Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот Red Warrior » 10 юни 2019 20:48

Първо прочетох, но не повярвах и си пуснах видеото от Хубчев за да проверя. Той каза, че работили по селекцията от ДЕСЕТ дни. :o При положение, че от март месец се знае, че ще е треньор, сега с гледане по цял ден на видео тепърва прави селекцията... Ако съм на мястото на Чери веднага го гоня!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 юни 2019 20:56

Red Warrior написа:Първо прочетох, но не повярвах и си пуснах видеото от Хубчев за да проверя. Той каза, че работили по селекцията от ДЕСЕТ дни. :o При положение, че от март месец се знае, че ще е треньор, сега с гледане по цял ден на видео тепърва прави селекцията... Ако съм на мястото на Чери веднага го гоня!

Дано прочете поста ти. Може и да си вземе бележка.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 10 юни 2019 21:02

Red Warrior написа:Първо прочетох, но не повярвах и си пуснах видеото от Хубчев за да проверя. Той каза, че работили по селекцията от ДЕСЕТ дни. :o При положение, че от март месец се знае, че ще е треньор, сега с гледане по цял ден на видео тепърва прави селекцията... Ако съм на мястото на Чери веднага го гоня!
Като гледам на кого си фен и десет пъти да си пуснеш видеото, пак няма да разбереш какво каза Хубчев. :)
Тема за размисъл - Хубчев бе треньор на националния отбор и няколко години гледа на живо голяма част от мачовете в България. Дали има поглед върху водещите футболисти у нас?

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 10 юни 2019 21:06

Пенбенени уариоре доста смешно изказване нищо пак не си разбрал, аз мисля, че за пръв път от много време ще има една добра селекция без абсурдни трансфери както сега в Литекс на килограм от изгонени или играещи по б групите на Русия и Ирландия футболисти.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 юни 2019 11:14

Дните му са преброени щом стартира подготовка без нови играчи ....

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 11 юни 2019 11:18

Хубаво е първо да се научиш да разбираш българския език, когато четеш и слушаш. Има специализирани курсове за това.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 11 юни 2019 11:39

ЕМИЛ написа:Дните му са преброени щом стартира подготовка без нови играчи ....

Приятелю, запомни че казаното се забравя, но написаното остава. Дано да имаш куража и мъжеството след време да разбереш че си разсъждавал доста първично и грешно. Хубчев е обречен да успее стига да му бъде гарантирана пълна автономия на действие.При него няма как да се привлече чужденец който да не бъде титуляр, а резерва. Такива каквито през последните 10години бяха 80% от провлечените по времето на Кирчо Вангелов и СИЕ...........и за голяма част бяха изплатени хиляди, да не кажем милиони като неустойка при тяхното освобождаване. Тогава когато в същото това време клубът тъне във дългове.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Metodito

Мнениеот Странджата » 11 юни 2019 12:14

Има такъв идиом - всичките опък, той - терсене. Повикът ти за по-малко емоции и повече сплотеност е трогателен. Дано това настроение да те държи по-дълго.
Иначе - какъв футбол ще играе Хубчев, можем засега да гадаем. Очакванията са - както каза - да играем повече отборно. Какви ще са нагласите и настроенията на отбора, според мене, зависи от мотивите на левскарите, които са в него. Видя се, че с хоризонт Русия и Турция няма да станем футболна сила. Но за да сме доволни, тези момчета, които заиграят в Левски, трябва сериозно да надскочат себе си. Дали Хубчев ще го постигне - не знам, защото освен всичко друго, той ще играе с отбор в нашенско първенство, което не дава надежди да гради някакви ценности у футболистите - напротив.
Та с една дума - треньорът е ... треньор - той само подготвя. Играят футболистите. Ако не искат да играят - никаква подготвка не помага. И от там да започнем оценката на треньора - от желанието и мотивите на футболистите. А изграждането на мотивация на 18-19 годишна възраст е вече доста позакъсняло усилие.

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 11 юни 2019 12:15

Аз бих се заклел, че в България няма нито един отбор в момента, който да има дори и наченки на някаква класа. Включително националната селекция на най-добрите
Искрено се изненадвам, че Поморие и Берое били класни отбори.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 юни 2019 13:03

Гледам Хубчев ги е напънал да бягат по горите
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eQu0SdHHoNc&feature=player_embedded[/youtube]
Последна промяна от mikata на 11 юни 2019 14:13, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”