Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 16 юни 2019 11:28

Kris_men2000 написа:А ми това е идеята.Никой не чува Хубчев когато говори.Всички са с тапи в ушите и блеят към тавана.Хубчев каза.не ми трябват звездни единици а ми трябват отборни футболисти с дисциплина и отговорност към играта и изискванията.
-АЗ ИСКАМ ДА ИЗГРАДЯ ОТБОР.

Чуваме го, спокойно... Но говоренето е едно, а изграждането на отбор съвсем друго! За 10 години минаха много хора и се изговориха и обещаха много неща. Чакаме действия и резултати, а не приказки!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2019 12:09

Jürgen написа:Пропилян е всеки сезон, след който пак се сменят половината и повече футболисти.

+++
Тоест, колега, едно важно допълнение - "пропилян е всеки сезон СЛЕД който пак се сменят половината и повече футболисти". СЛЕДващият сезон е обречен на провал. Но тук пък идваме на въпроса какво е успех и какво е провал за нас. Защото за "успех" вече трябва да се счита да не играем бараж, а при положение, че вече сме минали през втората седмица, какво тогава е "провал"?
Последна промяна от metodito на 16 юни 2019 12:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 юни 2019 12:10

Kris_men2000 написа:А ми това е идеята.Никой не чува Хубчев когато говори.Всички са с тапи в ушите и блеят към тавана.Хубчев каза.не ми трябват звездни единици а ми трябват отборни футболисти с дисциплина и отговорност към играта и изискванията.

Еми да идват тия отборни футболисти .Какво се бавят ?

Нали Киселеца беше нац. селекционер това значи , че трябва да е обикалял села и паланки да гледа национали… Не си ли е набелязаш нещо и сега да го привлича в отбора ?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2019 12:16

Човек, наслушахме се на високопарности. "Дела трябват, а не думи". :!: Па то не беше ходене, че след това запълзяхме. Па то не беше обещания и "проекти". Доде Георги Тодоров, запретна ръкави, без у-а, без да обещава нищо. Работата му беше да ни вкара в Европа. Направи го. Оттегля се човека. Нито мрънка, нито врънка. Без да шуми, без да се тупа в гърдите.
Ти ако искаш вярва на скододумци, аз ще вярвам на такива, като Георги Тодоров. И още едно клише:

ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 16 юни 2019 12:28

Хубчев е от една седмица треньор и вече е разкрит. Ивайло Петков още не е почнал работа, но и него го разкриха. Ами да върнем тогава тия дето за десет години ни докараха до това положение.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2019 12:36

noo написа:Хубчев е от една седмица треньор и вече е разкрит. Ивайло Петков още не е почнал работа, но и него го разкриха. Ами да върнем тогава тия дето за десет години ни докараха до това положение.

От кога е треньор Хубчев???? :shock:
Между другото и аз не съм съвсем наясно защо се храни Петков. Нека започне работа, тогава да го храним. Но, да метна и че не разбирах защо още преди официално да бъде назначен ПК, някои го храниха. Впоследствие разбрах. (евала, @tera)

[offtopic]Петков при назначението му го обърках с Милен Петков. :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 16 юни 2019 12:49

metodito написа:
noo написа:Хубчев е от една седмица треньор и вече е разкрит. Ивайло Петков още не е почнал работа, но и него го разкриха. Ами да върнем тогава тия дето за десет години ни докараха до това положение.

Между другото и аз не съм съвсем наясно защо се храни Петков. Нека започне работа, тогава да го храним. Но, да метна и че не разбирах защо още преди официално да бъде назначен ПК, някои го храниха. Впоследствие разбрах. (евала, @tera)

[offtopic]Петков при назначението му го обърках с Милен Петков. :lol:[/offtopic]
Щом толкова държиш на точността: Хубчев от една седмица започна тренировъчен процес. Е, и? Променя ли смисъла на казаното от мен?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2019 13:02

noo написа:
metodito написа:

Щом толкова държиш на точността: Хубчев от една седмица започна тренировъчен процес. Е, и? Променя ли смисъла на казаното от мен?

Хубчев е много по-отдавна. Ако за целите на аргумента си използваш подпис, хубаво. Но и пак нещо ти се губи. Хубси подписа договор на 15.05. Той е ФАКТИЧЕСКИ треньор от ЕДИН МЕСЕЦ И ЕДИН ден. Така става ли? Щом толкова държиш на точността. Върти го-сучи го. Реалността е даже леко по-различна.
Всички знаят от март месец, че то е следващият треньор, ма той не го е знаел. :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2019 13:13

Ръководството на Левски се е отметнало от договорена сделка за продажбата на национала Иван Горанов на унгарския футболен гранд Ференцварош, съобщава местната преса.

След като са получили три конкретни оферти за играча от началото на месеца, през тази седмица „сините“ са пратили официално писмо, в което уведомяват клуба от Будапеща при какви условия са готови да продадат Горанов.

Ференцварош се съгласява да заплати определената от софиянци сума за трансфера на футболиста, но в последствие от управата на Левски заявяват, че се отказват.

„Изненадани сме от поведението на Левски. Смятахме, че преговаряме с реномиран европейски клуб. Действията им не са професионални“, коментираха от Ференцварош.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 16 юни 2019 13:13

metodito написа:
noo написа:
metodito написа:

Хубчев е много по-отдавна. Ако за целите на аргумента си използваш подпис, хубаво. Но и пак нещо ти се губи. Хубси подписа договор на 15.05. Той е ФАКТИЧЕСКИ треньор от ЕДИН МЕСЕЦ И ЕДИН ден. Така става ли? Щом толкова държиш на точността. Върти го-сучи го. Реалността е даже леко по-различна.
Всички знаят от март месец, че то е следващият треньор, ма той не го е знаел. :lol:
Много си екзактен, както се изразява Местан.

Върни се в “Левски”