Вече сме в първа урна,така че групата би трябвало да е по-лека .
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

slash1912 написа:Вече сме в първа урна,така че групата би трябвало да е по-лека .
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:slash1912 написа:Вече сме в първа урна,така че групата би трябвало да е по-лека .
Така е, ама като ни знам късмета, Реал Мадрид, Интер и Лайпциг са ни в кърпа вързани.![]()
[offtopic]Сега сериозно, мачовете с най-големите отбори ги предпочитам на елиминациите. Най-много бих се изкефил на група с Дортмунд, Бенфика и Галатасарай. На жената баща й е на 40 км. от Дортмунд и ми е обещал 2 билета за Сигнал Идуна Парк, ако следващия сезон се паднем с тях. От другата страна Истанбул е на един резервоар разстояние и ако ме огрее за Суперкупата на Европа, може да отида 2 пъти в рамките на няколко месеца... защо не и трети път в края на Май 2020?[/offtopic]
slash1912 написа:KOPScousers написа:slash1912 написа:Вече сме в първа урна,така че групата би трябвало да е по-лека .
Така е, ама като ни знам късмета, Реал Мадрид, Интер и Лайпциг са ни в кърпа вързани.![]()
[offtopic]Сега сериозно, мачовете с най-големите отбори ги предпочитам на елиминациите. Най-много бих се изкефил на група с Дортмунд, Бенфика и Галатасарай. На жената баща й е на 40 км. от Дортмунд и ми е обещал 2 билета за Сигнал Идуна Парк, ако следващия сезон се паднем с тях. От другата страна Истанбул е на един резервоар разстояние и ако ме огрее за Суперкупата на Европа, може да отида 2 пъти в рамките на няколко месеца... защо не и трети път в края на Май 2020?[/offtopic]
Пожелавам ти успех с билети за Вестфален,най-пълния стадион в Европа.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
SgtLiberty написа:https://www.footyheadlines.com/2019/05/liverpool-19-20-away-kit.html Мнения колеги,за мен лично не са зле но нищо особенно като цяло,очаквах жълти екипи.
KOPScousers написа:SgtLiberty написа:https://www.footyheadlines.com/2019/05/liverpool-19-20-away-kit.html Мнения колеги,за мен лично не са зле но нищо особенно като цяло,очаквах жълти екипи.
Страшни са, винаги съм харесвал белите екипи. Специално от сезон 09/10 си остават любимите ми бели екипи, но тези също много ми харесват. Едва ли ще си взема де, червеният си е класика.
.Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта