Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот 1914.1902 » 12 юни 2019 20:49

zlatan написа:
vvessel написа:
1914.1902 написа:Нали имаме Илия Димитров .

Илия в малкото му минути в Септември беше потресаващо зле. Не че съм му гледал всичко, но това което видях не ме обнадежди, че ще имаме нападател. Но като няма кой, него ще пускаме явно. Щом е по-добър от Божинов ...[

какъв Илия Димитров бре хора,той в Септември беше резерва вие за Левски го спрягате.

Но аз не го спрягам , просто в момента имаме него . :lol:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 юни 2019 20:52

Аиде и резервният вратар Любенов се маха.... :o Много добре.....Браво.Накрая ще останем със 17 играчи и те да изнасят сезона.Що пък не.Хубчев някак много спокоино приема нещата че и казва кои не му трябва въпреки че няма алтернатива.Ако се получи някои срамен резултат от 2 пъти по 0-4 във турнирите от незнаиници какво става. :o

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 12 юни 2019 20:55

Вълчан написа:Аиде и резервният вратар Любенов се маха.... :o Много добре.....Браво.Накрая ще останем със 17 играчи и те да изнасят сезона.Що пък не.Хубчев някак много спокоино приема нещата че и казва кои не му трябва въпреки че няма алтернатива.Ако се получи някои срамен резултат от 2 пъти по 0-4 във турнирите от незнаиници какво става. :o

Нищо, махате Хубчев и идва следващият, който почва от 0-лата

Не е виновен Хубчев. Даже съм сигурен, че е посочил който иска, обаче денки няма

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юни 2019 21:05

alexdb написа:
mikata написа:
Dust написа:Какво му е на Костов?

На реванша с Вадуц го изгониха

И от къф зор изгониха Божинката тогава? Абе изобщо хаоса ни е пълен. Ще преквалифицират някой във фалшива деветка. Всъщност Станислав Иванов игра в някои и друг мач като такъв и между другото не се справи зле.

Защо му е на Хубси деветка?

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 12 юни 2019 21:06

Dust написа:Какви такси, искаш да кажеш, че за да тренира едно дете в Левски се плаща месечна такса?

Дааммммм
60 лв на черепчЕ, ако са братя, като при мен се плаща само една такса
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 юни 2019 21:13

1palq4o1 написа:
Dust написа:Какви такси, искаш да кажеш, че за да тренира едно дете в Левски се плаща месечна такса?

Дааммммм
60 лв на черепчЕ, ако са братя, като при мен се плаща само една такса

навсякъде се плаща бе,моите две деца тренират плуване и аз плащам една такса.Живеем в малък град таксата ни е 20 лв.За София е съвсем символична тази цена.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот wilge » 12 юни 2019 21:50

1palq4o1 написа:Чета вече 100 страници и не мога да повярвам... :o :o :o
До скоро искахме налагане на юнУши, спиране с трансферите на килограм - НУЛЕВА/И ГОДИНА/И, сега рев до бога, че нямало купени патладжани....
Ами ето го този шанс да се заложи на собствена продукция, пък каквото стане!
И мен ме боли, че 10 години сме в миманса, но задачата ми е да си подкрепям отбора от трибуните и да се надявам в един момент да видя и моите синове в първия отбор. За да стане това, обаче трябва да се обърне внимание на таз школа най-сетне...

Никой не реве, че няма закупени патладжани, както казваш ти. И Павел Лъжеца и Петър Намръщения обявиха, че ще се вземет 4-5 много качествени чужденци. Щяло да има и обиграни българи и продукти от ДЮШ. За това недоволстват хората. Всеки по свои си начин и със свои думи. Едни по-умерени, други по- крайни. Назови един новопривлечен футболист, независимо дали е класен чужденец или обигран българин. Божидар Краев отказа, тези от галактическия Септември София се дърпат, уж от Пловдив щели да пазаруват... Усещаш ли какво става? ФК Левски 1914 София вече няма автортет. Собственици, ръководители, треньори и играчи се сменят непрекъснато като на селска вечеринка от петдесетте години на миналия век. Изключение прави само Райнов, чийто качества като играч не искам да коментирам. Току пишат, че Хубчев отказал този, не искал онзи... Истината е една, за съжаление. Примете я както искате: "Гроздето е кисело" или "Царят е гол". Иначе казано Паре нема! Ха действайте!
ПП. Ние с наличните играчи спокойно можем да си подигурим ЛЕ по обичайния от последните години начин- чрез бараж. За титла или купа е несериозно да се говори. Важното е, че отсвирихме най- скъпоплатените резерви в историята на Левски. Каквото- такова.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 юни 2019 21:58

Е ба ти и тоталната паника която е настанала тук.Добре , че не сте собственици на Левски иначе досега да сме фалирали 100000 пъти. Вие сте първични хора за момента. Не мислите , не разсъждавате а само реагирате според новините(фалшиви или не) и според обстановката в отбора за момента.
Тук е много сложно мисленето.Водещо е първичното - като животните.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 юни 2019 22:04

А някой замислили се.Изгонихме 12 от най скъпо платените хрантутници. Бюджета беше обявен за 12 милки.Значи горе долу по логика спестяваме 6 - 7 мил. Зимата това значи 4 много качествени играча. Програмата до зимата е отлична и с малко повече късмет може и да сме първи.
Какво повече искате от това.С един куршум три заека. НАПРАВО МЕЧТА. А и Херо като дойде - нямам думи.Това е.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 12 юни 2019 22:17

Освободените по какъв "параграф" са - изтекли договори, взаимно съгласие или някакъв друг вариант?

Върни се в “Левски”