За кво ни е тоя ?От Литекс е .Троянски кон на Гриша Ганчев .Толкова ли нямаме наши кадри .Защо не назначиха Наско или Гонзо ?
Хем селекция няма , хем назначаваме врагове .
Съсипаха го тоя отбор и тая държавам .
Потресен съм !!!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
groti написа:Ето ви и спортен директор. Методи ще спреш ли сега?
Едва ли

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Кой е тоя и защо е заслужил да е спортен директор на Левски?
Не се ебавам, наистина за първи път го чувам.

Последна промяна от specter на 13 юни 2019 20:10, променено общо 2 пъти.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
ЕМИЛ написа:За кво ни е тоя ?От Литекс е .Троянски кон на Гриша Ганчев .Толкова ли нямаме наши кадри .Защо не назначиха Наско или Гонзо ?
Хем селекция няма , хем назначаваме врагове .
Съсипаха го тоя отбор и тая държавам .
Потресен съм !!!
Аз бих добавил и "Тоя какво е завършил бре?"

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Ще затопляме отношенията с оражадите!
specter написа:Кой е тоя и защо е заслужил да е спортен директор на Левски?Не се ебавам, наистина за първи път го чувам.

-
- Контакти:
Левски официално съобщи, че новият спортно-технически директор на клуба е Ивайло Петков. Ето какво каза той пред сайта на "сините":
"Ръководството ми представи концепцията за развитие на ПФК Левски и бях поканен да стана част от нея. За мен е голяма чест да бъда в клуб като Левски и благодаря за доверието, което ми гласува ръководството. Надявам се с общите усилия на всички в Левски да изведем отбора там, където му е мястото", обяви Петков.
Ивайло Петков е роден на 24 март 1976 г. Той е трикратен шампион на България с отбора на Литекс
Избихме рибата с тоя от Литекс - със Стойкас ще си имат приказка в ложите... Падението е нереално...
Май това ще е "трансфера"

ЕМИЛ написа:specter написа:Кой е тоя и защо е заслужил да е спортен директор на Левски?Не се ебавам, наистина за първи път го чувам.
Ми...

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- Странджата
- Контакти:
Хайде, почна се! Ами що пък не взеха вас за шефове! Еййй, съсипаха клуба ни бе! Добре, че на Мъри не му броите червените години и на Наско белия задник 

Последна промяна от Странджата на 13 юни 2019 20:21, променено общо 1 път.
Ми Мето Томанов като не се нави...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.