Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 15 юни 2019 08:57

noo написа:[url][/url]
TORO1906 написа:
noo написа:Хората около Боримиров - София Запад - нещо са се активирали и са почнали с декларациите.

Инфо ?
https://www.nkp.bg/novini/

Ехееее, четири декУарации само за ден? Жива да не бях! :lol:

Имам предложение, съвсем сериозно. Моля, назначавайте треньори и директори жени, па поне като ги събличат да оплакнем окото. Мислим да излезем с декларация по този повод. :mrgreen:

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 15 юни 2019 09:14

metodito написа:
TORO1906 написа:
noo написа:Хората около Боримиров - София Запад - нещо са се активирали и са почнали с декларациите.

Инфо ?

Имам предложение, съвсем сериозно. Моля, назначавайте треньори и директори жени, па поне като ги събличат да оплакнем окото. Мислим да излезем с декларация по този повод. :mrgreen:

Пак ще има декларации.Била брюнетка, а не блондинка, малки ѝ били циците или била много трътлеста. :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юни 2019 09:26

wilge написа:Това с казахчето си беше поредна казанска афера. Да вземеш контузен играч от Уфа, които за последните две години има 74 минути игра, вкарал е цял един гол, да му плащаш 15000 Е заплата, да го лекуваш, да го обиграваш и когато влезе (ако изобщо някога влезе) във форма да го върнеш на собствения клуб или да платиш исканите от Уфа според някои журналя 2 млн. евро. Не знам дали Мъри го е препоръчал или е изказал мнение за качествата му. Което е различно. Ако беше ценен за руснаците, те нямаше да го преотстъпват. Не оспорвам качествата му, Но не е допринесъл нищо за Левски. Защо ни е безполезен играч?
Season Team Comp Minutes played Appearances Lineups Substitute in Substitute out Substitutes on bench Goal Yellow card Yellow 2nd/RC Red card
2018/2019 Levski Sofia FIL 161 3 2 1 2 5 0 0 0 0
2018/2019 Ufa PRL 22 1 0 1 0 7 0 1 0 0
2017/2018 Ufa PRL 52 2 0 2 1 5 0 1 0 0
2017 Taraz PRL 473 15 4 11 4 17 1 1 0 0
Total 708 21 6 15 7 34 1 3 0 0
https://int.soccerway.com/players/yerke ... et/465901/

А за мен това със заплатата му е фейк. Един от многото. Или поне е непотвърдена информация. Принцип основен е при сверяване на фактите да имаш поне два независими един от друг източника. Тук такива няма. Има един... котаспорт, който цитират и руските и казахски медии. Така че мисля, че тази информация е добре да се приеме, поне с капка съмнение, а не да се изтиква на преден план като неоспорим и неподлежащ на оспорване факт. Единственият факт е, че е преследван от контузии и трансферът му, ако не УФА му плаща, а ние, е наистина странен... Ако УФА му плаща, за да играе, тогава не само, че не е странно, а е похвално. Оценяват го на два милиона ойро.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юни 2019 09:29

goshev написа:
metodito написа:
TORO1906 написа:

Инфо ?

Пак ще има декларации.Била брюнетка, а не блондинка, малки ѝ били циците или била много трътлеста. :)

Е, много ясно, че трябва да е по-така.

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 15 юни 2019 09:48

noo написа:
CaMo_CuHuTe написа:14 си тръгнаха, 0 дойдоха.... Хубчев имаше 3 месеца в които се знаеше, че ще е при нас и беше без някакъв ангажимент, но или си е драпал макарите или Колев не му е отпуснал бюджет. Основните приходи обаче могат да дойдат САМО от ЕКТ!
По навик от "работата" си в БФС, Колев както и тия под него (вкл. новия от Лоич) ще почиват събота и неделя... понеделник е на около двадесетина дни от първия мач за ЕКТ...
Ако трябва ме баннете - но какво правим бе де*ба м*ма му де*ба....
Излизам извън нерви вече... това е подигравка :evil:
После пак ще ни се смеят, че сме паднали от сервитьори...
От 2011 г. в ЕКТ сме победили само един отбор - Сутиеска. Миналата година с "големите звезди", с големите заплати, отпаднахме от Вадуц. Да беше се ядосвал миналата година.

Всяка година се ядосвам! Това че от 10г. е едно и също не означава, че трябва да привикнем, да не се ядосваме и да си траем... докато се славизираме :(

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 юни 2019 09:55

metodito написа:
TORO1906 написа:

Инфо ?

Амбарцумян защо е недолюбван ? Нещо съм пропуснал в годините.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юни 2019 10:06

gihuelo написа:
metodito написа:
TORO1906 написа:

Инфо ?

И аз не знам.

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 15 юни 2019 10:11

CaMo_CuHuTe написа:
noo написа:
CaMo_CuHuTe написа:14 си тръгнаха, 0 дойдоха.... Хубчев имаше 3 месеца в които се знаеше, че ще е при нас и беше без някакъв ангажимент, но или си е драпал макарите или Колев не му е отпуснал бюджет. Основните приходи обаче могат да дойдат САМО от ЕКТ!
По навик от "работата" си в БФС, Колев както и тия под него (вкл. новия от Лоич) ще почиват събота и неделя... понеделник е на около двадесетина дни от първия мач за ЕКТ...
Ако трябва ме баннете - но какво правим бе де*ба м*ма му де*ба....
Излизам извън нерви вече... това е подигравка :evil:
После пак ще ни се смеят, че сме паднали от сервитьори...
От 2011 г. в ЕКТ сме победили само един отбор - Сутиеска. Миналата година с "големите звезди", с големите заплати, отпаднахме от Вадуц. Да беше се ядосвал миналата година.

Всяка година се ядосвам! Това че от 10г. е едно и също не означава, че трябва да привикнем, да не се ядосваме и да си траем... докато се славизираме :(
С НЕславизирането се пробваме близо 10 години. Фактите са безпристрастни - НИЩО не постигаме. Но да видим какъв е бил състава, когато играхме 1/4 финал и ШЛ. Имахме цифром и словом четирима чужденци - Лусио Вагнер, Ричито, Томашич и Бардон. Четирима, но още им помниш имената нали? При последното ни по-значимо участие в ЕКТ с изненада ще установиш, че титуляри ни бяха Милиев, Иво Иванов, Даниел Младенов, Гаджев, Мариан Огнянов,Митрев и т.н. (повечето хулени и обявявани за некадърници), а чужденци бяха Гарата, Грийн, Жоазиньо.
Какво ни се предлага сега? Покрай опитните българи и 3-4 добри чужденци да се интегрират юношите ни. Ти му казваш славизиране, но според мен това е правилния път. Върни се на фактите за да се убедиш.

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 15 юни 2019 10:14

gihuelo написа:
metodito написа:
TORO1906 написа:

Инфо ?

Заради махането на Иванков, като треньор на вратарите.

blue_lavina

Мнениеот blue_lavina » 15 юни 2019 10:31

noo написа:
gihuelo написа:
metodito написа:
TORO1906 написа:

Инфо ?

Заради махането на Иванков, като треньор на вратарите.

Амбарцумян винаги е минавал за луда глава. В края на 90-те той вардеше в Ботев Плд и на един мач с нас като му напълнихме кошницата скочи на бой срещу целия ни тим, едва отървахме мелето да стане историческо.
Сърце, душа....... за Левски София

Върни се в “Левски”