Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 14 юни 2019 19:35

14 си тръгнаха, 0 дойдоха.... Хубчев имаше 3 месеца в които се знаеше, че ще е при нас и беше без някакъв ангажимент, но или си е драпал макарите или Колев не му е отпуснал бюджет. Основните приходи обаче могат да дойдат САМО от ЕКТ!
По навик от "работата" си в БФС, Колев както и тия под него (вкл. новия от Лоич) ще почиват събота и неделя... понеделник е на около двадесетина дни от първия мач за ЕКТ...
Ако трябва ме баннете - но какво правим бе де*ба м*ма му де*ба....
Излизам извън нерви вече... това е подигравка :evil:
После пак ще ни се смеят, че сме паднали от сервитьори...

blue_lavina

Мнениеот blue_lavina » 14 юни 2019 19:44

Искам да запазите хладнокръвие, като нашия патрон Дякон Левски, когато заптието влезнал в бръснарницата. Хубчев е тактик, немски възпитаник и е пил левскарско мляко. Пределно му е ясна идеологията на клуба за атакуващ футбол, беше съотборник с Петре Григораш, Георги Донков и Велко Йотов, които шиеха противниковите вратари и ни хвърляха в екстаз. Хубчев не ще ментета, ще дойдат 4-5 играча ама с акъла си, цел номер 1 е да върнем Левски на правилния път
Сърце, душа....... за Левски София

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 14 юни 2019 20:10

drvasko98 написа:
Вълчан написа:Казахстанският Меси бе определен от Мъри като голям талант.Все пак и е национал на държавата си.Наш Хубчев го изгони като неперспективен въпреки младоста му.Кои от двамата е по смотан.... :o

Когато един играч е във форма да изиграе 3 мача за един сезон, без да е имал фрактура има вероятност... така да я кара през цялата си кариера. Може и да е много добър, но този рискован лукс не можем да си позволим

Жалко.Явно само аз го харесвах това момче.Хубчев си изцепи че по този начин спестявал от заплата....Аи сиктир.Даи пък сега играят само играчи за по 1500лв заплата та да угодим на свидливият череп....Ми то и Костов вече взема повече.Даваи да го махаме и него за икономии.

Потребителски аватар
TORO1906
Контакти:

Мнениеот TORO1906 » 14 юни 2019 20:30

Вълчан написа:
drvasko98 написа:
Вълчан написа:Казахстанският Меси бе определен от Мъри като голям талант.Все пак и е национал на държавата си.Наш Хубчев го изгони като неперспективен въпреки младоста му.Кои от двамата е по смотан.... :o

Когато един играч е във форма да изиграе 3 мача за един сезон, без да е имал фрактура има вероятност... така да я кара през цялата си кариера. Може и да е много добър, но този рискован лукс не можем да си позволим

Жалко.Явно само аз го харесвах това момче.Хубчев си изцепи че по този начин спестявал от заплата....Аи сиктир.Даи пък сега играят само играчи за по 1500лв заплата та да угодим на свидливият череп....Ми то и Костов вече взема повече.Даваи да го махаме и него за икономии.

Кога се е изцепил , Хубчев ?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 юни 2019 20:30

Аз не бих обвинявал Хубчев за Еркебулан. Той е под наем при нас и въобще не се знае какъв контракт са подписали двата клуба и дали има някаква договорка да бъде откупен. Явно минава за сериозен талант у дома и съответно УФА надали биха го пуснали срещу скромна сума от порядъка на 200-300 хиляди евра. Пък да го държим под наем още един сезон е безперспективно, защото не е наш играч и дивиденти няма да вземем.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юни 2019 20:59

Serafim написа:Аз не бих обвинявал Хубчев за Еркебулан. Той е под наем при нас и въобще не се знае какъв контракт са подписали двата клуба и дали има някаква договорка да бъде откупен. Явно минава за сериозен талант у дома и съответно УФА надали биха го пуснали срещу скромна сума от порядъка на 200-300 хиляди евра. Пък да го държим под наем още един сезон е безперспективно, защото не е наш играч и дивиденти няма да вземем.

Заплатата на Сейдахмет е била 15 000 долара, плащана изцяло от Левски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 юни 2019 21:13

CaMo_CuHuTe написа:14 си тръгнаха, 0 дойдоха.... Хубчев имаше 3 месеца в които се знаеше, че ще е при нас и беше без някакъв ангажимент, но или си е драпал макарите или Колев не му е отпуснал бюджет. Основните приходи обаче могат да дойдат САМО от ЕКТ!
По навик от "работата" си в БФС, Колев както и тия под него (вкл. новия от Лоич) ще почиват събота и неделя... понеделник е на около двадесетина дни от първия мач за ЕКТ...
Ако трябва ме баннете - но какво правим бе де*ба м*ма му де*ба....
Излизам извън нерви вече... това е подигравка :evil:
После пак ще ни се смеят, че сме паднали от сервитьори...

Продължаваме традицията от последните десетина години, е това правим!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 юни 2019 21:15

W84me написа:
Serafim написа:Аз не бих обвинявал Хубчев за Еркебулан. Той е под наем при нас и въобще не се знае какъв контракт са подписали двата клуба и дали има някаква договорка да бъде откупен. Явно минава за сериозен талант у дома и съответно УФА надали биха го пуснали срещу скромна сума от порядъка на 200-300 хиляди евра. Пък да го държим под наем още един сезон е безперспективно, защото не е наш играч и дивиденти няма да вземем.

Заплатата на Сейдахмет е била 15 000 долара, плащана изцяло от Левски.

Интересно. Това е трансфер, присъщ на Русев, но не и на Колев. За чий е взел играч под наем, на който да плаща 15 хиляди долара месечно? Контузиите са божа работа, но все си мисля, че и въпреки това щеше да си е предимно резерва при нас.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юни 2019 21:16

На който му се гледа, финала на Примаверата. Да видите техните юнУшки какво правят :mrgreen: :mrgreen:

https://www.facebook.com/Inter/videos/2 ... live_video
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 14 юни 2019 22:18

Нящо много стресирано и политкоректно ми звучите - "Колев не е отпуснал пари", "такъв трансфер е характерен за Русев, не за Колев"...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Левски”