Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот drvasko98 » 14 юни 2019 13:32

Вълчан написа:Казахстанският Меси бе определен от Мъри като голям талант.Все пак и е национал на държавата си.Наш Хубчев го изгони като неперспективен въпреки младоста му.Кои от двамата е по смотан.... :o

Когато един играч е във форма да изиграе 3 мача за един сезон, без да е имал фрактура има вероятност... така да я кара през цялата си кариера. Може и да е много добър, но този рискован лукс не можем да си позволим

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 юни 2019 13:36

groti написа:Аа.. Не. Не се и съмнявах че ще стане това хахаха. Радвам се че на Черепа му е през хоя за разни фенски дивотии. Имам лека надежда че ще изгони сганта от сектора. Ако някой предложи по-добър вариант да каже. На мен не ми пука тоя къде е играл ако ще работи за Левски

На мен ми харесва, че се назначават супернепопулярни сред масовата ни публика фигури. Гаранция, че ще успеят няма, но това показва (може би) че в клуба май искат да направят нещо. Иначе щяха да изтупат някой пропуски ход - Наско, Мъри, Гонзо...

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 14 юни 2019 13:44

Отборът на Левски се раздели с още един футболист, научи xxxx. Днес договора си с клуба разтрогна вратарят Александър Любенов. 24-годишният страж се е разбрал с ръководството двете страни да се разделят по взаимно съгласие.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 14 юни 2019 13:50

Нали се мрънкаше, че не продаваме и ние футболисти за по 20-30к евро... :mrgreen:

Левски скоро ще се отърве от един от ненужните играчи в плановете на треньорския щаб. Става въпрос за нападателя Ривалдиньо, който ще стане собственост за постоянно на румънския Виторул Констанца, в който игра под наем тази пролет.

Според медиите на север от Дунав, лично босът на Виторул Георге Хаджи се е ангажирал да преговаря със "сините" за окончателното му откупуване. Разговорите вече са започнали, но засега няма разбирателство между двете страни.

В Румъния твърдят, че Левски иска 200 хил. евро за подписа на бразилеца. В същото време от Виторул не са склонни да платят такава сума за него и се опитват да намалят цената. Очаква се скоро да има пробив в преговорите, тъй като на "Герена" категорично не искат синът на Ривалдо да продължи да е част от екипа и за новия сезон.

В края на май изпълнителният директор на столичния гранд Павел Колев обяви, че има разбирателство с Ривалдиньо и Филипе Нашименто двамата да се завръщат в отбора, защото им се търсят нови отбори. Договорите с тях обаче не бяха разтрогнати, както се случи с огромна част от останалите легионери.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 юни 2019 13:53

Ами да тва е много добре/. И за 100 да го шитне е нещо.
Само Ботев ВР, Дунав и арда ли могат да продават футболисти 8-) :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 юни 2019 14:44

nikiobicata написа:
Отборът на Левски се раздели с още един футболист, научи xxxx. Днес договора си с клуба разтрогна вратарят Александър Любенов. 24-годишният страж се е разбрал с ръководството двете страни да се разделят по взаимно съгласие.

Уаааааааа, подсмрък-подсмрък, и на него не му дадоха шанс да ни скъса нервите. :cry: :cry: :cry:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2019 15:07

Само в България чакаме спортно-техническият директор ( или там какъвто и да е директор ) ... Да прави селекцията.
По принцип селекцията трябва да е единствено и само "ноу-хау" на треньора и екипа му.
Треньора трябва да посочва играчите... "Трябват ми този, този и онзи", а работата на спортно-техническият директор е да осигури попълненията. Тоест, да преговаря за транс. цена, заплата, %-ти и т.н.
А най-добре е даден Клуб да има скаути, които да търсят играчи със зададени от треньора параметри.
Ако самият треньор не му се занимава да набелязва играчи, разбира се.

Но това, тех. директора да търси играчи, си е абсолютно нелогично. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 юни 2019 15:18

Аз селекция не виждам? Вие къде я виждате незнам!

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 14 юни 2019 15:25

Avanti_Ragazzi написа:Аз селекция не виждам? Вие къде я виждате незнам!

Така е, щот не си чел форумните "информатори". :mrgreen: Утре идват със сигурност. :lol:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 юни 2019 15:25

Всичко със селекцията си е както при предишните назначени собственици, ще чакаме новите до септември :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”