Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Metodito

Мнениеот metodito » 11 юни 2019 13:18

Странджата написа:Има такъв идиом - всичките опък, той - терсене. Повикът ти за по-малко емоции и повече сплотеност е трогателен. Дано това настроение да те държи по-дълго.
Иначе - какъв футбол ще играе Хубчев, можем засега да гадаем. Очакванията са - както каза - да играем повече отборно. Какви ще са нагласите и настроенията на отбора, според мене, зависи от мотивите на левскарите, които са в него. Видя се, че с хоризонт Русия и Турция няма да станем футболна сила. Но за да сме доволни, тези момчета, които заиграят в Левски, трябва сериозно да надскочат себе си. Дали Хубчев ще го постигне - не знам, защото освен всичко друго, той ще играе с отбор в нашенско първенство, което не дава надежди да гради някакви ценности у футболистите - напротив.
Та с една дума - треньорът е ... треньор - той само подготвя. Играят футболистите. Ако не искат да играят - никаква подготвка не помага. И от там да започнем оценката на треньора - от желанието и мотивите на футболистите. А изграждането на мотивация на 18-19 годишна възраст е вече доста позакъсняло усилие.

Положението е всъщност малко по-различно: именно младите би трябвало да имат по-голяма мотивировка да играят с мъжете, но нямат опит, а дали имат умения и качества... При един легионер, да речем Обертан или Гомес, е обратното - той има уменията и качествата, но какъв мотив може да има да се напряга. Заплатата? Той си има договор, така че парите са му сигурни, а със CV като Габи или Гомес, винаги може да си намери отбор. А за Хубси и на мен ми е загадка. Мога да си призная, че това, което съм слушал от интервютата му, като човек не ми допада. Което няма отношение към професионалните му качества. То Пепе Мурсия много ми допадаше като човек, ама като треньор. Така че не знам.
П.С. Не призовавам за повече сплотеност, а за по-малко разединеност. Различни неща са.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот Странджата » 11 юни 2019 18:11

П.С. Не призовавам за повече сплотеност, а за по-малко разединеност. Различни неща са.

Така е, но целта е да бъдем пповече сплотени, а не по-малко разединени :)

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 11 юни 2019 22:07

След втория мач с Косово може да се направи извода, че Хубчев е провел първите мачове срещу тях и Черна гора по оптимален начин. Тези имат очевидно по-класни футболисти, а като добавим лигавото поведение на нашите "звезди", няма треньор който с такъв материал да печели квалификациите. Мачовете с Холандия и Швеция явно са били различни откъм мотивация, което също е сериозно постижение.

Ако успее да наложи, че само мотивирани и дисциплинирани футболисти ще са титуляри със синята фланелка, може да се получи.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юни 2019 12:50

WPWW написа:След втория мач с Косово може да се направи извода, че Хубчев е провел първите мачове срещу тях и Черна гора по оптимален начин. Тези имат очевидно по-класни футболисти, а като добавим лигавото поведение на нашите "звезди", няма треньор който с такъв материал да печели квалификациите. Мачовете с Холандия и Швеция явно са били различни откъм мотивация, което също е сериозно постижение.

Ако успее да наложи, че само мотивирани и дисциплинирани футболисти ще са титуляри със синята фланелка, може да се получи.

Поздравления за хората, които живеят в реалността и ползват главите си по предназначение!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 12 юни 2019 12:57

WPWW написа:След втория мач с Косово може да се направи извода, че Хубчев е провел първите мачове срещу тях и Черна гора по оптимален начин. Тези имат очевидно по-класни футболисти, а като добавим лигавото поведение на нашите "звезди", няма треньор който с такъв материал да печели квалификациите. Мачовете с Холандия и Швеция явно са били различни откъм мотивация, което също е сериозно постижение.

и аз си помислих същото оня ден.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 юни 2019 00:27

Не знам дали баш Хубчев е изсмукал оптималното или просто Балъков е супер слаб тактик. И в двамата мача нямаше отговор на противника. Центриранията срещу Косово и контрите им бяха очеваден проблем, а той не потърси решение. С Чехите изгубихме срещата, заради пасивната ни линия, която нито се бореше да отнема топки, нито се опитваше да гради играта.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 13 юни 2019 10:39

Много ми се ще решението на Хубчев да ни стане треньор да е предизвикано от хора, които открито или не са изразявали съмнения в неговите качества като треньор на нац.отбор. Хубчев е достатъчно чепат и упорит, за да успее да се докаже при нас, ако ръководството не му се меси. Феновете едва ли ще му повлияят - мисля, че той е заложил своя авторитет без уговорки.
Да почакаме с търпение - тази година няма да сме шампиони, но ще бием някои, чийто амбиции са за наша сметка.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 юни 2019 18:43

Сега прочетох, че Хубчев бил спестил по 300 хил лева на месец на клуба от заплати на изгонените :shock:
А пък ако изгони и останалите може да удвои сумата :)
Не знам управниците в клуба как точно си представят, че ще стане само с намаляване на бюджета, без да се търсят приходи. Накрая ще стане като в оня виц - Тамън научих магарето си да не яде, то пък взе че умря :lol:

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 14 юни 2019 19:25

vvessel написа:Сега прочетох, че Хубчев бил спестил по 300 хил лева на месец на клуба от заплати на изгонените :shock:
Не знам управниците в клуба как точно си представят, че ще стане само с намаляване на бюджета, без да се търсят приходи. Накрая ще стане като в оня виц - Тамън научих магарето си да не яде, то пък взе че умря :lol:

Ми всъщност,всеки един от изгонените товареше бюджета,а същевременно не беше твърд титуляр.Даже повечето от "изгонените" въобще не влизаха и в групата през повечето време.Всъщност ние успяхме да запазим на 100% титулярния състав.Единственото изключение е Яблонски,който обаче пък има пълноценен заместник в лицето на Рейш.Другият момент е,че не бива да забравяме делото му за уредени мачове.

Аз едно не мога да разбера - до съвсем скоро се ревеше,че се взимат ментета,а не се дава шанс на юношите...В момента е пълно с юноши,които тренират в първия състав.Не сме привлекли нито един играч от четвърта дивизия или такъв,който не е играл от декември насам.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 юни 2019 19:45

sinfen14 написа:
vvessel написа:Сега прочетох, че Хубчев бил спестил по 300 хил лева на месец на клуба от заплати на изгонените :shock:

Ми всъщност,всеки един от изгонените товареше бюджета,а същевременно не беше твърд титуляр.Даже повечето от "изгонените" въобще не влизаха и в групата през повечето време.Всъщност ние успяхме да запазим на 100% титулярния състав.Единственото изключение е Яблонски,който обаче пък има пълноценен заместник в лицето на Рейш.Другият момент е,че не бива да забравяме делото му за уредени мачове.

Аз едно не мога да разбера - до съвсем скоро се ревеше,че се взимат ментета,а не се дава шанс на юношите...В момента е пълно с юноши,които тренират в първия състав.Не сме привлекли нито един играч от четвърта дивизия или такъв,който не е играл от декември насам.

От това което написа вярното е - не сме привлекли нито един играч.
Рейш беше привлечен основно като алтернатива за дефанзивен халф и десен бек, какъвто също е играл. По стечение на обстоятелствата започнахме да го използваме като ЦЗ.
Кабрал беше най-добрият играч есента, но след като не се разбраха за парите съответно му спадна и формата.
Нганиони при първите му включвания беше класа над Горанов, но като го заковаха трайно на пейката и му показаха , че не е желан, резонно му спадна формата.
Унтонджи според мен е по-добър и по-здрав от Дидо, но шанс не му беше даден.
Казахстанеца не беше играл сума време след което го пуснахме почти цял мач и естествено пак се контузи. Никой не си помисли да му дава друг шанс, въпреки , че показа доста футбол за кратко време.
Тези хора спокойно можеха да бъдат оставени поне като резерви, въпреки че на постовете си до известна степен превъзхождат настоящите играчи. А това, че с тях може евентуалном да се прескочи оше един кръг в евротурнирите и да се изкарат пари от там не е сметнато като опция. Както и с оставането на Божинов, който реално ни класира и който е единствената ни алтернатива като нападател за първия кръг.
Но важното е да се пести от заплати, а пък приходи - майната му, квото дойде.

Върни се в “Левски”