Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот wilge » 10 юни 2019 08:33

Highlander написа:
noo написа:
Kris_men2000 написа:Утре ще представят четири нови попълнения.Вратар,халф,крило и нападател.
Халфът е Найденов, крилото е Кабов, нападателят е Димитров. За вратаря не се сещам. :)

Даниел Кайзер ;)

Jul 1, 2019 Botev Plovdiv Slask Wroclaw Poland Free Transfer
Кайзер не го брой, той мина пред България и едвя ли ще повтори. Типично за нас- сигурно ще преквалифицираме някого. Имайки предвид философията на временният старши- треньор, предполагам че ще е от офанзивните. Който и да е, изненада ще е.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 юни 2019 10:25

Кво става? На първата тренировка представиха ли новите 4-5 играча?
110 години любов!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 10 юни 2019 10:54

metodito написа:
Kris_men2000 написа:Утре ще представят четири нови попълнения.Вратар,халф,крило и нападател.

И аз чух за четирима, ама не знам на какви постове.

Едно е да чуеш, друго е да видиш. Да си направите тест на слуха. Аз видях десетина по екипи да подскачат, да си гледат часовниците (таймерите) и най- важното- нямаше хахо-хихи. Без настроение, като при Роси, само че много по лежерно. Насила някак си. И горе- долу толкова от свитата на един сериозен, все още ненамръщен но пък за сметка на това бъркащ си в носа чичко, които явно се е взел много насериозно. И още десетина зретели, подвиквайки "хайде Жика" и "хайде Холмар". Не хейтя, всичко това го има на запис, всеки може да го види. Имам въпрос към разбиращите. Смятате ли, че без настроение една работа може да се върши успешно? Народът го е казал- насила хубост не става. Песимизмът ми за сега надделява, дано събитията ме оповергаят.
Та, нещо за новите?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 юни 2019 10:54

groti написа:Кво става? На първата тренировка представиха ли новите 4-5 играча?

Пътуват :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 10 юни 2019 10:58

W84me написа:

Пътуват :mrgreen: :mrgreen:

Четиримата били видяни пред Мол Сердика. Чакат 120.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юни 2019 11:08

[offtopic]
wilge написа:
metodito написа:

И аз чух за четирима, ама не знам на какви постове.

Едно е да чуеш, друго е да видиш. Да си направите тест на слуха. Аз видях десетина по екипи да подскачат, да си гледат часовниците (таймерите) и най- важното- нямаше хахо-хихи. Без настроение, като при Роси, само че много по лежерно. Насила някак си. И горе- долу толкова от свитата на един сериозен, все още ненамръщен но пък за сметка на това бъркащ си в носа чичко, които явно се е взел много насериозно. И още десетина зретели, подвиквайки "хайде Жика" и "хайде Холмар". Не хейтя, всичко това го има на запис, всеки може да го види. Имам въпрос към разбиращите. Смятате ли, че без настроение една работа може да се върши успешно? Народът го е казал- насила хубост не става. Песимизмът ми за сега надделява, дано събитията ме оповергаят.
Та, нещо за новите?

Я не знам и не коментирам, че да не ме бият партийците.

:lol:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 юни 2019 11:29

Това у нас се е превърнало в някаква фикс идея задължително еди кога си да се стори еди какво си и ако не се направи ще се срине света.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 10 юни 2019 11:34

След като имаш 7 национали (Михайлов, Горанов, Ст. Иванов, Юруков, Найденов, двамата Мартиновци) е нормално да бъдат 12. Костов пишат защо го няма. Единствено за Паулиньо няма информация.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 юни 2019 12:25

Тия четиримата / ако въобще ще ги има/ са най вероятно български звезди. От сега да се готвим за бараж направо от втората шестица, че да не се мъчим цяла година.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”