Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

krumeto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот krumeto » 16 юни 2019 14:43

delqnski47 написа:
k20dan4o написа:
delqnski47 написа:Трябва да си пълен тъпак да вярваш на декларации на "официални фен клубове",пряко зависими от ръководителите на същите им "любими" отбори.Тва все едно да вярваш на Бонга или Спиртала :lol: Вивакомци и те така се облъчваха(и продължават да се облъчват стабилно.. :lol: ,което искрено ме забавлява) с декларациите на Универсиадата за лошото Тире,а сега го плюят,щот готините декларации свършиха,а отбора пак игра срамен бараж,не е отстранил един кирлив отбор от 2011 и е пълен ташак от 2009-та.Ама тва си е просто констатация,грам не ме вълнуват.Идеята е да коментирам тея декларации на уж "официални"(колко готино звучи само) фен клубове.
В крайна сметка аз не се съмнявам в уменията на дон Гришони :mrgreen: ,но ми звучи много тъпа идея да подкупваш мач,в който ... не решава нищо,щот има още пет мача след тва,ти си на 4 точки зад Лудогорец и същевременно знаеш,че само Вивакомци няма как да им лягат,защото и на тях не им се играе бараж и е малко тъпичко ей така да дават точки(да,играха за себе си,но ни проглушиха ушите разни Стефчостояновци как те били символ на нещо свято едва ли не).Та е малко тъпо да правиш циркове в някъв полубезмислен мач.А и турбосилно ме съмнява Гришони да се връща във филми,които е гледал.Някак си не мога да си преставя да легна с няква,дет съм **** преди...6-7 години,примерно.Толкоз.

Дилянски, това са си твои размишления, но защо да е нелогична и обратната теория. Гришони вижда че Лудогорец се дънят срещу Берое предния ден и разликата е само 5 точки. Ако отбора му бие във Варна стават 3. И след това идва директен мач на Армията с Разград и в директен мач може да ги изпреварят. Затова мача във Варна е много важен да се вземе. Като знае как свърши първия мач между ЧМ и ЦСКА напълно е вероятно да се опита да го вземе по друг начин. Миналата година когато бяхте в серия цяло Търново говореше как бяхте хванали Скерлев при онова 2:2, само че един непридвиден автогол в края на Пинто обърка нещата. Само казвам различна теория, не твърдя че е било така.

Е,то и за "жълтите к. на Киро" знае цяла България,ама айде :lol: Иначе всеки е прав до тоя момент,щот доказателства все още няма.Но аз на мястото на ТИМ също ще извадя,а и ще изгоня,щот аз далавери пак си правя и не ми дреме моя отбор дали ще е пети или десети(в случая ЧМ) титулярите в последния мач "ако има нещо да се ляга на Киро",щот ще е супер странно човек като Георги Илиев да подарява такива топки,дет ви подарява ЧМ в последния мач......който също беше мега странен,но никой не говори за него.А,да,щот те са юноши,може сбъркат,да... :lol: И някак си бат Жоро да се продаде за.... заплата и половина?!?Да фък....
И ако активът(футболистите) от който съм се освободил като стойност е по малък от това дет съм взел "на ръка" ... що да не ги изгоня.
П.П. Иначе ме изкефи как ви изравни ЧМ,да.Имаше драма.... :lol:
Като теглиш чертата(особено разсъжденията ми що е по логично ЧМ да излезе без основни футболисти срещу вас) някак си и моята теория може да е вярна.А и.....да чакаме цели 20 дена,за да избухне скандала,при положение че резултати излизат за няколко часа,а тия хора ги пускаш ПАК да играят и 20 дена по късно изведнъж ги вадиш в мача с..... Лудогорец,щот преди 20 дена еди кво си...Не ти ли е малко странно....някак си.Мене ми звучи на много зле скалъпена циркаджийска история.Кажи ми как става тоя номер с тея 20 дена разлика.Да беше една седмица,окей.Ама...20 дена.Толкова ли са размишлявали.Много интересно.И тея скандали с Ники Александров..
Много странности станаха.Ще видим.
За нашият мач с Морето сметките са много прости.С Любо играхме САМО атакуващо(те така и Ботев ни направиха 3:3 за Купата.Вместо се прибереме две минути да се браним,направихме юруш напред).После идва нов треньор при нас,който рязко сменя схемата.ИИ явно си помисли че няма са се сменя схемата(защото е трудно за футболистите да се правят такива маневри по никое време) и тръгна юрушката да ни бие.Той щеше да ни бие,ако треньор ни бе Любо.Да,ама там е Дедо ти Парцуцо....и кво стана,***.Изненадахме ги.Нова схема,нов треньор.ИИ и Съра да беше,пак нямаше да се справи,щот не знае как да се подготви в случая.Това е положението.

Няма да разсъждавам на няколко страници!
Някой да ми каже, защо мълчи оня човек?
Ако аз бъда обвинен без вина, ще обиколя 10 пъти не само Разград, ами и София за да се защитя.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юни 2019 14:46

Оня човек тея филми ги е правел га вие сте били знаеш ли къде... :roll: Ще обикалял да се обяснява...Божжеее.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 юни 2019 15:54

krumeto написа:...
Няма да разсъждавам на няколко страници!
Някой да ми каже, защо мълчи оня човек?
Ако аз бъда обвинен без вина, ще обиколя 10 пъти не само Разград, ами и София за да се защитя.

Да беше чел малко по внимателно ... тоя филм със сестрата и доказателствата вече го разгледахме ;) Та ... ти ако си нямаш работа ходи и си доказвай, че нямаш сестра .... Който е спокоен и с чиста съвест няма нужда от такова доказателство ... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 юни 2019 16:04

За разлика от нарциса,оня човек почти не се показва по медиите,предполагам че му е писнало да си хвърля парите за футбол но се въздържа все още заради ангажимента който е поел към феновете на ЦСКА.От кой да се защитава Ганчев,от Крумето и Блатер ,от медиите на Домусчиев,защото никой от БФС,от собствениците на Черно море не е излязъл да каже официално че обвинява Ганчев в нещо.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 16 юни 2019 16:15

peliforewer написа:За разлика от нарциса,оня човек почти не се показва по медиите,предполагам че му е писнало да си хвърля парите за футбол но се въздържа все още заради ангажимента който е поел към феновете на ЦСКА.От кой да се защитава Ганчев,от Крумето и Блатер ,от медиите на Домусчиев,защото никой от БФС,от собствениците на Черно море не е излязъл да каже официално че обвинява Ганчев в нещо.

Официално - в съда!
Неофициално се обвинява чрез медии! Достатъчно е да обвини други, ама не го прави и това! Работата е ясна!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юни 2019 16:36

krumeto написа:
peliforewer написа:За разлика от нарциса,оня човек почти не се показва по медиите,предполагам че му е писнало да си хвърля парите за футбол но се въздържа все още заради ангажимента който е поел към феновете на ЦСКА.От кой да се защитава Ганчев,от Крумето и Блатер ,от медиите на Домусчиев,защото никой от БФС,от собствениците на Черно море не е излязъл да каже официално че обвинява Ганчев в нещо.

Официално - в съда!
Неофициално се обвинява чрез медии! Достатъчно е да обвини други, ама не го прави и това! Работата е ясна!

Абе ти чуваш ли се кви ги приказваш?!По точно кви ги пишеш?На кой да се обяснява Ганчев,на вас ли?И за кво да го прави?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 юни 2019 16:38

тази контрола или по-скоро част от турнир съм го забравил, а със сигурност сефте гледам репортаж от този мач
https://www.youtube.com/watch?v=qjVcBPGXBnE
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 юни 2019 17:02

krumeto написа:
Непринуден написа:За по-простичките. Обяснение от анализатор.

Преди обясних. Когато има изяден тайно шоколад гледайте на кой са изцапани устните. Той го е изял. Имало схема, имало уговорка, уж ЦСКА бил, ама Лудогорец беше изцапан с шоколад (играещ срещу резервен отбор решаващия си мач).

Да видим сега как става.

1. ЦСКА мълчи през цялото време. Преди, сега. И логично. Никой не се занимава с очевидни неща. Все едно мен да ме обвини Пешо от Сливен, от квартал Хаджи Димитър (ако примерно има такъв), че съм откраднал от блок 14, вход Г, на 5 етаж микровълнова печка.
Ми и аз няма да се занимавам с такива нелепи обвинения. Нямам нищо общо с града и последващите произволно избрани номера на квартали, улици, блокове и не виждам никакъв смисъл да излизам и да опровергавам такава щуротия. Пешо ако иска утре да ме обвини и за слънчево затъмнение. Ако иска и Тодор да го аправи. И Славчо от Чирпан и Гошо от Смолян. И Геша от Враца. Слабо ме вълнува и нямам намерение да излизам да ги опровергавам.

Извод. Никой не се занимава с несериозни неща.....ЦСКА не се занимава с отговори при сипещите се помии. Толкова са щури, че никой нормален няма да се занимава с тях.

2. Обратно. При очевидни неща всеки се занимава и веднага посочва несъответствието, което е видимо.
Обвинителите започнаха с полиграф след мача ЧМ-ЦСКА. И от там подеха измислици от всякакъв характер, но това беше първото. Ако те бяха "добрите" във филма, а ЦСКА беше лошия, те веднага щяха да реагират при думите на Жоро Илиев, че полиграфа бил след мача Левски-ЧМ. Та това не се връзва още със самото начало на романа. Нали ще обвиняваме ЦСКА и всичко започва от техен мач ("уреден").....и изведнъж Жоро Илиев пише друг роман. Те трябваше да скочат и да го коригират, а те мълчат. Извинявайте ама мен ако ме наричат прост левскар най-напред ще започна с очевидното, че е видно от писанията ми във форума, че не съм левскар. Естествено, че не мисля и че съм прост ама там ще трябва да посоча и някой аргумент ама да посочвам такъв, че не съм левскар при тези ми писания е бързо и очевидно.

Извод. "Сега сериозно, всичко започва от тук и т.н. и т-н. и т.н." и изведнъж някой не "започва" от същото място, а от друг мач. Та това нарушава цялага ми постройка. Веднага бих реагирал ако съм тръгнал да търся истината.

Не ровете много, пръста пада на гърба ви!
Само да не стигне до УЕФА, ФИФА! Имате едно на ум от преди!

Аз пък искам всичко да отиде до двете централи, да се разровят в лайната и да изчистят виновниците, които и да са те!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 юни 2019 17:02

шивача написа:тази контрола или по-скоро част от турнир съм го забравил, а със сигурност сефте гледам репортаж от този мач
https://www.youtube.com/watch?v=qjVcBPGXBnE

Защо го пусна,сега ще започнат едни съмнение за обръщалка :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 16 юни 2019 17:09

Old_death написа:
krumeto написа:
Непринуден написа:За по-простичките. Обяснение от анализатор.

Преди обясних. Когато има изяден тайно шоколад гледайте на кой са изцапани устните. Той го е изял. Имало схема, имало уговорка, уж ЦСКА бил, ама Лудогорец беше изцапан с шоколад (играещ срещу резервен отбор решаващия си мач).

Да видим сега как става.

1. ЦСКА мълчи през цялото време. Преди, сега. И логично. Никой не се занимава с очевидни неща. Все едно мен да ме обвини Пешо от Сливен, от квартал Хаджи Димитър (ако примерно има такъв), че съм откраднал от блок 14, вход Г, на 5 етаж микровълнова печка.
Ми и аз няма да се занимавам с такива нелепи обвинения. Нямам нищо общо с града и последващите произволно избрани номера на квартали, улици, блокове и не виждам никакъв смисъл да излизам и да опровергавам такава щуротия. Пешо ако иска утре да ме обвини и за слънчево затъмнение. Ако иска и Тодор да го аправи. И Славчо от Чирпан и Гошо от Смолян. И Геша от Враца. Слабо ме вълнува и нямам намерение да излизам да ги опровергавам.

Извод. Никой не се занимава с несериозни неща.....ЦСКА не се занимава с отговори при сипещите се помии. Толкова са щури, че никой нормален няма да се занимава с тях.

2. Обратно. При очевидни неща всеки се занимава и веднага посочва несъответствието, което е видимо.
Обвинителите започнаха с полиграф след мача ЧМ-ЦСКА. И от там подеха измислици от всякакъв характер, но това беше първото. Ако те бяха "добрите" във филма, а ЦСКА беше лошия, те веднага щяха да реагират при думите на Жоро Илиев, че полиграфа бил след мача Левски-ЧМ. Та това не се връзва още със самото начало на романа. Нали ще обвиняваме ЦСКА и всичко започва от техен мач ("уреден").....и изведнъж Жоро Илиев пише друг роман. Те трябваше да скочат и да го коригират, а те мълчат. Извинявайте ама мен ако ме наричат прост левскар най-напред ще започна с очевидното, че е видно от писанията ми във форума, че не съм левскар. Естествено, че не мисля и че съм прост ама там ще трябва да посоча и някой аргумент ама да посочвам такъв, че не съм левскар при тези ми писания е бързо и очевидно.

Извод. "Сега сериозно, всичко започва от тук и т.н. и т-н. и т.н." и изведнъж някой не "започва" от същото място, а от друг мач. Та това нарушава цялага ми постройка. Веднага бих реагирал ако съм тръгнал да търся истината.

Не ровете много, пръста пада на гърба ви!
Само да не стигне до УЕФА, ФИФА! Имате едно на ум от преди!

Аз пък искам всичко да отиде до двете централи, да се разровят в лайната и да изчистят виновниците, които и да са те!

Това е и моето желание! Нека виновния да получи наказанието си.
Но...,изглежда някои са предупредени да не ровят повече и го правят само феновете.

Върни се в “ЦСКА”