Red Warrior написа:peliforewer написа:k_oleto написа:peliforewer написа:k_oleto написа:ЦСКА 1948 с пореден силен трансфер
Toва на първа страница в сайта цял ден. Силният трансфер е юноша на Лудогорец.
Освен това, забелязвам, че след напускането на Ники Александров и на екипа на Томето, като цяло - ГОНГ започнах да преписват новини от другите сайтове, а сега се акцентира и върху силни трансфери на отбори от Б група
Не ти ли е ясно че няма вече Гонг,а Спортал 2 ,единият Тошев е на Спортал ,другият на Спортал2,чакаме продължението на екипа на Томислав като спортен сайт и форум в Дарик.
Ясно ми е и ако Томето извади читав подукт - тия заминават.
Аз влизам само във форума - в сайта по-рядко вече
Днес Томислав каза че до края на месеца ще покажат нов продукт за по-добра комуникация със слушателите,мисля си че Ники Александров пак ще е главен редактор.
На мен ми се стори, че каза до средата на другия месец, но както и да е. Явно се готви нов сайт. Те и те са едни синички, знаем си ги, но поне показаха достойнство като ритнаха Домуса в г.за. Стефан Стоянов с годините по-злобарче става, не знам защо. Уж човек улегва с годините. Иво Йовчев ми харесваше напоследък - не беше краен, но отиде в Подуяне. Най-ставаше за журналист, онзи дето покриваше Локо София навремето, как беше...

Единствените журналя, за които мога да кажа, че са журналисти в смисъла на журналистиката. Да, повечето са Вивакомци, но са пичове. На такива - не се ядосвам, че са левскари. Томето говори с голяма плам за Левски: "О, прокобо, махни се", обаче включва и червени като Ники Александров. Ники също влиза в стила, като освен закачки, не съм чул нещо да говори грозно за Левски. Това от своя страна - държи и сини и червени като аудитория. Голяма греда за сайта, че ги изпусна