delqnski47 написа:k20dan4o написа:delqnski47 написа:Трябва да си пълен тъпак да вярваш на декларации на "официални фен клубове",пряко зависими от ръководителите на същите им "любими" отбори.Тва все едно да вярваш на Бонга или СпирталаВивакомци и те така се облъчваха(и продължават да се облъчват стабилно..
,което искрено ме забавлява) с декларациите на Универсиадата за лошото Тире,а сега го плюят,щот готините декларации свършиха,а отбора пак игра срамен бараж,не е отстранил един кирлив отбор от 2011 и е пълен ташак от 2009-та.Ама тва си е просто констатация,грам не ме вълнуват.Идеята е да коментирам тея декларации на уж "официални"(колко готино звучи само) фен клубове.
В крайна сметка аз не се съмнявам в уменията на дон Гришони,но ми звучи много тъпа идея да подкупваш мач,в който ... не решава нищо,щот има още пет мача след тва,ти си на 4 точки зад Лудогорец и същевременно знаеш,че само Вивакомци няма как да им лягат,защото и на тях не им се играе бараж и е малко тъпичко ей така да дават точки(да,играха за себе си,но ни проглушиха ушите разни Стефчостояновци как те били символ на нещо свято едва ли не).Та е малко тъпо да правиш циркове в някъв полубезмислен мач.А и турбосилно ме съмнява Гришони да се връща във филми,които е гледал.Някак си не мога да си преставя да легна с няква,дет съм **** преди...6-7 години,примерно.Толкоз.
Дилянски, това са си твои размишления, но защо да е нелогична и обратната теория. Гришони вижда че Лудогорец се дънят срещу Берое предния ден и разликата е само 5 точки. Ако отбора му бие във Варна стават 3. И след това идва директен мач на Армията с Разград и в директен мач може да ги изпреварят. Затова мача във Варна е много важен да се вземе. Като знае как свърши първия мач между ЧМ и ЦСКА напълно е вероятно да се опита да го вземе по друг начин. Миналата година когато бяхте в серия цяло Търново говореше как бяхте хванали Скерлев при онова 2:2, само че един непридвиден автогол в края на Пинто обърка нещата. Само казвам различна теория, не твърдя че е било така.
Е,то и за "жълтите к. на Киро" знае цяла България,ама айдеИначе всеки е прав до тоя момент,щот доказателства все още няма.Но аз на мястото на ТИМ също ще извадя,а и ще изгоня,щот аз далавери пак си правя и не ми дреме моя отбор дали ще е пети или десети(в случая ЧМ) титулярите в последния мач "ако има нещо да се ляга на Киро",щот ще е супер странно човек като Георги Илиев да подарява такива топки,дет ви подарява ЧМ в последния мач......който също беше мега странен,но никой не говори за него.А,да,щот те са юноши,може сбъркат,да...
И някак си бат Жоро да се продаде за.... заплата и половина?!?Да фък....
И ако активът(футболистите) от който съм се освободил като стойност е по малък от това дет съм взел "на ръка" ... що да не ги изгоня.
П.П. Иначе ме изкефи как ви изравни ЧМ,да.Имаше драма....
Като теглиш чертата(особено разсъжденията ми що е по логично ЧМ да излезе без основни футболисти срещу вас) някак си и моята теория може да е вярна.А и.....да чакаме цели 20 дена,за да избухне скандала,при положение че резултати излизат за няколко часа,а тия хора ги пускаш ПАК да играят и 20 дена по късно изведнъж ги вадиш в мача с..... Лудогорец,щот преди 20 дена еди кво си...Не ти ли е малко странно....някак си.Мене ми звучи на много зле скалъпена циркаджийска история.Кажи ми как става тоя номер с тея 20 дена разлика.Да беше една седмица,окей.Ама...20 дена.Толкова ли са размишлявали.Много интересно.И тея скандали с Ники Александров..
Много странности станаха.Ще видим.
За нашият мач с Морето сметките са много прости.С Любо играхме САМО атакуващо(те така и Ботев ни направиха 3:3 за Купата.Вместо се прибереме две минути да се браним,направихме юруш напред).После идва нов треньор при нас,който рязко сменя схемата.ИИ явно си помисли че няма са се сменя схемата(защото е трудно за футболистите да се правят такива маневри по никое време) и тръгна юрушката да ни бие.Той щеше да ни бие,ако треньор ни бе Любо.Да,ама там е Дедо ти Парцуцо....и кво стана,***.Изненадахме ги.Нова схема,нов треньор.ИИ и Съра да беше,пак нямаше да се справи,щот не знае как да се подготви в случая.Това е положението.
Няма да разсъждавам на няколко страници!
Някой да ми каже, защо мълчи оня човек?
Ако аз бъда обвинен без вина, ще обиколя 10 пъти не само Разград, ами и София за да се защитя.