Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Red Warrior » 13 юни 2019 22:29

волфи написа:Аз затова от много време насам, даже и по време на Никото правя следното: натискам f на клавиатурата в полето за нова страница на браузъра, при което ми излиза https://forum.gong.bg и си влизам директно във форума :lol: . Така нямам честта изобщо да поглеждам какво се пиша в сайта gong.bg :lol: .

И аз така. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 юни 2019 22:42

peliforewer написа:
k_oleto написа:
peliforewer написа:
k_oleto написа:
ЦСКА 1948 с пореден силен трансфер

Toва на първа страница в сайта цял ден. Силният трансфер е юноша на Лудогорец.

Освен това, забелязвам, че след напускането на Ники Александров и на екипа на Томето, като цяло - ГОНГ започнах да преписват новини от другите сайтове, а сега се акцентира и върху силни трансфери на отбори от Б група

Не ти ли е ясно че няма вече Гонг,а Спортал 2 ,единият Тошев е на Спортал ,другият на Спортал2,чакаме продължението на екипа на Томислав като спортен сайт и форум в Дарик.

Ясно ми е и ако Томето извади читав подукт - тия заминават.

Аз влизам само във форума - в сайта по-рядко вече

Днес Томислав каза че до края на месеца ще покажат нов продукт за по-добра комуникация със слушателите,мисля си че Ники Александров пак ще е главен редактор.

На мен ми се стори, че каза до средата на другия месец, но както и да е. Явно се готви нов сайт. Те и те са едни синички, знаем си ги, но поне показаха достойнство като ритнаха Домуса в г.за. Стефан Стоянов с годините по-злобарче става, не знам защо. Уж човек улегва с годините. Иво Йовчев ми харесваше напоследък - не беше краен, но отиде в Подуяне. Най-ставаше за журналист, онзи дето покриваше Локо София навремето, как беше...Светльо Табаков. Къде изчезна не знам.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 13 юни 2019 22:50

Red Warrior написа:
peliforewer написа:
k_oleto написа:
peliforewer написа:
k_oleto написа:

Освен това, забелязвам, че след напускането на Ники Александров и на екипа на Томето, като цяло - ГОНГ започнах да преписват новини от другите сайтове, а сега се акцентира и върху силни трансфери на отбори от Б група

Не ти ли е ясно че няма вече Гонг,а Спортал 2 ,единият Тошев е на Спортал ,другият на Спортал2,чакаме продължението на екипа на Томислав като спортен сайт и форум в Дарик.

Днес Томислав каза че до края на месеца ще покажат нов продукт за по-добра комуникация със слушателите,мисля си че Ники Александров пак ще е главен редактор.

На мен ми се стори, че каза до средата на другия месец, но както и да е. Явно се готви нов сайт. Те и те са едни синички, знаем си ги, но поне показаха достойнство като ритнаха Домуса в г.за. Стефан Стоянов с годините по-злобарче става, не знам защо. Уж човек улегва с годините. Иво Йовчев ми харесваше напоследък - не беше краен, но отиде в Подуяне. Най-ставаше за журналист, онзи дето покриваше Локо София навремето, как беше... :?

Единствените журналя, за които мога да кажа, че са журналисти в смисъла на журналистиката. Да, повечето са Вивакомци, но са пичове. На такива - не се ядосвам, че са левскари. Томето говори с голяма плам за Левски: "О, прокобо, махни се", обаче включва и червени като Ники Александров. Ники също влиза в стила, като освен закачки, не съм чул нещо да говори грозно за Левски. Това от своя страна - държи и сини и червени като аудитория. Голяма греда за сайта, че ги изпусна

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 юни 2019 22:58

k_oleto написа:
Red Warrior написа:
peliforewer написа:
k_oleto написа:
peliforewer написа:
k_oleto написа:Toва на първа страница в сайта цял ден. Силният трансфер е юноша на Лудогорец.

На мен ми се стори, че каза до средата на другия месец, но както и да е. Явно се готви нов сайт. Те и те са едни синички, знаем си ги, но поне показаха достойнство като ритнаха Домуса в г.за. Стефан Стоянов с годините по-злобарче става, не знам защо. Уж човек улегва с годините. Иво Йовчев ми харесваше напоследък - не беше краен, но отиде в Подуяне. Най-ставаше за журналист, онзи дето покриваше Локо София навремето, как беше... :?

Единствените журналя, за които мога да кажа, че са журналисти в смисъла на журналистиката. Да, повечето са Вивакомци, но са пичове. На такива - не се ядосвам, че са левскари. Томето говори с голяма плам за Левски: "О, прокобо, махни се", обаче включва и червени като Ники Александров. Ники също влиза в стила, като освен закачки, не съм чул нещо да говори грозно за Левски. Това от своя страна - държи и сини и червени като аудитория. Голяма греда за сайта, че ги изпусна

Гонга го пиши бегал. Ще стане като Спортала. Навремето беше най-четеният сайт, а сега няма кой да напсуваш. Дори по коментарите си личи. Мислят си, че ще стане като с телевизиите - кото ги купят всички и хората няма да са информирани какви ги върши властта. Може би бабите, които не ползват интернет ще заблудят, но със сайтовете и младите хора няма да успеят :!:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 юни 2019 23:01

Red Warrior написа:
peliforewer написа:
k_oleto написа:
peliforewer написа:
k_oleto написа:

На мен ми се стори, че каза до средата на другия месец, но както и да е. Явно се готви нов сайт. Те и те са едни синички, знаем си ги, но поне показаха достойнство като ритнаха Домуса в г.за. Стефан Стоянов с годините по-злобарче става, не знам защо. Уж човек улегва с годините. Иво Йовчев ми харесваше напоследък - не беше краен, но отиде в Подуяне. Най-ставаше за журналист, онзи дето покриваше Локо София навремето, как беше...Светльо Табаков. Къде изчезна не знам.

Винаги съм имал едно наум за екипа на Томислав заради откровено левскарското присъствие там но след подкрепата която показаха на Ники заслужиха моето уважение,не помня такава колегиалност в българска медия.В момента в новозакупените медии на Домусчиеви се извършват масови уволнения на неудобните,но колегите им си траят,СЕМ и други организации също пасуват,синдикатите въобще не ги коментирам.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 13 юни 2019 23:03

ами да ти кажа, аз съм непоправим оптимист. В смисъл, по-хубаво ми е да вярвам, че нещо ще стане, вместо да вярвам, че нещото няма да стане и да си измислям причини.
Спортал, като бизнес продукт (няма съмнение, че е такъв), в класи над всички сайтове. Например: днес гледах контролата на Локо Пд. с Академия Пандев. Не съм фен на Локо Пд, но точно в този период от деня - нямаше какво друго да правя. Статистиката им е добре. Там, ако трябва да съм честен следя класиранията. Имат и студиа......, въобще, ако бяха безпристрастна медия - щяха да са ми топ от новинарските (спортни) сайтове.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 юни 2019 23:07

peliforewer написа:
Red Warrior написа:
peliforewer написа:
k_oleto написа:
peliforewer написа:
k_oleto написа:Toва на първа страница в сайта цял ден. Силният трансфер е юноша на Лудогорец.

Винаги съм имал едно наум за екипа на Томислав заради откровено левскарското присъствие там но след подкрепата която показаха на Ники заслужиха моето уважение,не помня такава колегиалност в българска медия.В момента в новозакупените медии на Домусчиеви се извършват масови уволнения на неудобните,но колегите им си траят,СЕМ и други организации също пасуват,синдикатите въобще не ги коментирам.

На това се казва "завладяна държава". Че мафията си има държава не е виц, а реалност. Съдебната система, държавните институции, националните медии. Но честно не мислех, че ще стигнат чак до спортните сайтове. Смятай накъде ни тласкат тия. :evil:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 13 юни 2019 23:20

Светльо Табаков е във БНР.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 13 юни 2019 23:35

[offtopic]Не го ебават и за слива Вождъ в този форум! :cry:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 юни 2019 23:48

gihuelo написа:Светльо Табаков е във БНР.

Не знаех. Той беше най-умерен. Интересно защо са се разделили.

Върни се в “ЦСКА”