Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот metodito » 10 юни 2019 20:51

alexdb написа:
metodito написа:Супер новина за Краев. Дано е вярна. Той е идеален за партньор на Костов. Или зад него. Много се надявам да не се оттърват от Костов. Раждането на детенцето му (да му е живо и здраво) е още един аргумент, той да не иска да бъде трансфериран в момента.

Това за Костов го бяхме говорили с тебе. Не знам какво стана с договора му и дали е удължен и преподписан. Ако не е и не бъде направено трябва да го продадем възможно най-бързо. Защото иначе ще се повтори историята с Костадинов и доста други.

Мисля, че беше продължен до 2020. Тя "историята" с Костадинов и други, си беше провокирана от ръководството по схемата "нещем ний нищо старо, почваме от нулата да градим". ;) #shawaoprawim

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 10 юни 2019 21:10

metodito написа:
alexdb написа:
metodito написа:Супер новина за Краев. Дано е вярна. Той е идеален за партньор на Костов. Или зад него. Много се надявам да не се оттърват от Костов. Раждането на детенцето му (да му е живо и здраво) е още един аргумент, той да не иска да бъде трансфериран в момента.

Това за Костов го бяхме говорили с тебе. Не знам какво стана с договора му и дали е удължен и преподписан. Ако не е и не бъде направено трябва да го продадем възможно най-бързо. Защото иначе ще се повтори историята с Костадинов и доста други.

Мисля, че беше продължен до 2020. Тя "историята" с Костадинов и други, си беше провокирана от ръководството по схемата "нещем ний нищо старо, почваме от нулата да градим". ;) #shawaoprawim

Е то първоначалният му договор беше до лятото на 2020 г. Пуснаха по едно време информация, че ще му го удължават и вдигат заплатата, ама там нещата затихнаха. А при това положение той от НГ може да си преговаря с всеки и да си тръгне като свободен агент. Би било грехота ей тъй да го изпуснем при положение, че след добрия сезон Костов е продаваем. Друг въпрос е за колко.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юни 2019 21:23

alexdb написа:
Е то първоначалният му договор беше до лятото на 2020 г. Пуснаха по едно време информация, че ще му го удължават и вдигат заплатата, ама там нещата затихнаха. А при това положение той от НГ може да си преговаря с всеки и да си тръгне като свободен агент. Би било грехота ей тъй да го изпуснем при положение, че след добрия сезон Костов е продаваем. Друг въпрос е за колко.

Костов заяви на няколко пъти, че не иска трансфер на всяка цена и в какъв да е отбор. Фактът, че е отказал такъв в Турция и Корея, говори, че момчето си има приоритети. Друг е въпросът дали ръководството ще иска да го задържи. ;) Сещаш се за какво говоря.

Дадох пример, а и ти вероятно имаш такъв в практиката си. Случвало ми се е. Нает съм на работа. Подписвам договор за три месеца, което беше малоумно. След три месеца подписвам договор за... още три месеца. Аз самият не знам какви планове да си правя и как да работя - с дългосрочна мисъл или не. Наближават края на трите месеца. Питам: ми ще видим, има време. Пак питам: да, ще говорим, това-онова. Я си таковайте таковата и се преместих на работни място, където получавах повече пари и договора ми беше дългосрочен. Бях готов да си остана на предишното място за по-малко пари, понеже колектива ми харесваше, но видях, че явно отсреща няма желание за това. А и аз не мога да си разчертая за някакви шест месеца напред, камо ли нещо повече. В случая аз каква вина имах. Предполагам може да направиш паралел с няколко случая от последните години в "Левски".

P.S. В крайна сметка, останах една година, през която подписах три договора или допълнения. :lol:

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 10 юни 2019 23:25

terata написа:
Kris_men2000 написа:
terata написа:
Michael_Buble написа:Хубчев нямаше да освободи Божинката, ако нямаха вече готов upgrade. Утре ще бъде представен със сигурност нападател.

Kris_men2000 написа:Утре ще представят четири нови попълнения.Вратар,халф,крило и нападател.

Представиха ли ги, "информатори"?

Да.Ти къде беше.

Ма и нагли бе. :mrgreen: Добре че е интернет, та всякакви малоумници да се правят и чувстват значими.

Точно така .Итернета е за кретени като не знаят да питат.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 10 юни 2019 23:31

TristaNNN написа:
Kris_men2000 написа:Утре ще представят четири нови попълнения.Вратар,халф,крило и нападател.

И? Харесаха ли ти четиримата нови, доволен ли си?[/quote

ИДЕАЛ ПЕТРОВ.Супер са,Искат само малко шлайфане и стават диаманти.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 10 юни 2019 23:33

шивача написа:
helic написа:
Kris_men2000 написа:
helic написа:
Kris_men2000 написа:
helic написа:ей го единия национал от тримата :)
Заложилите на тройката бачи Кико, бачи Неделев и бай Иса губят залога

Вторият е жълтур но не е ЦЗ.

жълтур, който не е ЦЗ, не е бачи Тошко и е в сегашния състав на мъжкия национален ли? :roll: :roll: :roll: ?

Точно в десетката.

:roll: :roll: :roll: :roll:

Вутов или Балтанов

Бачо Киро белия.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 10 юни 2019 23:50

vvessel написа:
Kris_men2000 написа:
NOMER14 написа:Кой ще е първият мач на Хубчев?

Последният му.

Kris_men2000 написа:Хайде спрете се малко бе ревлювци. Заревали сте като вдовица за .... Тази година ще е така.Както беше модела на Мъри.На нас работата ни е да застанем яко зад треньора и отбора и да ги подкрепяме каквото и да стане.Без мрънкане,пискане и тъпи приказки.
Оставете професионалистите да си свършат работата.Така ще е поне една година.Ще изплатим тук таме каквото трябва и догодина по това време започваме мощно с изисквания и претенции.

На какво се дължи този катарзис в мненията? Ти като рева срещу Хубчев, беше мъжкар, сега след няма и месец стоиш здраво зад треньора, а другите станаха ревльовци. Вземи се обоснови малко , не ръси само мозък, че много олекваш с такива резки завои и пируети.

Да се уточним. Няма никакъв катарзис.КОЙ в началото беше за Хубчев. НИКОЙ.100% бяха срещу него и го плюеха яко.Аз поне не съм го плюл или обиждал.Даже и определения не съм му давал.
След две три интервюта 90% от феновете започнаха да харесват Хубчев и започнаха да го наричат мъжкар.С една дума болшинството от феновете започнаха да го харесват.В това число съм и аз.Е това е. Какво чудно има в това та НАПРАВО СИ СЕ ЗАДЕРТИЛ ЗА МОЯТ КАТАРЗИС.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 11 юни 2019 00:26

Kris_men2000 написа:
vvessel написа:
Kris_men2000 написа:

Последният му.

Kris_men2000 написа:Хайде спрете се малко бе ревлювци. Заревали сте като вдовица за .... Тази година ще е така.Както беше модела на Мъри.На нас работата ни е да застанем яко зад треньора и отбора и да ги подкрепяме каквото и да стане.Без мрънкане,пискане и тъпи приказки.
Оставете професионалистите да си свършат работата.Така ще е поне една година.Ще изплатим тук таме каквото трябва и догодина по това време започваме мощно с изисквания и претенции.

На какво се дължи този катарзис в мненията? Ти като рева срещу Хубчев, беше мъжкар, сега след няма и месец стоиш здраво зад треньора, а другите станаха ревльовци. Вземи се обоснови малко , не ръси само мозък, че много олекваш с такива резки завои и пируети.

Да се уточним. Няма никакъв катарзис.КОЙ в началото беше за Хубчев. НИКОЙ.100% бяха срещу него и го плюеха яко.Аз поне не съм го плюл или обиждал.Даже и определения не съм му давал.
След две три интервюта 90% от феновете започнаха да харесват Хубчев и започнаха да го наричат мъжкар.С една дума болшинството от феновете започнаха да го харесват.В това число съм и аз.Е това е. Какво чудно има в това та НАПРАВО СИ СЕ ЗАДЕРТИЛ ЗА МОЯТ КАТАРЗИС.

[offtopic]Ти, специално, като всеизвестен карък трябва до плюеш Хубчев до последно, защото иначе ще завършиме във втората осмица. Като почнем да бием и излезем на първо място трябва да плюеш повече даже за да не стане сакатлък. :)
Съвсем сериозен съм![/offtopic]

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 11 юни 2019 08:40

Отивам свещ да паля или Горанката да дойде на себе си или нов бек да намерим. Покъртително играе това момче от известно време.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юни 2019 08:40

Kris_men2000 написа:
vvessel написа:
Kris_men2000 написа:

Последният му.

Абе, човек, как ги раздаваш тези проценти, не прощаваш. Какъв Мъри, като имаме десет човека на кръст. "Ревльовци", "мрънкалници". Е, те тей като стане, най-мразим. Инак и на мен ми хареса, че се усмихна, да. Селекцията трябваше да е направена на едно 70-80 процента вече. Леко е притеснително.

Върни се в “Левски”