Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 13 юни 2019 10:46

Със същата сила можеше да каже, че е индонезийски или камбоджански. Без да каже в какво се изразява той според него и защо счита, че и в ЦСКА е така.

В кой германски клуб за 2 години са имали:
1. Треньор, който е известен единствено с това, че е син на баща си
2. Треньор, който е известен само с това, че е приятел и съселянин на Мъри. и легенда на Локо ГО.
3. Треньор, който си е сменял 2 пъти имената и се срамувал от родината си.
4. Треньор, който е всъщност помощник треньор.
5. А този, който всъщност е треньор, само се води такъв, но не идва на работа, за да не пречи на помощника си.
6. Треньор, който всъщност е само за пред камерите.
7. Консултант, който всъщност е старши треньор, но не иска да се води такъв.
8. Консултант, който всъщност не е нито такъв, нито е помощник, нито е старши.
9. Спортно-технически директор, който всъщност е Мениджър продажби,
10. Скаут, който всъщност е спортно-технически директор, но не иск да се води такъв, за да не носи отговорност за решенията си.

Това, ако е немския модел, може. :)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 13 юни 2019 11:26

Според мен схемата с Любко Петрович е друга. Общоизвестен факт е, че Ганчев го харесва и са нещо като приятели. Любко обаче е на 71г. (мисля) и му е вече тежко да търчи по терена и да наблюдава движенията на играчите. Ако не беше Ганчев - силно се съмнявам, че Петрович щеше да е старши някъде. По тази причина си имаме за главен тренер: Митов. Митов води тренировките под зоркото око на Дедо, а Дедо определя тактиката за мачовете.
Този ход на Ганчев го броя за успешен. Гришата рядко говори и затова внимателно го слушам. В едно от редките си интервюта каза, че избора на треньор е 50:50. Т.е или става или не става. (тук не иде реч за качества и умения, а и за реалността в нашата ППЛ) При толкова години без титла да се заложи отново на 50:50 е доста рисковано, защото вече няма армеец, който да не се ядосва на това състояние. Петрович от друга страна вирее в нашата А група, познава отбора, познава Ганчев, познава манталитета на футболният клуб и за мен шансовете за трофей под негово ръководство са поне 60:40. Само до миналият сезон - държеше Левски на първо място - като оборът на Левски тогава беше изключително омазан с не качествени чужденци (с двама ялови негри като нападател и крило - забравих им вече имената) Та........По темата: Стоилов може би има предвид - организацията в клуба, а не кой и защо е треньор. Това с треньорите е работа на собствениците. (да, не е правилно- никъде на запад не се прави така, но ние сме на изток и такава е реалността)

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 13 юни 2019 11:59

k_oleto написа:Според мен схемата с Любко Петрович е друга. Общоизвестен факт е, че Ганчев го харесва и са нещо като приятели. Любко обаче е на 71г. (мисля) и му е вече тежко да търчи по терена и да наблюдава движенията на играчите. Ако не беше Ганчев - силно се съмнявам, че Петрович щеше да е старши някъде. По тази причина си имаме за главен тренер: Митов. Митов води тренировките под зоркото око на Дедо, а Дедо определя тактиката за мачовете.
Този ход на Ганчев го броя за успешен. Гришата рядко говори и затова внимателно го слушам. В едно от редките си интервюта каза, че избора на треньор е 50:50. Т.е или става или не става. (тук не иде реч за качества и умения, а и за реалността в нашата ППЛ) При толкова години без титла да се заложи отново на 50:50 е доста рисковано, защото вече няма армеец, който да не се ядосва на това състояние. Петрович от друга страна вирее в нашата А група, познава отбора, познава Ганчев, познава манталитета на футболният клуб и за мен шансовете за трофей под негово ръководство са поне 60:40. Само до миналият сезон - държеше Левски на първо място - като оборът на Левски тогава беше изключително омазан с не качествени чужденци (с двама ялови негри като нападател и крило - забравих им вече имената) Та........По темата: Стоилов може би има предвид - организацията в клуба, а не кой и защо е треньор. Това с треньорите е работа на собствениците. (да, не е правилно- никъде на запад не се прави така, но ние сме на изток и такава е реалността)

Коле, ние треньор в истинския смисъл на думата не сме имали след Стойчо Младенов при Томов, но само при Томов. Той да си прави селекцията, той да си определя титулярния състав и т.н. Може да нямаше хич пари, нямаше и читави играчи, ама реално Стойчо имаше цялата власт. Дори преди него не се сещам за подобен случай, както при нас, така и при останалите клубове.
В момента наистина Люпко (или тримата) е най-удачния вариант, щото нито при Любо, нито при НЕМ имаше спокойствие и да няма кой да дудне зад тях. Така, че при Ганчев аз и не очаквам да имаме някога треньор в истинския смисъл на думата, все ще има вмешателство.
А при Томов се получи, защото за него ЦСКА беше от друго значение (дали да отърве някоя присъда, дали някой лев да вземе или нещо друго) и имаше реална и трезва оценка за себе си, че не разбира от футбол. То тогава и цялото административно ръководство беше такова.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 юни 2019 13:37

Ние се шегуваме с "немската система" на СС, а други активно "планират" сезона :
[offtopic]
vvessel написа:Според мен схемата е да изпаднем във втората осмица и от там бараж. С тия играчи нямаме други шансове.
Явно ще се привличат играчи по-късно за да се включат оптимално пролетта и да атакуваме баража.
[/offtopic]
:mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 юни 2019 15:33

d.milanov написа:
k_oleto написа:Според мен схемата с Любко Петрович е друга. Общоизвестен факт е, че Ганчев го харесва и са нещо като приятели. Любко обаче е на 71г. (мисля) и му е вече тежко да търчи по терена и да наблюдава движенията на играчите. Ако не беше Ганчев - силно се съмнявам, че Петрович щеше да е старши някъде. По тази причина си имаме за главен тренер: Митов. Митов води тренировките под зоркото око на Дедо, а Дедо определя тактиката за мачовете.

Коле, ние треньор в истинския смисъл на думата не сме имали след Стойчо Младенов при Томов, но само при Томов. Той да си прави селекцията, той да си определя титулярния състав и т.н. Може да нямаше хич пари, нямаше и читави играчи, ама реално Стойчо имаше цялата власт. Дори преди него не се сещам за подобен случай, както при нас, така и при останалите клубове.
В момента наистина Люпко (или тримата) е най-удачния вариант, щото нито при Любо, нито при НЕМ имаше спокойствие и да няма кой да дудне зад тях. Така, че при Ганчев аз и не очаквам да имаме някога треньор в истинския смисъл на думата, все ще има вмешателство.
А при Томов се получи, защото за него ЦСКА беше от друго значение (дали да отърве някоя присъда, дали някой лев да вземе или нещо друго) и имаше реална и трезва оценка за себе си, че не разбира от футбол. То тогава и цялото административно ръководство беше такова.

И аз съм мислил, че перфектния собственик на ЦСКА би бил Сашо Томов, ако беше милиардер. :mrgreen: Сашо Тодоров между другото също беше според мен най-качественият ни изпънителен директор. Какви схеми правиха тези хора не е истина. Че Лупи има голяма вина за фалита е ясно, но пернишките боклуци никой не може да ги мине.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 13 юни 2019 19:52

ЦСКА 1948 с пореден силен трансфер

Toва на първа страница в сайта цял ден. Силният трансфер е юноша на Лудогорец.

Освен това, забелязвам, че след напускането на Ники Александров и на екипа на Томето, като цяло - ГОНГ започнах да преписват новини от другите сайтове, а сега се акцентира и върху силни трансфери на отбори от Б група

волфи
Контакти:

Мнениеот волфи » 13 юни 2019 19:57

Аз затова от много време насам, даже и по време на Никото правя следното: натискам f на клавиатурата в полето за нова страница на браузъра, при което ми излиза https://forum.gong.bg и си влизам директно във форума :lol: . Така нямам честта изобщо да поглеждам какво се пиша в сайта gong.bg :lol: .

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 юни 2019 21:17

k_oleto написа:

Освен това, забелязвам, че след напускането на Ники Александров и на екипа на Томето, като цяло - ГОНГ започнах да преписват новини от другите сайтове, а сега се акцентира и върху силни трансфери на отбори от Б група

Не ти ли е ясно че няма вече Гонг,а Спортал 2 ,единият Тошев е на Спортал ,другият на Спортал2,чакаме продължението на екипа на Томислав като спортен сайт и форум в Дарик.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 13 юни 2019 21:19

peliforewer написа:
k_oleto написа:

Не ти ли е ясно че няма вече Гонг,а Спортал 2 ,единият Тошев е на Спортал ,другият на Спортал2,чакаме продължението на екипа на Томислав като спортен сайт и форум в Дарик.

Ясно ми е и ако Томето извади читав подукт - тия заминават.

Аз влизам само във форума - в сайта по-рядко вече

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 юни 2019 21:38

k_oleto написа:
peliforewer написа:
k_oleto написа:

Ясно ми е и ако Томето извади читав подукт - тия заминават.

Аз влизам само във форума - в сайта по-рядко вече

Днес Томислав каза че до края на месеца ще покажат нов продукт за по-добра комуникация със слушателите,мисля си че Ники Александров пак ще е главен редактор.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”