Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот alexdb » 09 юни 2019 21:55

Kris_men2000 написа:
alexdb написа:
groti написа:Сега почваме да жалим по Божинов ли? Не мога да разбера дали е хоби това. Божинов беше ясно че няма да остане. Не е лош, но напоследък се правеше на треньор повече отколкото на нападател. Такива при Хубчев не виреят

Жалене е доста силно преувеличено. Но ако гониш някой без да имаш реална алтернатива говори зле. Най-малко нямаш опции в първите мачове и от ЛЕ и от първенството.

А Бажигол каква опция имаш? На 5 мача му връзва веднъж.Айде малко по сериозно.

На 11 мача му върза 4 пъти за по едно полувреме. И само да питам ако Костов не се възстанови напълно от контузията си и не изкара пълноценна подготовка при никой кой ще играе напред? Или викаш то не ни и трябва ;) А Божинов при всичките му кусури си е класен футболист, особено за българските стандарти.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 юни 2019 21:58

noo написа:
Kris_men2000 написа:Утре ще представят четири нови попълнения.Вратар,халф,крило и нападател.
Халфът е Найденов, крилото е Кабов, нападателят е Димитров. За вратаря не се сещам. :)

Може Митрев да върнат ;)

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 09 юни 2019 22:05

alexdb написа:
noo написа:
Kris_men2000 написа:Утре ще представят четири нови попълнения.Вратар,халф,крило и нападател.
Халфът е Найденов, крилото е Кабов, нападателят е Димитров. За вратаря не се сещам. :)

Може Митрев да върнат ;)

Ники Михайлов.До миналият ден беше пътник.сега е ново попълнение с 2 годишен договор.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юни 2019 22:29

И аз чух за четирима, ама не знам на какви постове.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 09 юни 2019 22:56

noo написа:

Даниел Кайзер ;)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 юни 2019 23:22

Да се съди Божинов, не е никак правилно. Той няма няколко поредни мача като титуляр. Как може да се оценява играч в такава ситуация? Имаше и контузия, и въпреки това ни класира. Други контузени още не могат да влязат в ритъм. Към днешна дата, за мен е грешка. А пък и си вкарва дузпите. Нещо което с години не намирахме кой да го прави....

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 юни 2019 23:26

noo написа:

Любенов :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 10 юни 2019 00:03

До момента Хубчев си държи на думата от представянето си:
- "без хахо хихо" = без Божинов
- да не се надяваме на гръмки имена или нещо подобно каза (ще търси колективни играчи) = не вярвам да дойдат коментираните Алибек, Йоаница и т.н., даже очаквам имена, които тепърва ще издирваме по youtube за впечатления.
- в отбора да има пет-шест класни чужденци. В момента чужденците са Ейолофсон, Реиш, Тиам и Мариани - 4. Паулиньо е българин :), а Сайдахмед е под наем. = очаквам утре или скоро двама чужденци или три макс, защото и без това според мен се търси отбор на Мариани (заради заплатата му) и Ейолофсон след евротурнирите, ако е във форма и когат да му вземат парите от transfermarkt - 2 млн. евро.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 юни 2019 00:09

Още като чух, че Хубчев ще става треньор на Левски и веднага ми мина през главата, че с Божинката е свършено. Но още повече ми се изясни когато Божинката призоваваше да оставят Г. Тодоров. Явно и той си е знаел, че има голяма вероятност да му бият шута.
За мен лично това е правилно решение. Божинката с нищо не убеди, че има място в отбора. Бил веселяк и мотиватор в съблекалнята, но на терена е втори Буш. Лошото от цялата работа е, че махнахме 12 играчи, а не сме взели нито един!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юни 2019 04:15

Това за Божинов, не знам как да го коментирам: отстрани изглежда като "благодарност" за класирането за Европа. Когато се говори за "класни" футболисти, то по-"класен" (визитката) от Божинов няма. Че хич го няма горкия вече, може би е така, но мисля, че не трябваше така. По принцип обаче, така правят много тренери - за да овладееш съблекалнята, я обезглавяваш.
Това за "хахохихи" не знам към него ли беше отправено или към Тодоров и неговите "квадрати" и приказките за усмивките.

Върни се в “Левски”