ShooterMan написа:Наглостта на т.нар. "Припознати" просто няма граници. Първо този тръгнал да ми обяснява как нямало нищо нередно да взимаш пари от чужди хора...много пари СРЩЕУ НЕЩО! А после всички реват що тоя министър взел това или онова. Ако вземаш пари от ДРУГО МЯСТО срещу УСЛУГИ това се води ПОДКУП! Вземане на подкуп и е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Нещо повече - в цивилизованите държави когато декларираш доходи отиваш с листа от заплатата си и договора, да се уточнят заплатите, бонусите и т.н. които ще влизат в банката. Всичко друго е попада под ударите на закона, а тоя тръгнал да ми защитава методите на оня селянин от Микре - РУШВЕТИ, ПОДКУПИ и УРЕЖДАНЕ на мачове. Второ - след като изгониха Пенев и му се подиграха ситуацията беше пред бунт. Селянина ОТЧАЯНО се нуждаеше от победа във Варна, не само победа, а ни някакво мнимо сборване за титлата, за да се измести вниманието от цирка с Пенев. Трето - не знам кой и как си представя двете рогати Генев и Димов, особено Генев как агитират съотборници ей така, да подарят титлата на Припознатото Тире. Не знам как си съчини тази история за радетелите на феърплей 6 човека (от които единия полу-резерва, другия резерва, третия - твърда резерва, само Генев и Жоро Илиев бяха титуляри) и злите шефове искащи да се легне на Лудогорец. И видиш ли ги гонят с панаир след като имат цялата власт на света просто да ги извадят от състава, да ги "контузят" или да наредят на Илиан Илиев да не играят. И повтарям, че говорим за Генев и Жоро Илиев, щото некъдърника Пламен Димов най-много да си беше вкарал автогол, Китанов с уникалния си умен вид - там получи 5 гола есента, после получи и 5 на Герена....и в двата мача играха и Димов, и Жоро Илиев. Да, предния мач в Разград завърши 5:1 за Лудогорец и хич нямаше да е нещо различно. А ако не тръгнеше - просто младшия ибрик на Агата Волен Чинков щеше да се погрижи нещата да са в нужното русло - дузпа, ЧК и всичко под 3:0 щеше да е уникален успех. На последно място, обаче седи въпроса как след като това недоразумение Тирето го ВКАРАХА (щото не се е класирало) в А група СКАНДАЛИТЕ, панаирите, ПОДКУПИТЕ, УРЕДЕНИТЕ МАЧОВЕ и КУПЕНИ СЪДИИ (да обясниш нещо за съдията от мача ви с Ботев, а, наглец!) се появиха веднага. Оня селянин вманиачен да свали Домуза направо разказа играта на А група, най-малкото изигра един тото-мач с Верея, за който УЕФА сигнализира. Изгониха Верея, но не....и Тирето, на оня никаквец от Микре. Само, че сельото грешно го сметна, че може да се мери с Агата. Както и вие грешно го сметнахте, като ПРИПОЗНАХТЕ Литекс, когато си смени екипа. До кога ще правите ибрици на Селския не е ясно, но я обясни като обвини и ОКАЛЯ Стоичков за взети пари под масата - що пак му се сложихте? А после Пенев? Сельо Ганчев знае само един начин на работа и случилото се е плод именно на този "начин", както заяви един милиционер преди време "другите начини".
Пак нищо не казваш за мача ви с Говедата,там купени ли бяха,или те са мега силни и ви развинтиха?
А това с Верея сам вярваш ли го?Не е ли по -съмнително .7:0,3:4;0:0 с оня град ?А то мач който завършил 0:1 а бил нареден за 0:2 смешна работа.