Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот alexdb » 10 юни 2019 19:37

metodito написа:
Аз настоявам за спортен директор. Чисто футболното звено в такъв клуб има нужда от подобен човек. Също така и скаутско звено, задължително. Настоявал съм пред ръководството и те го знаят това нещо. Закъснели сме безвъзвратно вече...
Между нищоговоренето се открои все пак нещо.
Футболен спортен директор е задължително! Който ще това да разправя: как Колев можел да се справи, как функциите им ще се припокриват. От сума ти и време чисто футболните ръководни решения се вземат от хора, които не са се събличали по екип. :evil:
Признанието за закъснението ми хареса. И понеже аз допускам, че Хубчев може да е поредния треньор, който е саботиран от Колев, то се надявам да каже всичко, както си е.

А айде сега. Павел Колев е играл футбол все пак ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юни 2019 19:41

alexdb написа:
metodito написа:
Аз настоявам за спортен директор. Чисто футболното звено в такъв клуб има нужда от подобен човек. Също така и скаутско звено, задължително. Настоявал съм пред ръководството и те го знаят това нещо. Закъснели сме безвъзвратно вече...
Футболен спортен директор е задължително! Който ще това да разправя: как Колев можел да се справи, как функциите им ще се припокриват. От сума ти и време чисто футболните ръководни решения се вземат от хора, които не са се събличали по екип. :evil:
Признанието за закъснението ми хареса. И понеже аз допускам, че Хубчев може да е поредния треньор, който е саботиран от Колев, то се надявам да каже всичко, както си е.

Имам предвид да е отделил 20-ина години, да е бил "професионалист". Колев има познания другаде и се предполага, че там му е силата - администрацията. Както казах, той няма как да знае какво е да си профи футболист и тренерите да ти се сменят през два месеца - всеки със своите изисквания, претенции, методи, любимци, ако щеш. И какво е и колегите ти да ги сменят всеки полусезон. Много ясно, че това създава несигурност и напрежение - а с това и резултатите не закъсняват. Тук има хора, които не отчитат може би, че класирането ни на бараж е някакъв своеобразен подвиг - в целия този хаос, аз лично очаквах да не се класираме.
Последна промяна от metodito на 10 юни 2019 19:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 10 юни 2019 19:44

metodito написа:
alexdb написа:
metodito написа:

Имам предвид да е отделил 20-ина години, да е бил "професионалист". Колев има познания другаде и се предполага, че там му е силата - администрацията. Както казах, той няма как да знае какво е да си профи футболист и тренерите да ти се сменят през два месеца - всеки със своите изисквания, претенции, методи, любимци, ако щеш. И какво е и колегите ти да ги сменят всеки полусезон.

В настоящия момент за съжаление аз в Левски професионализъм нещо не виждам. Дори изгонването на Божинов без да е налице втори качествен централен в отбора е висша форма на непрофесионализъм. Надявам се да не платим съвсем скоро много висока цена за това.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юни 2019 19:45

alexdb написа:
В настоящия момент за съжаление аз в Левски професионализъм нещо не виждам. Дори изгонването на Божинов без да е налице втори качествен централен в отбора е висша форма на непрофесионализъм. Надявам се да не платим съвсем скоро много висока цена за това.

Ми да се надяваме, че няма.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 10 юни 2019 19:48

Голямо реване за изгонените резерви.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юни 2019 19:50

noo написа:Голямо реване за изгонените резерви.

:?:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 10 юни 2019 20:03

Абе изгонени резерви, ама на баража даде разликата, че иначе нашите се бяха оакали и не се виждаше как ще бием. ;) А дори и като резерва футболист като Божинката винаги може да ти направи разликата.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 юни 2019 20:20

Според мен един играч, като Божинов ни беше нужен за хъс. А и не виждам с каво е по-слаб от другите. Надявам се Хубчев добре да е преценил този ход.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 10 юни 2019 20:40

alexdb написа:

Абе изгонени резерви, ама на баража даде разликата, че иначе нашите се бяха оакали и не се виждаше как ще бием. ;) А дори и като резерва футболист като Божинката винаги може да ти направи разликата.

Сега паметник ли да му направим? По същата логика, Буш като направи два гола на тиретата и него да бяхме запазили.
До контузията му, Божинов бе играч на световно ниво - отборите в които е играл го доказват. Но всичко с времето си.
В момента Божинов ще пречи на целите на клуба. (налагане на юношите)

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 10 юни 2019 21:22

noo написа:
alexdb написа:

Сега паметник ли да му направим? По същата логика, Буш като направи два гола на тиретата и него да бяхме запазили.
До контузията му, Божинов бе играч на световно ниво - отборите в които е играл го доказват. Но всичко с времето си.
В момента Божинов ще пречи на целите на клуба. (налагане на юношите)

Глупости. Точна за налагането на юноши би бил от голяма полза. Такива са и Михайлов и Ж. Миланов.

Върни се в “Левски”