Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот insaneboy1 » 14 юни 2019 15:19

Eminem написа:Мутренската държава започна войната срещу малките кабелни оператори. Целта е ясна - да останат само трите мутренски оператора + 2-3 за цвят. Такава спец акция никъде не е имало. Това си е направо акция в стил вис и сик.

Тук имаше разни хора, където пишеха, че имат Арена Спорт и някои други чужди канали, по които гледали мачове. Как е положението сега, спряха ли ги? Аз имах френските bein sport и вече ги спряха.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юни 2019 15:36

insaneboy1 написа:
Eminem написа:Мутренската държава започна войната срещу малките кабелни оператори. Целта е ясна - да останат само трите мутренски оператора + 2-3 за цвят. Такава спец акция никъде не е имало. Това си е направо акция в стил вис и сик.

Тук имаше разни хора, където пишеха, че имат Арена Спорт и някои други чужди канали, по които гледали мачове. Как е положението сега, спряха ли ги? Аз имах френските bein sport и вече ги спряха.

И на мен ми е интересно това. Аз имах сръбските спортклуб 1,2 и 3 и от време на време пускаха digisport, но са спрени от месец и половина. Не е имало акция при моя оператор, но все пак може би заради тях са ги спрели.
И между другото, не съм тръгнал да пиша за мутренските акции, защото имах тези канали безплатно. Аз чакам да ми изтече договърът и ще мина на оператор, който предлага срещу заплащане, макс спорт каналите, както и чужди спортни канали в друг пакет.

SilentKiller написа:Значи бате Бойко като каже, че трябва да се спазват законите и всички да си плащат данъците (от това зависи дали държавата ще функционира или не) и веднага селските тарикатчета ахват и започват да плюят по него. :roll:

Първо, погледни клипа от фейсбук. Не е това начинът.
Второ, ако законите важат за едни, трябва да важат за абсолютно всички! В момента ситуацията в държавата е, че законите важат за малките, но големите са недосегаеми. Така ли трябва да е ?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 юни 2019 15:52

@Еминем, на СКАТ си нали :lol:
Мислиш ли, че педала WC не е знаел предварително за готвените акции и затова спря да излъчва сръбските и румънските телевизии. Да не мислиш, че плаща за тях. Хващам бас, че с започването на първенствата в Европа, ще ги пусне пак.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юни 2019 16:02

ivan56 написа:@Еминем, на СКАТ си нали :lol:
Мислиш ли, че педала WC не е знаел предварително за готвените акции и затова спря да излъчва сръбските и румънските телевизии. Да не мислиш, че плаща за тях. Хващам бас, че с започването на първенствата в Европа, ще ги пусне пак.

На тях съм и разбира се, че не си плаща за каналите. Никога не са плащали за чуждите спортни канали, които са давали през годините. На мен ми казаха, че имало профилактика и затова са ги спрели. Тези си мислят, че сме някакви глупаци. Но при тях няма такава акция, защо ли ?

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 14 юни 2019 16:54

К*р за Диема Спорт и НОВА! Няма да им дам нито стотинка повече на тези монополисти! Имам платена Диема Спорт до 9 Юли , когато бяха на 7 лв, но откакто вдигнаха с още цената няма да им плащам повече и да се дам на тези рекетьори , които само ти дерат кожите! Ако трябва мачовете ще ги гледам по барчета , на интернет стрймове , но нито стотинка повече на тези монополисти!

aztitoy

Мнениеот aztitoy » 14 юни 2019 19:33

Eminem написа:
ivan56 написа:@Еминем, на СКАТ си нали :lol:

На тях съм и разбира се, че не си плаща за каналите. Никога не са плащали за чуждите спортни канали, които са давали през годините. На мен ми казаха, че имало профилактика и затова са ги спрели. Тези си мислят, че сме някакви глупаци. Но при тях няма такава акция, защо ли ?

Специално на теб операторът ти трябва да ти пуска само строителни канали, с видеоуроци по шпакловане, за да можеш да удряш по-яки шпакли на ловешките софиянци! Друго не ти трябва, освен, може би, "Престъпления и разследвания", защото доказа, че си гений в разкриването на престъпления!

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 15 юни 2019 01:03

Факт е че ГЕРБ (Бате Бойко) е винаги на първо място от 12 години назад, без значение дали е на власт или не. Когато управляваше Орешарски пак ГЕРБ би БСП с 5% разлика. Три пъти избиран за премиер в следдемократична България след 1990г.! Няма никой друг подобен случай ! Значи си е заслужил и хората оценяват работата, която върши ! ;) 8-)

aztitoy

Мнениеот aztitoy » 15 юни 2019 01:15

SilentKiller написа:Факт е че ГЕРБ (Бате Бойко) е винаги на първо място от 12 години назад, без значение дали е на власт или не. Когато управляваше Орешарски пак ГЕРБ би БСП с 5% разлика. Три пъти избиран за премиер в следдемократична България след 1990г.! Няма никой друг подобен случай ! Значи си е заслужил и хората оценяват работата, която върши ! ;) 8-)

Всеки глупак си заслужава съдбата. Лошото е, че покрай феновете на Боко, го отнасят и нормалните.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 15 юни 2019 15:09

SilentKiller написа:Факт е че ГЕРБ (Бате Бойко) е винаги на първо място от 12 години назад, без значение дали е на власт или не. Когато управляваше Орешарски пак ГЕРБ би БСП с 5% разлика. Три пъти избиран за премиер в следдемократична България след 1990г.! Няма никой друг подобен случай ! Значи си е заслужил и хората оценяват работата, която върши ! ;) 8-)

Факт е, че за последните 12 години половин България се изнесе от страната и няма намерение да се връща.
Факт е, че корупцията и престъпността нараснаха драстично. Маса пенсионери биват пребивани и ограбвани за 120 лв, а последствия - никакви.
Факт е, че няма нито една институция, която да си върши работата, народът мизерства, а голяма част от гласовете, с които печели изборите, са на купени цигани с по две кебапчета.

При тиквата България достигна рекордното 111то място по свобода на словото.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 15 юни 2019 16:15

Ти забрави какво беше, когато БСП бяха на власт заедно с ДПС, а преди това и с НДСВ. 180лв. минимална заплата. :roll:
Циганските гласове ги купуват всички партии, даже ВМРО и Атака. Най-много гласуват за ДПС от тях и това много добре го знаеш. ;)

Върни се в “Свободна зона”