Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот bubka » 02 юни 2019 14:54

an4o_321 написа:
SgtLiberty написа:
an4o_321 написа:Дано това повдигне леко завесата: https://mobile.sportal.bg/news.php?category=&id=787942
И без това ни свързват с половината отбор на Лион

Дано ако ще да е някой от Лион да е Фекир или Ауар.

Също така сега четох някакви слухове за Николас Пепе, но за него се борят доста отбори..

Ако вземете Пепе ще завършите сезона без загуба във всички турнири. Тоя е брутален. Свързваха го с Арсенал по линия на френската връзка още от Венгер там , ама тея нямат достъчно пари, босът им е отпуснал 50 милиона, а за него искат 75 милиона май. Все ми се искаше да го гепим в Реал, ама ни стон, ни вопъл се чува за този играч при нас :( .

Гледайте в ютюб мача Лил-ПСЖ 5:1 от тази пролет какво ги прави на ПСЖ-то.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 02 юни 2019 15:37

bubka написа:
an4o_321 написа:
SgtLiberty написа:
an4o_321 написа:Дано това повдигне леко завесата: https://mobile.sportal.bg/news.php?category=&id=787942

Също така сега четох някакви слухове за Николас Пепе, но за него се борят доста отбори..

Ако вземете Пепе ще завършите сезона без загуба във всички турнири. Тоя е брутален. Свързваха го с Арсенал по линия на френската връзка още от Венгер там , ама тея нямат достъчно пари, босът им е отпуснал 50 милиона, а за него искат 75 милиона май. Все ми се искаше да го гепим в Реал, ама ни стон, ни вопъл се чува за този играч при нас :( .

мисля, че си на доста силна дрога :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 юни 2019 15:41

Абе ти какво си се вманиачил в тази дрога, че на всякъде разпитваш за нея и я споменаваш? : ) Да не си в абстиненция нещо? :lol:

Иначе са глупости горното. Може да е добър играч, но твърденията са абсурдни. Като цяло се съмнявам, че ще е нещо повече от Лемар, но да видим.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 02 юни 2019 15:53

Thsmith написа:Абе ти какво си се вманиачил в тази дрога, че на всякъде разпитваш за нея и я споменаваш? : ) Да не си в абстиненция нещо? :lol:

Ааааа не с лошо, наше момче е, постоянното присъствие!

Иначе са глупости горното. Може да е добър играч, но твърденията са абсурдни. Като цяло се съмнявам, че ще е нещо повече от Лемар, но да видим.
Изображение

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 02 юни 2019 15:59

kingofpop написа:
bubka написа:
an4o_321 написа:
SgtLiberty написа:

В колко почват празненствата по случай спечеления требъл ? Голям кеф ти е да стоиш тука и да вземаш отношение по всеки въпрос. Защо ??? Имаш си право на мнение, но дразниш яко и предизвикваш хората да бъдат наказани, защото все някога ще трябва да те пратят на едно място. Толкова ли няма новини за треньори, играчи при твоите?
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 02 юни 2019 16:24

cskarcheto92 написа:
kingofpop написа:
bubka написа:
an4o_321 написа:
SgtLiberty написа:

В колко почват празненствата по случай спечеления требъл ? Голям кеф ти е да стоиш тука и да вземаш отношение по всеки въпрос. Защо ??? Имаш си право на мнение, но дразниш яко и предизвикваш хората да бъдат наказани, защото все някога ще трябва да те пратят на едно място. Толкова ли няма новини за треньори, играчи при твоите?

ами обичам дискуциите и не виждам някога изобщо да съм провокирал някой от феновете на Ливърпул ?? не си мисли, че пиша защото ни отстранихте, много добре знаеш, че винаги съм си писал във вашия форум. Гледам ВЛ доста и горе долу съм на ти с нещата. А за требъла недей да го мислиш, ние поне взехме 2 такива от началото на века, а вие нали се сещаш, че е по-вероятно земята да се срути отколкото спечелите ВЛ и ШЛ в една година :mrgreen: :mrgreen: подигравката ти е много неуместна, дори смешна.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 02 юни 2019 16:27

kingofpop написа:мисля, че си на доста силна дрога :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]Аз съм си така и без дрога :lol: .[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 03 юни 2019 03:20

kingofpop написа:ами обичам дискуциите и не виждам някога изобщо да съм провокирал някой от феновете на Ливърпул ?? не си мисли, че пиша защото ни отстранихте, много добре знаеш, че винаги съм си писал във вашия форум. Гледам ВЛ доста и горе долу съм на ти с нещата. А за требъла недей да го мислиш, ние поне взехме 2 такива от началото на века, а вие нали се сещаш, че е по-вероятно земята да се срути отколкото спечелите ВЛ и ШЛ в една година :mrgreen: :mrgreen: подигравката ти е много неуместна, дори смешна.

Какви дискусии бе брато? Аз смислена дискусия с твое участие няма да видя докато съм жив. Нека си го кажем направо. Тезите ти са толкова малоумни, че сам не знаеш какво приказваш понякога! И аватара ти, и подписа ти, и съдържанието между тях, имат само една цел - да дразнят останалите.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 03 юни 2019 10:08

kingofpop написа:
ами обичам дискуциите и не виждам някога изобщо да съм провокирал някой от феновете на Ливърпул ??

дискуЦиите обичаш, питанките - също, някога не виждаш изобщо... к'во се заяждат тия с теб - не знам ??

Последните три пъти, когато отбор печели с три гола разлика първия мач и не продължава - Барса 17-18, Барса 18-19, Барса 19-20? :lol: :lol: :lol:
И аз не се заяждам...

Изображение
Изображение

На линия
Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 03 юни 2019 11:06

Жалко, че след този мач е почти невъзможно да вземем Сон. Единственият играч на Тотнъм, който показа, че иска да спечели трофея. Уникален играч, който едва ли някога ще видим в нашия отбор, иначе според мен е последното парче на пъзела в атакуващ план.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”