2019 NBA Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
!
Пич, няма злоба... Боли ме фара, честно казано, кой ще стане шампион през този сезон. Даже се двоумях, дали изобщо да ставам рано сабахлем, за да гледам сериите с Раптърс, понеже напоследък съм затрупан от работа. Аз съм си фен на Селтикс, Леброн Джеймс... Рони О'Съливан и Ювентус. Гледал съм мача и съм описал въпросните ситуации. Специално миналите плейофи, гледах няколко мача на Змиярника и във всичките бяха нагло подпирани. Какво ще кажеш, за миналогодишните серии с Рокетс ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: 2019 NBA Playoffs
Т-рексите имат потенциал, но са без опит за една такава серия. Нещо като Аякс в ШЛ. Спокойно могат да дръннат Стефчо и Со в Оуклънд и то с десетина точки разлика, само да не ги натисне напрежението. Видно е, че ГСУ са дръпнали ръчната и го карат на самочуствие, респектиране на противника и съдийски тесли.
И последно Стефчо може да е събрал някой пръстен, но в никакъв случай не е от класата на 23-ките, който сами печелеха мачове. Този отбора го носи, а той си мисли, че е титан.
И последно Стефчо може да е събрал някой пръстен, но в никакъв случай не е от класата на 23-ките, който сами печелеха мачове. Този отбора го носи, а той си мисли, че е титан.
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
@obi4am_pirin
Пак ли тия съдийски тесли? Къде ги виждаш? Гледал ли си поне един мач със забавено движение и стоп кадър при всяко съдийско отсъждане? Щото аз съм гледал достатъчно, за да твърдя следното: съдиите бъркат, но не тенденциозно - грешките са в двете посоки и са почти равни по брой за всеки от отборите. НБА се гледа в цял свят, смяташ ли че съдиите са толкова глупави, че да подпират един отбор, плюейки върху реномето си? Плюс това са трима и всеки може да има различно предпочитание. Аз имам някакво обяснение по темата. Гледам NBA Action и студията в неделя - нашите "велики" коментатори Лъчо Пройнов и Пламен Дамасков не престават да плюят срещу ГСУ, защото любимите им отбори губят от тях. Само че плюят не в прав текст, а индиректно: "Чист фал за Хардън, но съдиите не го свириха". Като погледнем внимателно ситуацията виждаме, че при приземяването си Хардън изхвърля напред краката си, за да докосне правилно играещия противник и фал няма. След 10 такива твърдения на родните капацитети в коментара на мача, човек остава с впечатлението, че Хюстън е ощетен, а противникът - облагодетелстван. И тогава идват приказките за теслите...
Времето на динозаврите с № 23 отмина. Остана един, дето му викат Краля, но той вече е изветряла бира. Времето на такъв тип играчи отмина, след като Къри революционно промени играта - това поне го признават всички специалисти. Вече не са чак толкова необходими яките момчета с напомпано его като ЛеБрон (АЗ съм най-великият!) – колкото и точки да направи, Сплаш Брадърс могат да направят повече от него. Ако не са те, ще са останалите - за справка виж резултата от последните 4 години. Ячките момчета остават без работа и затова плюят срещу ГСУ. Препоръчах ви да си купите една книжка преди 2-3 поста, направете го.
Иначе дали Къри може да решава мачове, можеш и сам да си отговориш - виж последния мач срещу Рокетс и четирите мача с Портланд. И какъв е отговора? Къри играе за отбора, него не го интересуват показатели, ако му трябваха, той щеше да ги постигне. Винаги може да направи над 40 точки, ако това е целта на занятието. Пък и при решен мач, той рядко играе в последната четвърт. За сравнение ЛеБрон играе по 46 минути, за да трупа точки и показатели - белким го обявят за най-великия...
@Drunken_Master
Питаш ме за миналогодишните плейофи с Рокетс... Преди няколко нощи изгледах последните два мача от серията, но не се взирах в съдийството - отдавна съм се примирил с мисълта, че съдиите бъркат, но не фатално. Затова просто се наслаждавам на хубавите изпълнение на двата отбора. Какво да се прави, винаги ще е така и ще има недоволни. Един мой приятел ревеше като убоден за 2016 г., че съдиите се претрепали да подпират ЛеБрон. Ако много държиш, кажи ми кой мач от миналогодишните плейофи с Рокетс да разследвам - ще го направя, но не се ангажирам с време, че и мен бизнесът ме притиска... Иначе за О'Съливан съм с двете ръце - от 20 години съм му фен!
Пак ли тия съдийски тесли? Къде ги виждаш? Гледал ли си поне един мач със забавено движение и стоп кадър при всяко съдийско отсъждане? Щото аз съм гледал достатъчно, за да твърдя следното: съдиите бъркат, но не тенденциозно - грешките са в двете посоки и са почти равни по брой за всеки от отборите. НБА се гледа в цял свят, смяташ ли че съдиите са толкова глупави, че да подпират един отбор, плюейки върху реномето си? Плюс това са трима и всеки може да има различно предпочитание. Аз имам някакво обяснение по темата. Гледам NBA Action и студията в неделя - нашите "велики" коментатори Лъчо Пройнов и Пламен Дамасков не престават да плюят срещу ГСУ, защото любимите им отбори губят от тях. Само че плюят не в прав текст, а индиректно: "Чист фал за Хардън, но съдиите не го свириха". Като погледнем внимателно ситуацията виждаме, че при приземяването си Хардън изхвърля напред краката си, за да докосне правилно играещия противник и фал няма. След 10 такива твърдения на родните капацитети в коментара на мача, човек остава с впечатлението, че Хюстън е ощетен, а противникът - облагодетелстван. И тогава идват приказките за теслите...
Времето на динозаврите с № 23 отмина. Остана един, дето му викат Краля, но той вече е изветряла бира. Времето на такъв тип играчи отмина, след като Къри революционно промени играта - това поне го признават всички специалисти. Вече не са чак толкова необходими яките момчета с напомпано его като ЛеБрон (АЗ съм най-великият!) – колкото и точки да направи, Сплаш Брадърс могат да направят повече от него. Ако не са те, ще са останалите - за справка виж резултата от последните 4 години. Ячките момчета остават без работа и затова плюят срещу ГСУ. Препоръчах ви да си купите една книжка преди 2-3 поста, направете го.
Иначе дали Къри може да решава мачове, можеш и сам да си отговориш - виж последния мач срещу Рокетс и четирите мача с Портланд. И какъв е отговора? Къри играе за отбора, него не го интересуват показатели, ако му трябваха, той щеше да ги постигне. Винаги може да направи над 40 точки, ако това е целта на занятието. Пък и при решен мач, той рядко играе в последната четвърт. За сравнение ЛеБрон играе по 46 минути, за да трупа точки и показатели - белким го обявят за най-великия...
@Drunken_Master
Питаш ме за миналогодишните плейофи с Рокетс... Преди няколко нощи изгледах последните два мача от серията, но не се взирах в съдийството - отдавна съм се примирил с мисълта, че съдиите бъркат, но не фатално. Затова просто се наслаждавам на хубавите изпълнение на двата отбора. Какво да се прави, винаги ще е така и ще има недоволни. Един мой приятел ревеше като убоден за 2016 г., че съдиите се претрепали да подпират ЛеБрон. Ако много държиш, кажи ми кой мач от миналогодишните плейофи с Рокетс да разследвам - ще го направя, но не се ангажирам с време, че и мен бизнесът ме притиска... Иначе за О'Съливан съм с двете ръце - от 20 години съм му фен!
НЕма начин да нЕма начин!
- Drunken_Master
- Контакти:
Съдиите и Змиярника
Сега гледам хайлайтс от седмият мач на миналогодишните финали на Запад и ставам свидетел на два последователни фаула срещу Джеймс Хардън, който се опитва да опъва от тройката, коментаторите дори коментират, че са нарушения, но съдиите са на друго мнение. Виж скандалният муувин скрийн на Бел срещу Брадата, който се опитва да спре Клей Томпсън (ако не се лъжа) и той вкарва тройка. Ерик Гордън се опитва да се промуши между двама в подкошието на Уориърс, те му правят "сандвич" и пак нищо. В най-кулминационният момент от срещата Джеймс Хардън вкара тройка, Клей Томпсън го фаулира и вместо да станем свидетели на "фоур пойнт плей" се свири... нарушение на Брадата. В шестият мач пък много добре си спомням, какви измислени нарушения се свиреха на Тревър Ариза и Тъкър и каква игра се позволяваше към Ерик Гордън. Магарето дори го ритна и в топките... Ясно е, че не само съдиите са факторът в подобни закучени серии, защото Крис Пол се контузи, треньорът им е пълен палячо и т.н. но и съдиите оказаха голяма тежест, но умишлено се натъртиха поредните пропуски от тройката на Ракетите. Между другото миналата година усилено се пишеше, че букмейкърите ще направят всичко възможно да реплейнат финала между Кливланд Кавалиърс и Голдън Стейт Уориърс...
Пусни си и първите две срещи от финалите на NBA от миналата година...и по-специално последната четвърт от първата среща, когато Уориърс бяха налапали гипса. ЛеБроната тръгва да пробива, обръща се за да потърси съотборник и Лууни го цапва през ръката, а рефера мълчи като комунист. После Дюрант тръгва на фастбрейк, изпуска топката и моментално се свири нарушение на Джеймс. И стигаме до прословутият блокинг фаул на ЛеБрон, който наистина го имаше, но беше пълна повърня начинът, по който реферите спряха играта, за да прегледат самата ситуация. Това си беше бутане, откъдето и да го погледнеш.
Пусни си и първите две срещи от финалите на NBA от миналата година...и по-специално последната четвърт от първата среща, когато Уориърс бяха налапали гипса. ЛеБроната тръгва да пробива, обръща се за да потърси съотборник и Лууни го цапва през ръката, а рефера мълчи като комунист. После Дюрант тръгва на фастбрейк, изпуска топката и моментално се свири нарушение на Джеймс. И стигаме до прословутият блокинг фаул на ЛеБрон, който наистина го имаше, но беше пълна повърня начинът, по който реферите спряха играта, за да прегледат самата ситуация. Това си беше бутане, откъдето и да го погледнеш.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
pan_Joro написа:
Не знам какво време е отминало,ЛеБрон е крило,което е най-важната позиция последните години,за справка можеш да видиш кой взема индивидуалната награда за финалите в последните 7 години,модерният NBA играч е този който може всичко,не само да мята тройки,сплаш брадърс ги видяхме 2016 колко могат.Ако гледаш само резултата от последните 4 години ясно че няма кой знае какво да видиш.Къри преди серията срещу Портланд и последният мач срещу Хюстън не го видях да може да вкарва колкото си иска.
Много се овърхайпват ГСУ,но истината е че отбора е супер стакнат,ако Къри няма ден,КД и Клей са там,ако КД няма ден другите двама са там и това е страшен лукс.Като добавиш Грийн и Андре,които като дойдат playoff-ите играят на супер добро ниво.И черешката на тортата последният мач,дори с понатрупалите се контузии все още имаш Къзънс,който беше ключов фактор,ами няма толкова дълбок отбор.
И последно,благодаря за единият линк гледам там качват доста бързо мачовете.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- Drunken_Master
- Контакти:
Змиярника
Лууни е аут до краят, Дюрант и Клей под въпрос за утре...
Това им е шанса да си върнат домакинското предимство и да се молят Дюрантула да не връща до края на серията. Все пак след като изпуснаха гейм 2, не ги виждам... 18-0 е голям резил.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
- Drunken_Master
- Контакти:
Голдън Стейт Уориърс - Торонто Раптърс
pill написа:Това им е шанса да си върнат домакинското предимство и да се молят Дюрантула да не връща до края на серията. Все пак след като изпуснаха гейм 2, не ги виждам... 18-0 е голям резил.
Абсолютно...Ако бяха устискали победата онзи ден и се бяха възползвали от отсъствието на двамата ключови играча от Уориърс и ставаше 3-0. Тогава до краят на серията все от оставащите четири срещи щяха да вземат поне една победа...предполагам. Ама ако и утре не успеят да победят - са чао !
- obi4am_pirin
- Контакти:
4:00 Диема спорт... Годзилите от Торонто са с уникален шанс и няма да ги пропуснат
damyanov1963:
- Drunken_Master
- Контакти:
NBA Finals
obi4am_pirin написа:4:00 Диема спорт... Годзилите от Торонто са с уникален шанс и няма да ги пропуснат
А дано, ама надали...