Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот terata » 10 юни 2019 13:32

Michael_Buble написа:Хубчев нямаше да освободи Божинката, ако нямаха вече готов upgrade. Утре ще бъде представен със сигурност нападател.

Kris_men2000 написа:Утре ще представят четири нови попълнения.Вратар,халф,крило и нападател.

Представиха ли ги, "информатори"?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 10 юни 2019 13:41

Като чете човек тука, не може да не си помисли, че целият род на Касандра от античността до наши дни са все левскари.
Други пък се засилили шампиони да ставаме. Че кой го е рекъл, че да го чакаме. Ние клубът си още не сме оправили, само дето сме изринали до нейде Авгиевите обори, шампиони да ставаме. За шампиони можем да мислим, ако всичко се оправи, най-рано след година. До тогава - както е сега и както каза Хубчев - бавно с мисълта да не допуснем грешки, защото са натрупани достатъчно.
Почваме с ядро левскари, допълнението ще се появи скоро, полълнение се търси - ако се намери. И това е. Другото е "храна" за кибици.
А може на някои да им харесва и другия модел - закривай и започвай с дефис, който свързва две съставки, ама се брои само първата - мъртвата, а не преродената.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 10 юни 2019 13:46

Аз си харесах атакуващ играч :) Ферхан Хасани. Има визитка, национал е, на 28 г., е вярно, че последния сезон има 24 мача и 2 гола в Саудитска Арабия, но ще му рестартираме кариерата. Според transfermarkt е с изтичащ договор до 30 юни.
Но това е само изцяло мое си кликане по профили и гледане, сега да не го приеме някой за вътрешна информация :)
А ако взема да уцеля, на следващия ден съм първи пред тото пункта.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юни 2019 14:04

riftwar написа:
metodito написа:Наблюдават играчи, които вчера са имали кръг. Любимата ми Сегунда дивисион? То други първенства само скандинавските и Сегунда. Е, и южноамериканските...

Има и плейоф в Серия Б от вчера Венеция: Салернитана :P

А, сакън. Аз съм набелязал това-онова от Сегунда. Сега ще пиша писмо на Колев да не спи, ами да действа.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 юни 2019 14:18

metodito написа:
riftwar написа:
metodito написа:Наблюдават играчи, които вчера са имали кръг. Любимата ми Сегунда дивисион? То други първенства само скандинавските и Сегунда. Е, и южноамериканските...

А, сакън. Аз съм набелязал това-онова от Сегунда. Сега ще пиша писмо на Колев да не спи, ами да действа.

Ама сложи Бекали и другото румънче в копие, барем и те залебят малко.
110 години любов!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 10 юни 2019 14:19

Трансферите по ютуб пак ли са на мода? :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юни 2019 14:32

groti написа:
metodito написа:
riftwar написа:

Ама сложи Бекали и другото румънче в копие, барем и те залебят малко.

За тях само студена водичка.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 юни 2019 14:34

Доста аматьорски се издъниха със селекцията,от два месеца се знае,че Хубчев ще е треньор и нищо :(
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 юни 2019 14:48

Ако до 18-ти вземем поне трима нови, ще има някаква надежда да не отписваме сезона още в самото начало...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 10 юни 2019 14:53

Ако ще се прави селекция както досега, по-добре е да не се прави. Малко статистика. От 2018 година броя на трансферите-чужденци е 13 човека. В момента са останали Тиам, Рейш, Паулиньо, Мариани, казахстанчето. От тях само Тиам и донякъде Рейш показват класа за отбора. Не може по такъв безотговорен начин да се пилеят пари. Грешките трябва да се сведат до минимум.
Затова разбирам поведението на ПК и Хубчев и смятам, че това е начина да тръгнем (рано или късно) към по-добри времена за отбора.

Върни се в “Левски”