JackPackage написа:Tiberius написа:[offtopic]Е, аз не казвам, че няма логика в твърденията ти, а това, което имам предвид е, че не всички негри са прости и необразовани. При тях така е заложено чисто генетично е заложено да са физически по-здрави от белите, но пък не притежават интелектуално ниво на белите.[/offtopic]
[offtopic]Да, да, не казвам че всички са прости, но просто че са по-низши същества от белия човек, както сам казваш

[/offtopic]
Когато е бил бума на изобретенията и като цяло развитието на науката нали знаеш къде и какви са били чернокожите?

Просто не са имали шанса за същото, а започват да се образоват едва през миналият век и пак процента на неграмотните чернокожи е голям и в днешно време. Не за друго почти всички престъпления в САЩ от грабежи и убийства са извършени от чернокожите и като се опре до правосъдие обичат да изиграват картата с расизма. Онези убийства в последно време над чернокожите от полицията се оплакваха, че бил невинно дете не знам си какво, но в същото време на единият като му погледнеш досието то прилича на копие от библията, ама майка му реве пред камерите, че бил невинно и кротко момче и не знам си к'во.

Тук ако не се подчиняваш на заповедите на полицията ще ядеш оловото без проблеми, но повечето такива престрелки са именно заради неподчинение и този отсреща се прави на интересен пред полицията. Казват му да не мърда и да му виждат ръцете, а той прави точно обратното като рови в колата с едната си ръка, а те му крещят да не го прави и да си покаже и двете ръце. Примери има много и може да се види много добре какви глупости правят. Като онази преди 2-3 години, където предаваше на живо във Facebook убиха мъжът и понеже онзи си човърка с едната ръка в колата, а онези му крещят да се спре и той за капак се заяжда с тях, еми като не слушаш ще ядеш оловото.
Аз също нося оръжие, ама ми е такава работата, че се налага и ме спряха един път и им казах веднага, че имам оръжие в колата си и в момента, в който го казах полицаят откопча кобура си, но ми казваше какво да правя, а и аз знаех какво точно да правя и да не правя. Излязох си от колата с ръцете напред без да се налага да ми крещят и провериха всичко и видяха, че имам разрешително след което ме пуснаха по живо и по здраво. Ако бях почнал да се правя на гангстер пред тях нямаше да мога да направя и две крачки и щях да се озова по лице на асфалта с някой друг куршум по себе си.