Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

riftwar
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот riftwar » 11 юни 2019 16:27

Значи в момента тренират:
вратари: 1.Николай Кръстев 2.Петър Иванов
защитници: 3.Деян Иванов 4.Холмар Ейолфсон 5.Живко Миланов 6.Томислав Папазов 7.Нуно Рейш
халфове: 8.Мартин Райнов 9.Хали Тиам 10.Давиде Мариани
нападатели: 11.Илия Димитров 12.Атанас Кабов

Национали:
вратар: 13. Николай Михайлов
защитник: 14. Иван Горанов
халфове: 15.Илия Юруков 16. Мартин Д. Петков 17. Мартин Петков 18. Ивайло Найденов 19. Еркебулан Сайдахмед
нападатели: 20. Станислав Иванов, 21. Станислав Костов

Временно липсват:
халф: 22. Паулиньо

Ако групата ще е от 22-23 полеви изграча + 3 вратари, значи чакаме 3 или макс 4 полеви нови + 1 вратар.
Ако са верни слуховете за Кристиян Димитров, Божидар Краев и Здравко Димитров, остават двама чужденци, единият от които явно ще е вратар.
Е, ако натирим още 3-4 от гореизброените ...

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 11 юни 2019 16:31

riftwar написа:Значи в момента тренират:
защитници: 3.Деян Иванов 4.Холмар Ейолфсон 5.Живко Миланов 6.Томислав Папазов 7.Нуно Рейш

Национали:
халфове: 15.Илия Юруков 16. Мартин Д. Петков 17. Мартин Петков 18. Ивайло Найденов 19. Еркебулан Сайдахмед

Временно липсват:

Ако групата ще е от 22-23 полеви изграча + 3 вратари, значи чакаме 3 или макс 4 полеви нови + 1 вратар.
Ако са верни слуховете за Кристиян Димитров, Божидар Краев и Здравко Димитров, остават двама чужденци, единият от които явно ще е вратар.

От тия в първата група, очакваш че всички ще останат ли?

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 11 юни 2019 16:36

Според мен ще вземем 3 или максимум 4 нови, но дано не е към края на подготовката както предните пъти, защото това ще е поредното доказателство, че нищо не се променя и си се въртим в един омагьосан кръг.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 11 юни 2019 16:36

SANSIRO7 написа:
riftwar написа:Значи в момента тренират:

Национали:

Временно липсват:

От тия в първата група, очакваш че всички ще останат ли?

На първо време нямаме избор, защото сме на санитарния минимум. Иначе и аз колкото да ги препрочитам имаме 14-15 играча и до 22 другите са за спаринг. Без право на контузени и наказани сме в момента.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 юни 2019 18:20

Бре, аз не виждам резерви тук - само титуляри.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 юни 2019 18:41

Kris_men2000 написа:
terata написа:
Michael_Buble написа:Хубчев нямаше да освободи Божинката, ако нямаха вече готов upgrade. Утре ще бъде представен със сигурност нападател.

Kris_men2000 написа:Утре ще представят четири нови попълнения.Вратар,халф,крило и нападател.

Представиха ли ги, "информатори"?

Да.Ти къде беше.

Утре! Каква хубава дума. И удобна. Работи.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 юни 2019 19:39

Kris_men2000 написа:
metodito написа:
Kris_men2000 написа:
vvessel написа:
Kris_men2000 написа:
NOMER14 написа:Кой ще е първият мач на Хубчев?

Последният му.

Kris_men2000 написа:Хайде спрете се малко бе ревлювци. Заревали сте като вдовица за .... Тази година ще е така.Както беше модела на Мъри.На нас работата ни е да застанем яко зад треньора и отбора и да ги подкрепяме каквото и да стане.Без мрънкане,пискане и тъпи приказки.
Оставете професионалистите да си свършат работата.Така ще е поне една година.Ще изплатим тук таме каквото трябва и догодина по това време започваме мощно с изисквания и претенции.

На какво се дължи този катарзис в мненията? Ти като рева срещу Хубчев, беше мъжкар, сега след няма и месец стоиш здраво зад треньора, а другите станаха ревльовци. Вземи се обоснови малко , не ръси само мозък, че много олекваш с такива резки завои и пируети.

Да се уточним. Няма никакъв катарзис.КОЙ в началото беше за Хубчев. НИКОЙ.100% бяха срещу него и го плюеха яко.Аз поне не съм го плюл или обиждал.Даже и определения не съм му давал.
След две три интервюта 90% от феновете започнаха да харесват Хубчев и започнаха да го наричат мъжкар.С една дума болшинството от феновете започнаха да го харесват.В това число съм и аз.Е това е. Какво чудно има в това та НАПРАВО СИ СЕ ЗАДЕРТИЛ ЗА МОЯТ КАТАРЗИС.

Абе, човек, как ги раздаваш тези проценти, не прощаваш. Какъв Мъри, като имаме десет човека на кръст. "Ревльовци", "мрънкалници". Е, те тей като стане, най-мразим. Инак и на мен ми хареса, че се усмихна, да. Селекцията трябваше да е направена на едно 70-80 процента вече. Леко е притеснително.

Ако си спомняш когато дойде Мъри пак изритаха от Левски около 10 човека и после започнаха да събират играчи срещу които имаше страшен рев.Тогава и Йовов се откупи сам за да играе при нас.И срещу него имаше рев , че бил свършил за футбола,бил куц кон и тн. и тн. И това се правеше в продължение на 2 - 3 месеца.И тогава нямаше никаква селекция.

Говориш глупости и фантазии :lol:. Когато се разбра, че Хубчев ще е новия треньор мненията бяха фифти фифти. Аз и до момента седя зад своето, че Хубчев притежава необходимите предпоставки и има нужните качества да се превърне в успешен треньор на Левски.
Отделно когато Стоилов дойде Левски имаше изграден отбор и от основните играчи не са гонили никой.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 11 юни 2019 20:33

Да не се правя на Шерлок Холмс, но имам предчувствие, че привличаме много добър и опитен халф, който ще мисли още няколко дена и сигурно ще подпише. Страхме е да кажа за кой мисля, защото при нас ако се спусне име и се отказваме от привличането му.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 юни 2019 20:35

Такава мъгла около тая прословута селекция такава липса на информация, че чак ми заприлича на вица за нашия разузнавач дето го хванали американците. Бой и мъчения три месеца, нашия нищо не издава, Накрая се отказали, разменили го за някакъв техен, а тук нашите го направили герой. Ходил той по военни училища да чете лекции и в едно училище го питали - какъв съвет ще даде на младите разузнавачи. А той казал: Момчета, учете !! Учете , че много бият !! :) Той горкия нищо не знаел, нямало какво да издаде :lol: :lol: :lol:
Та и нашата селекция такава - не изтича информация, щото няма нищо.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 11 юни 2019 20:42

zap_lv написа:Да не се правя на Шерлок Холмс, но имам предчувствие, че привличаме много добър и опитен халф, който ще мисли още няколко дена и сигурно ще подпише. Страхме е да кажа за кой мисля, защото при нас ако се спусне име и се отказваме от привличането му.

Седрик?

Върни се в “Левски”