Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот noo » 12 юни 2019 09:55

metodito написа:
noo написа:В смисъл?
Кой да плати дълговете ни? Кой да даде пари за школата? От къде пари за нови трансфери?

Нали имаме собственик? Школата я забрави. Щом няма пари, забрави школата. Щом няма пари, забрави дългове. Забрави клуба. Закривай. Каква ти е целта на тоя безумен въпрос?
Темата е за трансфери. Аз те питам нещо конкретно.[/quote] Говорим, говорим и накрая пак стигаме до Бащицата. :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юни 2019 10:04

noo написа:Говорим, говорим и накрая пак стигаме до Бащицата. :)

За съжаление, така е. Иначе, конкретно на въпроса ти: класиране на място даващо излаз към евротурнири и отстраняване по два съперника на година. Титла е добре да се каже, че е мираж. А и тя е си е мираж. Концентрираме се над Европа. Влагане на средства в качествен треньор. По възможност португалец или немец. Купуване на един или двама качествени футболисти, няколко стари кучета българи и няколко юноши, но такива с топки, като Юруков, Краев, Дидо Иванов. Що се отнася до школата... Е, никой не може да гарантира, че няма в школата по-добри от Белмонт, Буш, Милош. Тоест, може да запазим резултатите си и с юноши, но трябва някой да ги ВИДИ. Кой? Трябваше Боримиров да предлага обещаващи момчета. Трябва спортен директор.
Та това е. Отговорът ти на въпроса е Европа.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 12 юни 2019 11:17

Чандъра твърди, че има само запитване за дзвиздите му, Краев не сме се искали взаимно.... Кой по дяволите искаме да вземем тогава, почва да.ми става любопитно.Имаме нужда от спортен директор точно поради тази причина...да се занимава със скаути, селекция и всичко покрай отбора, а треньора си тренира отбора!!!.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 юни 2019 11:26

За спортен директор беше преговаряно с Херо,но той е искал цялата власт по спортните въпроси и с г-н Божков нещо не са се разбрали.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 юни 2019 12:20

vvessel написа:
Kris_men2000 написа:
vvessel написа:
Kris_men2000 написа:
Ако си спомняш когато дойде Мъри пак изритаха от Левски около 10 човека и после започнаха да събират играчи срещу които имаше страшен рев.Тогава и Йовов се откупи сам за да играе при нас.И срещу него имаше рев , че бил свършил за футбола,бил куц кон и тн. и тн. И това се правеше в продължение на 2 - 3 месеца.И тогава нямаше никаква селекция.

Понеже пишеш нон стоп глупости си направих труда да се разровя и да проверя кои футболисти са били в Левски преди Стоилов да стане треньор и ето ти част от списъка:
Иванков, Петков, Топузаков, Живко Миланов, Георги Марков, Головской, Телкийски, Вагнер, Илиян Стоянов, Станислав Ангелов, Боримиров, Телкийски, Саша Симонович, Ричард Емороигбе, Бисер Иванов, Чиликов, Гонзо, Емил Ангелов.
Айде сравни тези сега с онези тогава.
И това, че сега ще имаме 11 национала изобщо не ме радва, особено след като гледах снощи гала-представлението.

Я се поразрови малко повече и виж кои привлече и наложи в състава след като дойде Мъри. Напъни се малко няма страшно за мозъка.

https://levskisofia.info/season-2003-2004/
За който не помни има интернет. Не е срамно да не помниш, но е глупаво преди да провериш твърденията си да си настояваш на своето. И да, погледнах какво пишат хората след мен и те са на моето мнние. А ти понамали пиенето, че май не ти се отразява добре ;)

Наздраве.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 юни 2019 12:35

Ха сега де Божинов каза, че все още си е играч на Левски.Значи следва неустойка и нови тоалети на котето.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 12 юни 2019 14:07

vvessel написа:
sinfen14 написа:Не знам дали осъзнавате,но за да коментирате в момента селекция,как ще се представим в ЛЕ и тем подобни е благодарение на сегашното ръководство.Сегашното ръководство,което плати над 2 млн. лева за да получим лиценз за Европа.Само с този си ход те направиха много повече за Левски,отколкото Русев за период от 2 + години.

Още по-просто - Божков плати сметката на Русев,за да може тук във форума да се обсъжда кой ще играе отляво през новия сезон.

И сега какво - да славим името Божково на всеки пост ли? Или да спрем да коментираме изобщо селекцията?
Ами Божинов ако не беше вкарал, лиценза щяхме да си го закачим с пирон на стената.
Да не абсолютизираме чак толкова заслугите, защото може да се окаже, че и Божков е от ден до пладне и след него ще дойде поредния, който ще се бие в гърдите, че е левскар от малък и пак ще спасява положението.

Ми напротив,то е точно обратното.Тук всеки си плюе за нещо и изисква,докато аз съм един от малкото хора,които предпочитат да се фокусират върху положителните неща.Защото тук положителното много често или се игнорира или се отбелязва в телеграфрен стил,докато през останалото време само се говори негативно.И да поясна за да няма обидени,че не говоря за теб конкретно.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 юни 2019 14:09

Ти да видиш Левски искал вратар бившия младежки национал на Италия Мирко Пилячели който го искали още 100 отбора дори и половината серия А но всеки викал вземи го ти.Информация Новспорт.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 юни 2019 14:20

mikata написа:За спортен директор беше преговаряно с Херо,но той е искал цялата власт по спортните въпроси и с г-н Божков нещо не са се разбрали.

Все си мислех, че Божков не води преговори с никого. Упълномощил е Павел "the liar" Колев за това. Иначе стила на Херо е това- всичко или нищо. Не е ли нормално спортният директор да има цялата спортно- техническа власт? Аз лично не виждам как Херо и Хубси биха могли да мелят брашно заедно. Не знам кое е по- добре. Да имаме или не спортен директор. Тема за разсъждения. Действителността е, че на този етап лятната селекция клони към нула. Но пък за сметка на това разтърсихме дървото яко и гнилите плодове опадаха. От останалите не харесвам двама, един прехвален швейцарец и един от отбор чийто футболисти не виреят много на Герена. Но това е лично мое мнение, което изобщо не е меродавно. Пък и никой от факторите не ме пита.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 юни 2019 14:59

Ако дойде Херо ще е супер.Хем ще ни намери супер играчи без пари хем и ще имаме готов треньор в изчакване ако на Хубси не му потръгнат нещата.

Върни се в “Левски”