2019 NBA Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Larsenn
Контакти:

Re: 2019 NBA Playoffs

Мнениеот Larsenn » 08 юни 2019 07:34

Прогнозите ми, както обикновено, sucks :) Моите очаквания бяха, че ГСУ ще го играят "преяли коне" догодина. Има си причини, разбира се, това да се случва сега. Доста контузии, Къри игра както може, май само срещу Портланд. За защитата на Торонто може много да се говори обаче...Еталон са като отбор (и като индивидуалности). Да, ако КД се върне следващата среща, може да стане адски оспорвано, ще видим.
Нямам абсолютно нищо против ГСУ, просто предпочитам да е по-интересно, а не предначертано. Така че бих се радвал за Раптърс, ако вземат титлата.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 08 юни 2019 07:38

Къри пак преяде с мамалига. Един силен мач направи онзи ден, а днес беше направо неузнаваем.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 08 юни 2019 07:42

И още нещо, каквото и да стане, Торонто трябва техния ГМ Масай Уджири да му вдигнат паметник :) Ювелирни сделки направи с привличането на Куай, Дани Грийн и Марк Гасол. ДеМар още се оплаква, че бил "жертвеното агне", обаче с него в плейофите щяха да са много по-слаби.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Къри

Мнениеот Drunken_Master » 08 юни 2019 07:47

Амидофена тоя път излезе прав, че Уориърс няма как, да станат шампиони без наличието на Кевин Дюрант... Колкото и да не ми се вярваше (понеже статистиката сочи, че Къри е най-важният играч за Уориърс), явно това е истината.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 08 юни 2019 07:50

@obi4am_pirin
Май само двамата гледаме мачовете на живо... Виж, няма за какво да се пада по гръб - не аз, а всички специалисти предвиждаха лека победа на ГСУ, защото в пълен състав това е по-добрия отбор. Извади от Барселона Меси и Суарес и ще видим дали ще могат да бият дори Пирин - имам големи симпатии към този отбор, когато е в А-група и мога да го гледам. Фен съм на ГСУ и искам да спечелят, но ако не стане, няма да правя трагедии - явно Раптърите са били по-добри. А ти истински фен на Торонто ли си или те води само омразата към ГСУ? Подозирам, че си ЛеБрон-фен и тогава това обяснява всичко...

Ще се обърна и към един известен писач в темата - Drunken_Master. Виж, пич, изглеждаш ми сравнително умно момче (аз съм един много видял старец), опитай се да бъдеш малко по-толерантен. Ако още веднъж те видя да напишеш "Змиярника", ще прекръстя твоя любим Лейкърс на "Помиярника" и ще си го сложа в подписа, та да го виждат всички. Ясно ти е кой ще е главния Помияр...
НЕма начин да нЕма начин!

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 08 юни 2019 08:36

Пан Жоро, разбирам негодуванието ти, но и в много щатски форуми забелязвам, че неутрални фенове изразяват негативни мнения, когато темата е ГСУ. За мен лично има само едно обяснение - 5 години доминация прави предварително всеки сезон някак си безинтерен. Трансфера на КД е другата "болна" тема. За себе си мога да кажа, че не ми пука. КД има право (както и всеки друг свободен агент) да подпише с когото си иска.
Пожелавам по-малко нерви и хубав уикенд на всички!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Змиярника

Мнениеот Drunken_Master » 08 юни 2019 08:36

Фен съм на Селтикс...
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Съдиите

Мнениеот Drunken_Master » 08 юни 2019 08:37

Larsenn написа:Пан Жоро, разбирам негодуванието ти, но и в много щатски форуми забелязвам, че неутрални фенове изразяват негативни мнения, когато темата е ГСУ. За мен лично има само едно обяснение - 5 години доминация прави предварително всеки сезон някак си безинтерен. Трансфера на КД е другата "болна" тема. За себе си мога да кажа, че не ми пука. КД има право (както и всеки друг свободен агент) да подпише с когото си иска.
Пожелавам по-малко нерви и хубав уикенд на всички!

А теслите от съдиите...?
Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 08 юни 2019 09:34

Съдиите подариха на Лейкърс цяла титла 2001 г. май беше, щото без съдии Сакраменто ги минаваха като малка гара. Така че и това го има в зара. Пък доколко съдиите са свирили само и в полза на ГСУ, много хора, знаеш, ще почнат да спорят с теб.
Вижте, аз съм уморен, тъжен и въпреки всичко верен фен на Пистънс. Затова не разбирам тая страст да се спори до дупка за друг отбор.
Мастере, като си Селтик, какво толкоз ти пука за ГСУ, Хюстън или Лейкърс (айде за последните знаемЕ :).
Моята логика е, като не е подписал с Пистънс, ми да си подписва с когото си иска (КД или който и да е).

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 08 юни 2019 09:38

@Larsenn
Виж, при мен няма негодувание в прекия смисъл на думата. Непонятна ми е неистовата омраза към ГСУ, неприязън бих могъл да приема, но чак такова отиване в крайности и пълно отричане на всичко, което са постигнали ГСУ и Къри… Аз също чета западните форуми и да, има настроения срещу ГСУ, но те не са от неутрални фенове, както се пишат.
Дълго изследвах феномена "Омраза към ГСУ" и стигнах до следните изводи:

- След като всички големи имена приключиха кариерите си, остана само ЛеБрон. Всички го харесваха и всички го гледаха с интерес, включително и аз. Стана глобален любимец, даже стана Крал.
- Изведнъж през 2015 г. се появи едно мижаво отборче, водено от един бъдък 191 см. и за 4 години унизи Краля, последния път с 4:0. Идолът рухна и това навлече омразата към ГСУ. Ако титлите бяха спечелени срещу други отбори, трагедия нямаше да има. Но срещу всеобщия любимец – непростимо е!
- Като допълнение, от 2015 г. насам най-продаваната фланелка в Щатите е на № 30 от ГСУ, т.е. народът и до ден днешен казва кой е любимецът му. Кралят не го понесе, привържениците му също.

Започна усилена кампания да се принизи Къри – ама не бил атлетичен, ама бил шутинг-гард, а не плеймейкър, ама не знам какво си. Значи не може да бъде велик играч и не може да засенчи Краля! Какво успокоение… Но ако погледнем статистиките от последните години, ще видим че Къри има по-добри показатели от всички, които се пишат за голямата работа, например Ръсел Уестбрук и Джеймс Хардън. Не пробивал, защото го било страх да се набута между големите шамари – за справка мач 3 от финала: от 47 точки Къри има 18 от тройки, откъде ли дойдоха другите 29 точки? Щат не щат Къри вече е велик играч и затова го плюят. Аз нямам против ЛеБрон да е велик играч, но неговите пръстени са колкото на Къри. А пък да казва че е най-великият, по-добър от Джордън, Меджик и всички следващи е просто смешно. Мога много да говоря то темата, ама няма смисъл…

Последно, няколко думи за КД. Човекът видя, че с друг отбор пръстен няма да види и премина в ГСУ. От друга страна кой отбор ще откаже да приеме голяма звезда? Щото събират силен отбор и ще детронират Краля ли? Във футболните среди никой не каза дума, кога Барса събра Меси, Неймар и Суарес, но там няма Крал. А в НБА има…

Това е. Няма трагедии – пръв ще поздравя Торонто, ако спечелят титлата. Страхотен отбор са – Нърс е свършил страхотна работа! Но надеждата умира последна – "дум спиро сперо", както се казва на латински.
НЕма начин да нЕма начин!

Върни се в “Архив”