Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Ozzimozzi » 01 юни 2019 21:10

metodito написа:
alexdb написа:
metodito написа:
1914.1902 написа:Изображение

Браво!

Дотук добре. Както казал падащия от 10-тия етаж докато прелитал покрай 5-ия :). Остават само още десетина за вакантните постове и за дълбочина на състава :)
Повече от добре. Супер е. Не само "защото знае какво е "Левски", а защото е сигурен вратар. Или поне аз го харесвам. За останалите неща, предстои да видим. Исках много (но не вярвах) да прочета за оставането на двама човека - Ники и Станислав. Не мога да повярвам как бързо влезе във форма. Вратарите трябва да са в не по-малко добра кондиционна форма от полевите футболисти.

Честно казано Перуци и мен ме изненада със стабилната си игра . Очаквах доста по-посредствено представяне, особено след като го видях какъв плондер беше в началото. Трябва да бъде поздравен най-малко за усилията му да влезе във форма. Във всеки случай имайте едно наум.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 юни 2019 21:15

Радвате се все едно сме привлекли нов футболист, а не, че сме преподписали с досегашния ни вратар. Какво ли ще е ако подпишем с нов ? Не ми се мисли. :shock: :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 юни 2019 21:35

При положение,че няколко сезона нямахме вратар си е за радване :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 юни 2019 22:37

Ozzimozzi написа:
metodito написа:
alexdb написа:
metodito написа:
1914.1902 написа:Изображение

Браво!

Дотук добре. Както казал падащия от 10-тия етаж докато прелитал покрай 5-ия :). Остават само още десетина за вакантните постове и за дълбочина на състава :)
Повече от добре. Супер е. Не само "защото знае какво е "Левски", а защото е сигурен вратар. Или поне аз го харесвам. За останалите неща, предстои да видим. Исках много (но не вярвах) да прочета за оставането на двама човека - Ники и Станислав. Не мога да повярвам как бързо влезе във форма. Вратарите трябва да са в не по-малко добра кондиционна форма от полевите футболисти.

Честно казано Перуци и мен ме изненада със стабилната си игра . Очаквах доста по-посредствено представяне, особено след като го видях какъв плондер беше в началото. Трябва да бъде поздравен най-малко за усилията му да влезе във форма. Във всеки случай имайте едно наум.

Перуци е бил част от доста сериозни отбори. Така че е научил доста и е придобил положителни неща от престоя си там.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 юни 2019 00:25

Ozzimozzi написа:Честно казано Перуци и мен ме изненада със стабилната си игра . Очаквах доста по-посредствено представяне, особено след като го видях какъв плондер беше в началото. Трябва да бъде поздравен най-малко за усилията му да влезе във форма. Във всеки случай имайте едно наум.

Така е. Преди да дойде, си викам: Тая кифла пък за чии е?

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 02 юни 2019 02:44

За сведение на припознавачите - Михайлов бе избиран за най-добрия вратар в Холандия, където стана и шампион. А те нека да смятат, че е слаб.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 02 юни 2019 10:00

Тъй като виждам, че спорите с някакви припознали селски отбор за техен за качествата на Ники ще се включа в дебата.
Ники Михайлов е добър вратар, но за мен трябва да свали още кила. В периода му в Холандия беше по-кльощав и вадеше по-добър рефлекс. В излизанията е стабилен и сигурен. Не прави левашки грешки, като цяло е добър вариант. Надявам се на още един вратар, защото Кръстев не е опция според мен
110 години любов!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 юни 2019 10:11

Е, каза, че според него от чужденците няма такива професионалисти, каквито той иска да се взимат на въпрос на онзи от Дарик.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 02 юни 2019 13:21

Браво на ръководството за Михайлов! Ще имаме вратар за ЛЕ. Отпадането от Вадуц се дължеше главно на вратаря беглец и Полачек, който приклекна при лесна топка... Сега това поне, няма как да стане.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 юни 2019 14:23

noo написа:За сведение на припознавачите - Михайлов бе избиран за най-добрия вратар в Холандия, където стана и шампион. А те нека да смятат, че е слаб.

Пълна лъжа от българските медии. Подобна награда в Холандия няма.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Левски”