Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plmar
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот plmar » 06 юни 2019 17:37

Red_Neck написа:
Ponko написа:От всички с които ни свързват и ще ни свързват.. смята, че Пепе ще пасне най-много на стила на отбора, да видим!

ТЦ!
Ако ще се мятат 70 милки за Пепе, 70 пъти по-добре е 40-45 за Дони ван де Бек.
Кеф ти преса, кеф ти физика, кеф ти пас, кеф ти гол ;)

Най- добре 80 за Ериксен и 40/45 Дони! Пари Той си набави, а и трябва дебела пейка!
Изображение

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 06 юни 2019 18:20

След приходите, които генерирахме и успехите, най-нормалното е да се инвестират още малко парички,.които ще се възвърнат с голяма вероятност още другата година. Де Лихт, Гризман/Дибала ще повишат класата неимоверно. Важно е да задържим основните си играчи.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Ponko

Мнениеот Ponko » 06 юни 2019 18:23

На мен 75 милиона.. ми се виждаха много за ВВД, а той вдигна безобразно много класата на отбора в защита. Ако прецени Клоп, че си струват тези пари.. ще го вземем. Всичко си зависи от него и аз имам безрезервно доверие. Този прозорец само ще надгражда, а в началото на сезона ще има възможност за две нови вази! Какво по-хубаво?

john barnes

Мнениеот john barnes » 06 юни 2019 18:37

Гледам,че Клоп е затворил устите на болните хейтъри. Кефа е пълен,наздраве за 6-тата!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 06 юни 2019 20:02

Чшшш, аз Пепето си го заплюх още преди за почнат да пишат 8-)

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 06 юни 2019 20:45

Аз мисля, че не бива да се харчат много пари за играч от лига 1.примерите за провали са толкова много.Фалкао, Лемар, Лаказет, Марсиал, Сери и т.н. Съответно провалени в Англия като Мемфис и Балотели шият наред във Франция. Всичко това ме кара да мисля, че от Франция не трябва да се пазарува. Фабиньо е изключение, а единствения достоен е Килиан. Трябва да се насочи към Германия и Холандия, след това Португалия и Италия. Мое мнение.

ПС. Извинявам се за словореда и пунктоацията

Ponko

Мнениеот Ponko » 06 юни 2019 20:50

Съвсем скоро ще разберем.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 06 юни 2019 21:00

jelew73 написа:Аз мисля, че не бива да се харчат много пари за играч от лига 1.примерите за провали са толкова много.Фалкао, Лемар, Лаказет, Марсиал, Сери и т.н. Съответно провалени в Англия като Мемфис и Балотели шият наред във Франция. Всичко това ме кара да мисля, че от Франция не трябва да се пазарува. Фабиньо е изключение, а единствения достоен е Килиан. Трябва да се насочи към Германия и Холандия, след това Португалия и Италия. Мое мнение.

Споко, още никой не сме взели и журналята пак се мъчат да налучкват.Когато много вземе да се приказва за даден трансфер, той обикновено не се случва. Аз също си мисля, че един Ван де Беек би бил много по достъпен и полезен от този Пепе.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 06 юни 2019 22:26

kadett1 написа:
jelew73 написа:Аз мисля, че не бива да се харчат много пари за играч от лига 1.примерите за провали са толкова много.Фалкао, Лемар, Лаказет, Марсиал, Сери и т.н. Съответно провалени в Англия като Мемфис и Балотели шият наред във Франция. Всичко това ме кара да мисля, че от Франция не трябва да се пазарува. Фабиньо е изключение, а единствения достоен е Килиан. Трябва да се насочи към Германия и Холандия, след това Португалия и Италия. Мое мнение.

Споко, още никой не сме взели и журналята пак се мъчат да налучкват.Когато много вземе да се приказва за даден трансфер, той обикновено не се случва. Аз също си мисля, че един Ван де Беек би бил много по достъпен и полезен от този Пепе.

Имам чуството ,че трансферите ще са от типа Фабиньо ,днеска ни сързват с някой утре е при нас . Надявам се честно на някой тип Робо и Фекир.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 07 юни 2019 00:04

Този , Депай, да стои в Лион или където иска, но да не го свързват повече с нас. От пет положения като изтървеш и петте, просто не е за нас и не знам защо, изобщо го свързваха с Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”