Ангола 2010 Купа на Африканските Нации CAF

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: Ангола 2010 Купа на Африканските Нации CAF

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 31 яну 2010 20:26

cska_90 написа:Айде честита титла на Египет,но аз едно не разбирам-печелят за трети пореден път,което говори за огромна доминация в Африка...................................но дойде ли време за СК и се дънят!!!Предния път бяха доста назаде,а сега загубиха в баража с Алжир-отбор,който не е нищо особено!!!Доста интересн факт поне според мене!!! ;)

Ясно защо е така.Виж къде играят играят египтяните.Звездата Мохамед Зидан играе в Дортмунд.Така че те се хвърлят за тоя турнир и мачкат.А познай доколко звездите на Кот Д'Ивоар,Нигерия ,Камерун и др ще се напрягат до толкова колкото в кв.за СП“
Изображение Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 31 яну 2010 20:30

YANTRA_FOREVER написа:
cska_90 написа:Айде честита титла на Египет,но аз едно не разбирам-печелят за трети пореден път,което говори за огромна доминация в Африка...................................но дойде ли време за СК и се дънят!!!Предния път бяха доста назаде,а сега загубиха в баража с Алжир-отбор,който не е нищо особено!!!Доста интересн факт поне според мене!!! ;)

Ясно защо е така.Виж къде играят играят египтяните.Звездата Мохамед Зидан играе в Дортмунд.Така че те се хвърлят за тоя турнир и мачкат.А познай доколко звездите на Кот Д'Ивоар,Нигерия ,Камерун и др ще се напрягат до толкова колкото в кв.за СП“

И аз това си мислех!!! ;) Все пак КАН е пристежен,но не чак толкова колкото едно европейско да речем и поради тази причина не се напрягат много-много!!!
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 яну 2010 21:28

Сега ако ми излязат другите три Х-са .......за този африкански финал, ще ме хване доста яд !
Много нелепа загуба за Гана !
Но въпреки това.....без да разполагат с най класните футболисти, египтените играха на качественият футбол.....като отбор, също бяха над останалите....преди началото на първенството си мислих че те и Кот Д' Ивоар са фаворитите....логично !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 31 яну 2010 21:57

Фараоните заслужено спечелиха, това им е трета поредна титла в тоя турнир!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 31 яну 2010 22:19

Бижутера написа:Фараоните заслужено спечелиха, това им е трета поредна титла в тоя турнир!

Да бе,много заслужено...Особено мачовете им на 1/4 и 1/2 8-) :evil: Трябваше още тогава да отпаднат,ама тея смешни съдии ги подпряха здраво...

Все пак да им е честито :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 31 яну 2010 22:31

Да им е честита титлата на египтяните и се радвам ,че няма да играят на Световното. :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”