днешната пресконференция е като старата - водим разговори, с някои са много напреднали и т.н.
Общото ми впечатление - тая седмица нови не чакайте.
Все си викам дано не съм прав, ама........
Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Наблюдават играчи, които вчера са имали кръг. Любимата ми Сегунда дивисион? То други първенства само скандинавските и Сегунда. Е, и южноамериканските...
Имаме няколко футболиста, с които разговаряме. Някои дори играха вчера, на други първенствата им вървят
пичове, чии първенства вървят в момента още?
под "някои дори играха вчера" може да се смята и, че са нечии национали. Отивам в лайвскора да видя кои национални отбори са играли вчера

helic написа:под "някои дори играха вчера" може да се смята и, че са нечии национали. Отивам в лайвскора да видя кои национални отбори са играли вчера![]()
![]()
![]()
Взимаме Ван Дайк и Роналдо .

helic написа:днешната пресконференция е като старата - водим разговори, с някои са много напреднали и т.н.
Това, което ми направи впечатлени в изказването на Хубчев / е съм гледал цялата пресконференция/, че нови футболисти се гледат едва от 10 дни.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- metodito
- Контакти:
helic написа:Имаме няколко футболиста, с които разговаряме. Някои дори играха вчера, на други първенствата им вървят
пичове, чии първенства вървят в момента още?
Сегунда, шведското, норвежкото. Южноамериканските.
realno написа:helic написа:днешната пресконференция е като старата - водим разговори, с някои са много напреднали и т.н.
Това, което ми направи впечатлени в изказването на Хубчев / е съм гледал цялата пресконференция/, че нови футболисти се гледат едва от 10 дни.
мисля че не каза точно това, а че по-скоро последните десет дена нищо друго не правят, освен да бистрят селекцията.
Но май има нещо вярно в приказките, че Патрашку и Бекали са били отсвирени от Хубчев и Ко.
1914.1902 написа:helic написа:под "някои дори играха вчера" може да се смята и, че са нечии национали. Отивам в лайвскора да видя кои национални отбори са играли вчера![]()
![]()
![]()
Взимаме Ван Дайк и Роналдо .
а и швейцарците и англетата играха вчера

а тече и световното за жени

Още от сега може да отпишем новия сезон 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !