Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Нещо пак се заговори за Краев.Някой знае ли нещо по този въпрос.Много ще се радвам ако се върне при нас.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- metodito
- Контакти:
Звучи като нещо изчоплено от журналистически нос. Иначе ми се нрави идеята, но ме съмнява. А и за развитието му може би няма да е добра идея...
В последно време рядко влиза дори в групата. Ако го пуснат в даден мач, то е резерва. https://www.flashscore.bg/soccer/denmark/superliga/results/
До вчера бяхме свидетели как любимият клуб бе задушен в мъгла от тамян, днес мечтаем за титла,купа и групи на ЛЕ. Ето това е бягане от реалността, ето това са празни мисли и ориенталска романтика.Не случайно оня уморен римски старец преди време каза - "първо трябва да се научим да ходим и после да тичаме"
Когато треньора Хубчев каза че има уверение на ръководството за привличане на класни 3-4 нови попълнения, нямаше в предвид заделена сума за входящи трансфери, а по-скоро уверение че може да се позволи за тези 3-4футболисти за се наруши тавана на заплатите от 12хил.Е......
Така че отново говорим за свободни трансфери и поради тази причина и селекцията закъснява.При подобен вид трансфери всеки чака края на трансферният прозорец, всеки чака по-добра оферта......
Когато треньора Хубчев каза че има уверение на ръководството за привличане на класни 3-4 нови попълнения, нямаше в предвид заделена сума за входящи трансфери, а по-скоро уверение че може да се позволи за тези 3-4футболисти за се наруши тавана на заплатите от 12хил.Е......
Така че отново говорим за свободни трансфери и поради тази причина и селекцията закъснява.При подобен вид трансфери всеки чака края на трансферният прозорец, всеки чака по-добра оферта......
В момента развитието му е отрицателна величина - не го взимат дори в групата за мача. Евентуално връщане в Левски ще е за негово добро.metodito написа:Звучи като нещо изчоплено от журналистически нос. Иначе ми се нрави идеята, но ме съмнява. А и за развитието му може би няма да е добра идея...
- metodito
- Контакти:
Имах предвид в България да се връща - че ще е стъпка назад.
А вие защо смятате, че Краев има качествата за нещо повече от А група ?! Аз силно се съмнявам, че той има качествата дори за ЛЕВСКИ. Четирите му гола в скандалния мач с Локо Пд не го правят претендент за най-добър играч на България. Тогава, типични по български, някои хора започнаха да го сравняват с Христо Стоичков. Краев е Антонио Вутов номер 2 
Не е много трудно да изпъкнеш в родната А група. Особено след скандални мачове с Верея, Септември или някой друг....
Не е много трудно да изпъкнеш в родната А група. Особено след скандални мачове с Верея, Септември или някой друг....
- Michael_Buble
- Контакти:
metodito написа:Гледайки в Ютуб този Фабрини, имам лошото усещане, че ще си гризем ноктите, ма да видим.
И аз спомням като гледах Матондо в тубата и се прехласвах от възторг, ама не би! Вече видяхме гледането на играчи в тубата на колко "специалисти" изяде главата(на първо място Гонзо) и какви щети причини на Левски.
Аз съм доволен от сдържаността ни в момента. Мисля, че за първи път от много време насам се действа с мисъл при подбор на нови играчи.
TodorT написа:А вие защо смятате, че Краев има качествата за нещо повече от А група ?! Аз силно се съмнявам, че той има качествата дори за ЛЕВСКИ. Четирите му гола в скандалния мач с Локо Пд не го правят претендент за най-добър играч на България. Тогава, типични по български, някои хора започнаха да го сравняват с Христо Стоичков. Краев е Антонио Вутов номер 2
Не е това, което искаш да ни го представиш. Краев има качества, но по неясни причини, повечето младежи излезли рано от България, трудно се приспособяват в чужбина. Десподов и той се оказва в подобно положение. Може би много се величаят у нас, вдига им се нослето, а на запад никой не им цепи басмата и след първия неуспех, вдигат бялото знаме.
noo написа:TodorT написа:А вие защо смятате, че Краев има качествата за нещо повече от А група ?! Аз силно се съмнявам, че той има качествата дори за ЛЕВСКИ. Четирите му гола в скандалния мач с Локо Пд не го правят претендент за най-добър играч на България. Тогава, типични по български, някои хора започнаха да го сравняват с Христо Стоичков. Краев е Антонио Вутов номер 2
Не е това, което искаш да ни го представиш. Краев има качества, но по неясни причини, повечето младежи излезли рано от България, трудно се приспособяват в чужбина. Десподов и той се оказва в подобно положение. Може би много се величаят у нас, вдига им се нослето, а на запад никой не им цепи басмата и след първия неуспех, вдигат бялото знаме.
изобщо не е от главозамайване или величаене, а от "великия" тренировъчен процес, който се води у нас. Като отидат в истински професионален клуб и тренировките им са по-тежки от даже от мачлетата у нас, съответно трудно издържат на това темпо и се почва я с контузии, я с криене по тренировките и от там с висене по пейката.