Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 09 юни 2019 10:05

Soulen написа:
ivan56 написа:Всички шибани наркомани така разправят.
Никаква милост, към тази измет.

И каквъ е проблема да си пушат трева примерно? Аз не съм пушач, като всеки младеж на времето и аз съм пробвал, нищо особено не е. В Холандия едва ли са зле хората. Който иска ще си намери така или иначе. Напушените хора не са агресивни като пияните примерно. Имам много познати, които си пушат отвреме навреме и нищо им няма, читави хора са си.

Проблема поне зе мен е, че от там се почва, и са единици, които остават само на трева.
Имах приятели, които почнаха с трева, вече не са между живите.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 юни 2019 19:24

ivan56 написа:
Soulen написа:
ivan56 написа:Всички шибани наркомани така разправят.
Никаква милост, към тази измет.

И каквъ е проблема да си пушат трева примерно? Аз не съм пушач, като всеки младеж на времето и аз съм пробвал, нищо особено не е. В Холандия едва ли са зле хората. Който иска ще си намери така или иначе. Напушените хора не са агресивни като пияните примерно. Имам много познати, които си пушат отвреме навреме и нищо им няма, читави хора са си.

Проблема поне зе мен е, че от там се почва, и са единици, които остават само на трева.
Имах приятели, които почнаха с трева, вече не са между живите.

Ако 1000 човека са пробвали трева, горе долу 100 ще си станат редовни пушачи, от тия 100, 10 ще станат наркомани. Е няма как накрая всички да ги сложим под общ знаменател, като само процент от тях са проблема.

Аз пък познавам човек, който беше на дъното и изплува. Единици са такива, но ги има.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

garfield22
Контакти:

Мнениеот garfield22 » 10 юни 2019 21:39

В Русия недоволни: Румен Радев забравил Червената армия

https://fakti.bg/world/386342-v-rusia-n ... nata-armia
Наглост или?

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 10 юни 2019 21:41

Лошото е че имат много платени рубладжии (пета колона) в България чиято цел е да дестабилизират страната, да предизвикат гражданска война, че накрая да ни изкарат от ЕС и НАТО. Това е целта на русофилите (платените). :roll:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 юни 2019 22:23

Платените са една много малка час. Мнозинството са аргарни идиоти, който бленуват за времето в което са крали нещо от завода и са живуркали без да виждат колко по зле са от околните, колко по гадна кола карат и тн.
Всички те припознават промяната с Европа и Запада и миналото с Раша. Подсъзнателно вярват, че сближаването с рашъните ще изравни резултата и ще успеят да съсипят достатъчно чуждия живот за да го приравнят криво ляво към техния и да не се чувстват аутсайдери.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

garfield22
Контакти:

Мнениеот garfield22 » 10 юни 2019 22:26

SilentKiller написа:Лошото е че имат много платени рубладжии (пета колона) в България чиято цел е да дестабилизират страната, да предизвикат гражданска война, че накрая да ни изкарат от ЕС и НАТО. Това е целта на русофилите (платените). :roll:

Тази намеса не е спирала още от преврата през 1886.Но споменатите от теб организации (особено втората) правят абсолютно същото.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 10 юни 2019 22:27

Да, но по-опасни са платените, защото правят всичко това с ясна цел против България в полза на руските интереси за дестабилизация тук, а и на Балканите като цяло. Докато останалите са просто идиоти - безопасни игли. :lol:

П.С. Гарфийлд, да разбирам ли че е по-добре да сме не в ЕС, а в несъществуващия евразийски съюз с икономики като тези на Русия и Казахстан ? :roll:
Нали помните 2015г. Путин как обещаваше на Гърция туй онуй, едва ли не да им помогне с милиарди за да преборят гадните евробюрократи, ама накрая нъцки - великия социалист Ципрас клекна пред леля Меркел, когато видя че ще заиграе пръчката по задника. :mrgreen:

garfield22
Контакти:

Мнениеот garfield22 » 10 юни 2019 22:41

SilentKiller написа:П.С. Гарфийлд, да разбирам ли че е по-добре да сме не в ЕС, а в несъществуващия евразийски съюз с икономики като тези на Русия и Казахстан ? :roll:
Нали помните 2015г. Путин как обещаваше на Гърция туй онуй, едва ли не да им помогне с милиарди за да преборят гадните евробюрократи, ама накрая нъцки - великия социалист Ципрас клекна пред леля Меркел, когато видя че ще заиграе пръчката по задника. :mrgreen:

Нямам вяра в Евразийски съюз, а и по принцип не подкрепям чужди съюзи. Иначе когато си затънал в дългове като Гърция особен избор нямаш, освен да клекнеш на кредиторите единствено можеш да направиш като болшевиките и да се отрече от дълговете и вземанията, които имаш, но това ще доведе до тежка изолация.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 юни 2019 11:19

Явно и Щатите дариха Ирак със свобода, ми кЪ, к'ва окупация, к'ва смяна на режима, к'ви 5 лв ? :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

garfield22
Контакти:

Мнениеот garfield22 » 11 юни 2019 12:18

Ирак беше като булдог (или кане корсо), който американците изхранваха и насъскваха срещу правилните противници, когато обаче им се изплъзна от контрол, му видяха бързо сметката. На за разлика от собствениците на агресивни кучета, за тях няма наказания за отглеждането им.

Върни се в “Свободна зона”