Петър Хубчев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Петър Хубчев
Първо прочетох, но не повярвах и си пуснах видеото от Хубчев за да проверя. Той каза, че работили по селекцията от ДЕСЕТ дни.
При положение, че от март месец се знае, че ще е треньор, сега с гледане по цял ден на видео тепърва прави селекцията... Ако съм на мястото на Чери веднага го гоня!

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- damyanov1963
Red Warrior написа:Първо прочетох, но не повярвах и си пуснах видеото от Хубчев за да проверя. Той каза, че работили по селекцията от ДЕСЕТ дни.При положение, че от март месец се знае, че ще е треньор, сега с гледане по цял ден на видео тепърва прави селекцията... Ако съм на мястото на Чери веднага го гоня!
Дано прочете поста ти. Може и да си вземе бележка.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Като гледам на кого си фен и десет пъти да си пуснеш видеото, пак няма да разбереш какво каза Хубчев.Red Warrior написа:Първо прочетох, но не повярвах и си пуснах видеото от Хубчев за да проверя. Той каза, че работили по селекцията от ДЕСЕТ дни.При положение, че от март месец се знае, че ще е треньор, сега с гледане по цял ден на видео тепърва прави селекцията... Ако съм на мястото на Чери веднага го гоня!

Тема за размисъл - Хубчев бе треньор на националния отбор и няколко години гледа на живо голяма част от мачовете в България. Дали има поглед върху водещите футболисти у нас?
Red Warrior написа:Първо прочетох, но не повярвах и си пуснах видеото от Хубчев за да проверя. Той каза, че работили по селекцията от ДЕСЕТ дни.При положение, че от март месец се знае, че ще е треньор, сега с гледане по цял ден на видео тепърва прави селекцията... Ако съм на мястото на Чери веднага го гоня!
Пенбенени уариоре доста смешно изказване нищо пак не си разбрал, аз мисля, че за пръв път от много време ще има една добра селекция без абсурдни трансфери както сега в Литекс на килограм от изгонени или играещи по б групите на Русия и Ирландия футболисти.
Дните му са преброени щом стартира подготовка без нови играчи ....
Хубаво е първо да се научиш да разбираш българския език, когато четеш и слушаш. Има специализирани курсове за това.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
ЕМИЛ написа:Дните му са преброени щом стартира подготовка без нови играчи ....
Приятелю, запомни че казаното се забравя, но написаното остава. Дано да имаш куража и мъжеството след време да разбереш че си разсъждавал доста първично и грешно. Хубчев е обречен да успее стига да му бъде гарантирана пълна автономия на действие.При него няма как да се привлече чужденец който да не бъде титуляр, а резерва. Такива каквито през последните 10години бяха 80% от провлечените по времето на Кирчо Вангелов и СИЕ...........и за голяма част бяха изплатени хиляди, да не кажем милиони като неустойка при тяхното освобождаване. Тогава когато в същото това време клубът тъне във дългове.
- Странджата
- Контакти:
Re: Metodito
Има такъв идиом - всичките опък, той - терсене. Повикът ти за по-малко емоции и повече сплотеност е трогателен. Дано това настроение да те държи по-дълго.
Иначе - какъв футбол ще играе Хубчев, можем засега да гадаем. Очакванията са - както каза - да играем повече отборно. Какви ще са нагласите и настроенията на отбора, според мене, зависи от мотивите на левскарите, които са в него. Видя се, че с хоризонт Русия и Турция няма да станем футболна сила. Но за да сме доволни, тези момчета, които заиграят в Левски, трябва сериозно да надскочат себе си. Дали Хубчев ще го постигне - не знам, защото освен всичко друго, той ще играе с отбор в нашенско първенство, което не дава надежди да гради някакви ценности у футболистите - напротив.
Та с една дума - треньорът е ... треньор - той само подготвя. Играят футболистите. Ако не искат да играят - никаква подготвка не помага. И от там да започнем оценката на треньора - от желанието и мотивите на футболистите. А изграждането на мотивация на 18-19 годишна възраст е вече доста позакъсняло усилие.
Иначе - какъв футбол ще играе Хубчев, можем засега да гадаем. Очакванията са - както каза - да играем повече отборно. Какви ще са нагласите и настроенията на отбора, според мене, зависи от мотивите на левскарите, които са в него. Видя се, че с хоризонт Русия и Турция няма да станем футболна сила. Но за да сме доволни, тези момчета, които заиграят в Левски, трябва сериозно да надскочат себе си. Дали Хубчев ще го постигне - не знам, защото освен всичко друго, той ще играе с отбор в нашенско първенство, което не дава надежди да гради някакви ценности у футболистите - напротив.
Та с една дума - треньорът е ... треньор - той само подготвя. Играят футболистите. Ако не искат да играят - никаква подготвка не помага. И от там да започнем оценката на треньора - от желанието и мотивите на футболистите. А изграждането на мотивация на 18-19 годишна възраст е вече доста позакъсняло усилие.
Аз бих се заклел, че в България няма нито един отбор в момента, който да има дори и наченки на някаква класа. Включително националната селекция на най-добрите
Искрено се изненадвам, че Поморие и Берое били класни отбори.
Искрено се изненадвам, че Поморие и Берое били класни отбори.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Гледам Хубчев ги е напънал да бягат по горите
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eQu0SdHHoNc&feature=player_embedded[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eQu0SdHHoNc&feature=player_embedded[/youtube]
Последна промяна от mikata на 11 юни 2019 14:13, променено общо 1 път.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !