1palq4o1 написа:Чета вече 100 страници и не мога да повярвам...
До скоро искахме налагане на юнУши, спиране с трансферите на килограм - НУЛЕВА/И ГОДИНА/И, сега рев до бога, че нямало купени патладжани....
Ами ето го този шанс да се заложи на собствена продукция, пък каквото стане!
И мен ме боли, че 10 години сме в миманса, но задачата ми е да си подкрепям отбора от трибуните и да се надявам в един момент да видя и моите синове в първия отбор. За да стане това, обаче трябва да се обърне внимание на таз школа най-сетне...
Никой не реве, че няма закупени патладжани, както казваш ти. И Павел Лъжеца и Петър Намръщения обявиха, че ще се вземет 4-5 много качествени чужденци. Щяло да има и обиграни българи и продукти от ДЮШ. За това недоволстват хората. Всеки по свои си начин и със свои думи. Едни по-умерени, други по- крайни. Назови един новопривлечен футболист, независимо дали е класен чужденец или обигран българин. Божидар Краев отказа, тези от галактическия Септември София се дърпат, уж от Пловдив щели да пазаруват... Усещаш ли какво става? ФК Левски 1914 София вече няма автортет. Собственици, ръководители, треньори и играчи се сменят непрекъснато като на селска вечеринка от петдесетте години на миналия век. Изключение прави само Райнов, чийто качества като играч не искам да коментирам. Току пишат, че Хубчев отказал този, не искал онзи... Истината е една, за съжаление. Примете я както искате: "Гроздето е кисело" или "Царят е гол". Иначе казано
Паре нема! Ха действайте!
ПП. Ние с наличните играчи спокойно можем да си подигурим ЛЕ по обичайния от последните години начин- чрез бараж. За титла или купа е несериозно да се говори. Важното е, че отсвирихме най- скъпоплатените резерви в историята на Левски. Каквото- такова.