drvasko98 написа:vvessel написа:Kris_men2000 написа:
Ако си спомняш когато дойде Мъри пак изритаха от Левски около 10 човека и после започнаха да събират играчи срещу които имаше страшен рев.Тогава и Йовов се откупи сам за да играе при нас.И срещу него имаше рев , че бил свършил за футбола,бил куц кон и тн. и тн. И това се правеше в продължение на 2 - 3 месеца.И тогава нямаше никаква селекция.
Понеже пишеш нон стоп глупости си направих труда да се разровя и да проверя кои футболисти са били в Левски преди Стоилов да стане треньор и ето ти част от списъка:
Иванков, Петков, Топузаков, Живко Миланов, Георги Марков, Головской, Телкийски, Вагнер, Илиян Стоянов, Станислав Ангелов, Боримиров, Телкийски, Саша Симонович, Ричард Емороигбе, Бисер Иванов, Чиликов, Гонзо, Емил Ангелов.
Айде сравни тези сега с онези тогава.
И това, че сега ще имаме 11 национала изобщо не ме радва, особено след като гледах снощи гала-представлението.
Радвам се, че ги написа, да ги припомниш на пишещите наизуст склеродирали сповени. Аз съм от поддръжниците на Стоилов, но той завари напълно подготвен отбор от готови играчи, тренирани преди това от Петрович, Муслин и Василев и правилно направи малко в кадрови план. По-добро наследство никой не е получавал от Стоилов
А бе като не разбирате от футбол и не помните поне не пишете глупости та да ви се смеят хората които разбират.