krumeto написа:Old_death написа:krumeto написа:Непринуден написа:За по-простичките. Обяснение от анализатор.
Преди обясних. Когато има изяден тайно шоколад гледайте на кой са изцапани устните. Той го е изял. Имало схема, имало уговорка, уж ЦСКА бил, ама Лудогорец беше изцапан с шоколад (играещ срещу резервен отбор решаващия си мач).
Да видим сега как става.
1. ЦСКА мълчи през цялото време. Преди, сега. И логично. Никой не се занимава с очевидни неща. Все едно мен да ме обвини Пешо от Сливен, от квартал Хаджи Димитър (ако примерно има такъв), че съм откраднал от блок 14, вход Г, на 5 етаж микровълнова печка.
Ми и аз няма да се занимавам с такива нелепи обвинения. Нямам нищо общо с града и последващите произволно избрани номера на квартали, улици, блокове и не виждам никакъв смисъл да излизам и да опровергавам такава щуротия. Пешо ако иска утре да ме обвини и за слънчево затъмнение. Ако иска и Тодор да го аправи. И Славчо от Чирпан и Гошо от Смолян. И Геша от Враца. Слабо ме вълнува и нямам намерение да излизам да ги опровергавам.
Извод. Никой не се занимава с несериозни неща.....ЦСКА не се занимава с отговори при сипещите се помии. Толкова са щури, че никой нормален няма да се занимава с тях.
2. Обратно. При очевидни неща всеки се занимава и веднага посочва несъответствието, което е видимо.
Обвинителите започнаха с полиграф след мача ЧМ-ЦСКА. И от там подеха измислици от всякакъв характер, но това беше първото. Ако те бяха "добрите" във филма, а ЦСКА беше лошия, те веднага щяха да реагират при думите на Жоро Илиев, че полиграфа бил след мача Левски-ЧМ. Та това не се връзва още със самото начало на романа. Нали ще обвиняваме ЦСКА и всичко започва от техен мач ("уреден").....и изведнъж Жоро Илиев пише друг роман. Те трябваше да скочат и да го коригират, а те мълчат. Извинявайте ама мен ако ме наричат прост левскар най-напред ще започна с очевидното, че е видно от писанията ми във форума, че не съм левскар. Естествено, че не мисля и че съм прост ама там ще трябва да посоча и някой аргумент ама да посочвам такъв, че не съм левскар при тези ми писания е бързо и очевидно.
Извод. "Сега сериозно, всичко започва от тук и т.н. и т-н. и т.н." и изведнъж някой не "започва" от същото място, а от друг мач. Та това нарушава цялага ми постройка. Веднага бих реагирал ако съм тръгнал да търся истината.
Не ровете много, пръста пада на гърба ви!
Само да не стигне до УЕФА, ФИФА! Имате едно на ум от преди!
Аз пък искам всичко да отиде до двете централи, да се разровят в лайната и да изчистят виновниците, които и да са те!
Това е и моето желание! Нека виновния да получи наказанието си.
Но...,изглежда някои са предупредени да не ровят повече и го правят само феновете.
Сега ако ми кажеш и кой може да принуди БФС и ТИМ да не ровят повече ще те призная за мъжкар,в една тема за декларациите съм ти дал жокер.