Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот noo » 13 юни 2019 17:32

vvessel написа:
noo написа:Тъй като има голямо реване по изгонените, да припомним кои са играли срещу Вадуц - един и същ титулярен състав двата мача.
Митрев, Полачек, Белаид, Яблонски, Цветкович, Буш, Белмонт, Кабрал, Обертан, Гомес. От сегашните прибавям Горанов и Мариани.

Ако вместо Митрев беше Михайлов биехм3с 3:0.
С днешната селекция не знам дали ще бием.
В живота няма "АКО".
Отличителна черта на повечето от изброените е бездушието. И да паднем и да бием, важното е в края на месеца да получим заплатата. Но няма нищо изненадващо, след като треньорът им Роси, след равния с Витоша изръси, че какво толкова е станало, играем като гости и равния е успех.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 юни 2019 18:16

noo написа:В живота няма "АКО".
Отличителна черта на повечето от изброените е бездушието. И да паднем и да бием, важното е в края на месеца да получим заплатата. Но няма нищо изненадващо, след като треньорът им Роси, след равния с Витоша изръси, че какво толкова е станало, играем като гости и равния е успех.

Да видим Великана на атакуващия футбол (и твой кумир явно) Хубчев какви ще ги обяснява след равенство или загуба, които между впрочем няма да са рядкост. Тогава няма да има "акО", а "Ако" и много седалки. Защото едно е да не биеш заради изпусната дузпа или калпав вратар, а друго е поради некадърност или темерутщина. А ти се мятай като Матросов и обяснявай, че да махнем 13 (тринадесет) човека и да вземем на тяхно място 0 (нула) е чудесно и няма да повлияе на представянето на отбора изобщо.
И по добре не ми отговаряй, че ми омръзна да обяснявам на пумпали и лаладжии колко е 2+2.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 юни 2019 18:45

Кристална топка ли имаш, че знаеш как няма да са малко загубите и равните? Човекът още не е направил един мач и го грабнахме. Че е ръб си е ръб, но нека му дадем едни 2 месеца и тогава да коментираме. За мен положителното е, че не се водят ментета, които несъмнено ни предлага Бекали. Дали ще се вземат точните хора е въпрос на време.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юни 2019 18:50

noo написа:Отличителна черта на повечето от изброените е бездушието.

Бива ли такова нещо бе, мен? Точно Яблонеца ли ще наречеш "бездушник". Дева зомбираните пионерчета, дева. Как е новата директива? Върви ли чейнджа. А пропагандичката? Гледам медиЙките добре облъчват. Нека-нека.

[offtopic]И сега: леко обяснение. Една немалка част от този форум, предполагам изгонени или действащи горди членове на моронския форон (вероятно първото), застават на амбразурата за "ръководството" най-безпринципно, въртейки си г*за спрямо директивата. При елегантния и фин човек: "българите не стават за нищо", един манЯк се беше изцепил: "Искам 11 чужденци", ама обяснения как то тея нашите са леш, как това-онова. Сега идва Буратино с Киселяка и изведнъж: О, то ...можем с българчета. Ей си ги нашите кви са ни хубави, яйчица-изписани. То тей то оней. И разбира се всеки, който прояви доза съмнение и изкаже алтернативно мнение: Анатема, "Това е непатриотично!". Абе, вие да не сте на пет годинки? :lol:[/offtopic]

П.С. В славизацията няма проблем. Венци съвсем не е случайно там, където е, а Славия е достоен клуб. Проблемът е в евентуална поберойщина. ;)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 юни 2019 19:04

bilyaletdinov написа:Кристална топка ли имаш, че знаеш как няма да са малко загубите и равните? Човекът още не е направил един мач и го грабнахме. Че е ръб си е ръб, но нека му дадем едни 2 месеца и тогава да коментираме. За мен положителното е, че не се водят ментета, които несъмнено ни предлага Бекали. Дали ще се вземат точните хора е въпрос на време.

С тоя състав ти как ги виждаш нещата, кажи честно. Трябва ли ти кристална топка.
Човека още не беше направил една тренировка и една камара легенди се изсипаха по медиите да ни обясняват, че това е правилния треньор. Това как си го обясняваш. (пропаганда?!)
За това, че не взима ментета - ОК , но да гони всяка резерва без да има алтернатива , това вече е малоумно. Поне 3-4 от изгонените можеше да остави, след като нищо друго не харева.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 13 юни 2019 19:12

metodito написа:
noo написа:Отличителна черта на повечето от изброените е бездушието.

Бива ли такова нещо бе, мен? Точно Яблонеца ли ще наречеш "бездушник". Дева зомбираните пионерчета, дева. Как е новата директива? Върви ли чейнджа. А пропагандичката? Гледам медиЙките добре облъчват. Нека-нека.

[offtopic]И сега: леко обяснение. Една немалка част от този форум, предполагам изгонени или действащи горди членове на моронския форон (вероятно първото), застават на амбразурата за "ръководството" най-безпринципно, въртейки си г*за спрямо директивата. При елегантния и фин човек: "българите не стават за нищо", един манЯк се беше изцепил: "Искам 11 чужденци", ама обяснения как то тея нашите са леш, как това-онова. Сега идва Буратино с Киселяка и изведнъж: О, то ...можем с българчета. Ей си ги нашите кви са ни хубави, яйчица-изписани. То тей то оней. И разбира се всеки, който прояви доза съмнение и изкаже алтернативно мнение: Анатема, "Това е непатриотично!". Абе, вие да не сте на пет годинки? :lol:[/offtopic]

П.С. В славизацията няма проблем. Венци съвсем не е случайно там, където е, а Славия е достоен клуб. Проблемът е в евентуална поберойщина. ;)
Методи, на нас като не вярваш, поне вярвай на фактите. От десет години ни титла, ни купа. От 2011 г. в Европа сме отстранили само Сутиеска. Стигнахме и финансовото дъно.И на какво отгоре ми развиваш някакви теории и лепиш етикети? Може да се обидиш, но от такива псевдолевскари като теб стигнахме до тук.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 13 юни 2019 19:51

Warped написа:.. Да даже Ботев враца са шитнали некав естонец във Финаландия

Не само.. продадоха и Юлиан Ненов в Мароко след като Божинов ги напусна..

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 юни 2019 19:55

Мисля, че тоя форум трябва да се заключи за някой и друг ден. Нещо не издържат нервите на някои хора. Бати истериите, Баси и чудото. Нещата са насрани.. Всички го знаем. Само не разбирам предпочитате тунде, нар и белмонт ли? Аз предпочитам никой пред тези. Селекция ще има. Най-малкото нямаме достатъчно играчи. Стегнете и стига плакали. Хубчев ви крив защото е темерут. Ми да вземем къци да им разказва вицове освен?? Че да се усмихват госпожиците по терена. От всички изгонени ме е яд само за Яблонски. Но там е ясно защо беше пуснат да си ходи.
110 години любов!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот modor » 13 юни 2019 20:01

Много рев, много мрънкане. Темата ще бъде отключена при евентуално ново попълнение. Дотогава може да режете вени тук :arrow: https://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=1 ... tart=71380
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот modor » 17 юни 2019 23:00

ПФК „Левски“ подписа договор с гръцкия защитник Янис Каргас. Срокът на контракта е за 3 години.

Янис Каргас е роден на 9 декември 1994 година. Започва кариеерата си в родния „Кавала“, а след това преминава през „Фостирас“, „Панахайки“, „Платаниас“ и „Паниониос“. В началото на 2018 година преминава в белоруския „Динамо“ (Брест), с който печели купата и суперкупата на страната. От февруари 2019 година е футболист на гръцкия „Пас Янина“.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”