insaneboy1 написа:Eminem написа:Мутренската държава започна войната срещу малките кабелни оператори. Целта е ясна - да останат само трите мутренски оператора + 2-3 за цвят. Такава спец акция никъде не е имало. Това си е направо акция в стил вис и сик.
Тук имаше разни хора, където пишеха, че имат Арена Спорт и някои други чужди канали, по които гледали мачове. Как е положението сега, спряха ли ги? Аз имах френските bein sport и вече ги спряха.
И на мен ми е интересно това. Аз имах сръбските спортклуб 1,2 и 3 и от време на време пускаха digisport, но са спрени от месец и половина. Не е имало акция при моя оператор, но все пак може би заради тях са ги спрели.
И между другото, не съм тръгнал да пиша за мутренските акции, защото имах тези канали безплатно. Аз чакам да ми изтече договърът и ще мина на оператор, който предлага срещу заплащане, макс спорт каналите, както и чужди спортни канали в друг пакет.
SilentKiller написа:Значи бате Бойко като каже, че трябва да се спазват законите и всички да си плащат данъците (от това зависи дали държавата ще функционира или не) и веднага селските тарикатчета ахват и започват да плюят по него.

Първо, погледни клипа от фейсбук. Не е това начинът.
Второ, ако законите важат за едни, трябва да важат за абсолютно всички! В момента ситуацията в държавата е, че законите важат за малките, но големите са недосегаеми. Така ли трябва да е ?