Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот groti » 31 май 2019 13:03

koisa написа:
groti написа:То и чичо Гошо си беше временен треньор с опцията евентуално да стане постоянен. Не знам кой ви е убедил в обратното. Договорът му до края на сезона ли?

Нямаше такъв договор до края на сезона. Чичо ти Гошо подписа за 2,5 години!

Георги Дерменджиев официално подписа договора си с Левски, който ще е за срок от 2,5 години. Новината обявиха в страницата на клуба в социалната мрежа Фейсбук.

Моя грешка, значи. Аз си бях останал с впечатлението, че идва за да довърши сезона и евентуално да го продължат.
110 години любов!

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 31 май 2019 13:23

koisa написа:..............................
Нямаше такъв договор до края на сезона. Чичо ти Гошо подписа за 2,5 години!

Георги Дерменджиев официално подписа договора си с Левски, който ще е за срок от 2,5 години. Новината обявиха в страницата на клуба в социалната мрежа Фейсбук.

Не беше директно за 2.5 години, а:
От днес клубът ще бъде воден от Георги Дерменджиев, като договорът му е за шест месеца, с опция да бъде продължен с две години.

Айде стига сте го дъвкали Чичо Гошо.
Още в началото се писа:
Това, което поне отвън изглежда като основна причина изборът да падне върху Дерменджиев, е впечатлението, че като цяло е един безпроблемен треньор. Готов е да работи с това, което му дадат, не мрънка, не се оплаква, а когато му кажат "Време е да си ходиш", не се държи като Великобритания след Брекзит - тръгва си също така безшумно. Един вид, ако стане за Левски - супер! Ако не стане - няма проблем, лесно ще го сменим. Дали обаче Георги Дерменджиев е човекът, който може да вдигне нивото на "сините" и да ги превърне в реален кандидат за титлата в бъдеще време (т.е. следващия сезон)? Отговорът на този въпрос няма как да бъде даден в момента, а и явно не е това идеята. Дерменджиев е повече от приемлив временен вариант, а на "Герена" очевидно това правят в момента - печелят време.

Т.е., тогава са били буквално на ръба и са взели първото най-безпроблемно решение.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 31 май 2019 14:31

metodito написа:Няма как да го знаем. На теория, мача с Етър можеше да свърши 0-0, продължения, дузпи и пак да не играем в Европа. Както и на теория, с Дерменджиев можеше да изместим онова от Армията и да не играем бараж. Имам предвид, че една треньорска смяна винаги е някакъв вид трус, а смяната на двама за такъв малък период - още повече. За мен махането на тримата предреши кариерата на Дерменджиев в "Левски". Става или не става, оставяш го. Минало-заминало, но не се прави така.

Kaкво значи на теория бе човек?Има факти и трябва да боравим само с тях.

1.Дерменджиев НЕ Е назначен от Колев.Тоест Колев няма как да носи отговорност за резултатите на Дерменджиев.
2.Уволнението на Дерменджиев и слагането на Тодоров се оказа напълно правилно решение на база постигнатите цели от втория.
3.Самите играчи приветстваха смяната.
4.Имаше проблеми между Дерменджиев и играчите.След като си изпуснал съблекалнята връщане назад няма.
5.Целта пред Тодоров беше да класира отбора за Лига Европа.Целта е ИЗПЪЛНЕНА!Е къде е проблема?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 31 май 2019 14:38

Geonik написа:Не беше директно за 2.5 години, а:
От днес клубът ще бъде воден от Георги Дерменджиев, като договорът му е за шест месеца, с опция да бъде продължен с две години.

Не беше директно, да... Никой не спори, че е било. Първо казаха, че ще подпише за 6 месеца, но после официално подписаха за 2,5г. Според, което стана постоянен треньор!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 май 2019 22:04

Офтопик:
sinfen14 написа:
metodito написа:Няма как да го знаем. На теория, мача с Етър можеше да свърши 0-0, продължения, дузпи и пак да не играем в Европа. Както и на теория, с Дерменджиев можеше да изместим онова от Армията и да не играем бараж. Имам предвид, че една треньорска смяна винаги е някакъв вид трус, а смяната на двама за такъв малък период - още повече. За мен махането на тримата предреши кариерата на Дерменджиев в "Левски". Става или не става, оставяш го. Минало-заминало, но не се прави така.

Kaкво значи на теория бе човек?Има факти и трябва да боравим само с тях.

1.Дерменджиев НЕ Е назначен от Колев.Тоест Колев няма как да носи отговорност за резултатите на Дерменджиев.
2.Уволнението на Дерменджиев и слагането на Тодоров се оказа напълно правилно решение на база постигнатите цели от втория.
3.Самите играчи приветстваха смяната.
4.Имаше проблеми между Дерменджиев и играчите.След като си изпуснал съблекалнята връщане назад няма.
5.Целта пред Тодоров беше да класира отбора за Лига Европа.Целта е ИЗПЪЛНЕНА!Е къде е проблема?

1. Това от кого е назначен няма значение. И тоест, ако Дерменджиев беше оставен и ни направи шампиони, отговорността щеше да е на някой друг, освен на Колев? Примерно? Аз щях да отнеса тази потенциална титла на Колев. Кога започна работа Павел Колев в "Левски"? Чий подпис стои под договора на Дерменджиев? Хайде без спекулациЙ.
2.Няма начин нито ти, нито аз да кажем как е щяло да бъде. Освен, ако не виждаш бъдещето. Аз нямам кристална топка. Ако искаш да си говорим с цифри, макар и да ти се стори стъкмистика: победи на Дерменджиев - 45.45%, на Тодоров - 40.00% от мачовете. Инфо: levski.info. Колко е правилно не знам. Математиката казва друго. Стъкмистика, но по-релевантна от едно предположение. И не забравяш, че му махнаха трима титуляри, нали?
3. И ти го каза кой? Досега, колега, само ФАКТИ изтъкваш, виждам.
4. Виж три.
5. Проблем няма. А ако не се беше получило така? Ако Етър и Балъков не бяха излезнали поср*ани или ако отсреща беше Славия? Всяка внезапна треньорска смяна носи риск със себе си. За мен това не беше сериозно. Да, всичко е добре, когато свършва добре. Плюем в пазвата и продължаваме напред. Говорейки за факти, покажи ми фактическо доказателство чие назначение е Дерменджиев. Не, че казвам друго, просто не трябваше да използваш тази дума "факти". :lol:

P.S. Апропо, а замислял ли си се, че не назначението, а освобождаването може да не е дело на Павел Колев?Тоест, обратното - господин Колев не е излъгал, когато каза, че Дерменджиев е за дълго треньор и всичко за смяна са измислици? Той наистина го е мислил човека, ама без кръчмаря. Какво ще кажеш за това? На мен ми звучи малко по-правдоподобно. А на теб? "Няkoj"е преговарял зад гърба му с Хубси, за което той не е бил информиран. Примерно.
Последна промяна от metodito на 01 юни 2019 07:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 01 юни 2019 02:13

Все си мисля че ще вземем двама холандци един румънец и един черен нападател.Хубси много ги обича тия.Другите ще са българчета.И изненадата ще е Тошко Неделев.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 01 юни 2019 02:16

koisa написа:
Geonik написа:Не беше директно за 2.5 години, а:

Не беше директно, да... Никой не спори, че е било. Първо казаха, че ще подпише за 6 месеца, но после официално подписаха за 2,5г. Според, което стана постоянен треньор!

Грешиш.После официално подписаха договора 6 + 2 години.До тогава нямаше никакъв подписан договор защото чакаха да разтрогнат официално с Славиша.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2019 07:25

Сега гледам пресконференцията, че нямах време преди. Колев нещо не се ли обърка, че бил заварил Дерменджиев в "Левски"? :?
Офтопик:
P.S. Павката Колев не е човекът за "Левски". Това ми стана ясно от т.нар. пресконференция. Може да е можещ млад специалист, образован, интелигентен и всьо, но не е точния човек на точното място.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 юни 2019 08:21

metodito написа:Сега гледам пресконференцията, че нямах време преди. Колев нещо не се ли обърка, че бил заварил Дерменджиев в "Левски"? :?
Офтопик:
P.S. Павката Колев не е човекът за "Левски". Това ми стана ясно от т.нар. пресконференция. Може да е можещ млад специалист, образован, интелигентен и всьо, но не е точния човек на точното място.

Лъже като циганин.
Даже заедно отидоха на лагера в Кипър.
Първата пресконференция на Дерменджиев беше на летището .
Лошото е че в началото увърташе а сега си лъже директно.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 юни 2019 08:31

gihuelo написа:
metodito написа:Сега гледам пресконференцията, че нямах време преди. Колев нещо не се ли обърка, че бил заварил Дерменджиев в "Левски"? :?
Офтопик:

Лъже като циганин.
Даже заедно отидоха на лагера в Кипър.
Първата пресконференция на Дерменджиев беше на летището .
Лошото е че в началото увърташе а сега си лъже директно.

Назначени са по едно и също време,Дерменджиев даже нямаше и багаж на летището толкова бързо са се развили нещата!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”