Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Предполага се, че Христолов чете именно форума на Гонг!
Аз пожелавам на Митьо да живее още дълги години, като поне десет от тези години прекара в затвора, а след това още пет в лудницата 

не, аз му пожелавам след като се оттървем от него, следващите 10 години всеки домакински мач да е между нас на ТИ
Ама разбира се, как? Какво друго може да прави Христолов освен по цял ден да чете форума на Гонг? 

Хубав си ни е форумът. Става за четене и писане. На който не му харесва, да не влиза.
Колкото до дх, и да чете, неговата песен е изпята.
Колкото до дх, и да чете, неговата песен е изпята.

-
- Контакти:
Поже;авам на чичо Митко ,всички пожелания на колегите до тук да му се стоварят на главата един ден
jivko.furlinski написа:Митко,ти не си човек,ти си повече от изрод. Аз лично не съм виждал по-долно същество от теб. Ти гад мръсна сасипа 10 години от живота ми. Аз живея с идеята БОТЕВ. От Карлово съм, но почти не съм пропускал домакинство на БОТЕВ. Давал съм последните си пари за да отида до Пловдив и да гледам колко е жалък ЛЮБИМИЯ ми отбор. След това се прибирам в къщи и цяла вечер немога да си намеря място от яд и мъка. Аз съм вече на 31год. ,според теб,безмозачно животно на 61год. ли трябва да стана за да се зарадвам на стадиона. Вече имам дете което също живее с идеята БОТЕВ , то плаче всяка седмица гнидо мръсна и се надява някога и БОТЕВ да победи. И синът ми ли трябва да остарее за да види истинския БОТЕВ. От цялото си сърце и душа ти пожелавам НЕЧОВЕЩКА мъка и страдание. Неискам да умираш,а дълги години да се гърчиш като червей и да нямаш секунда покой. Дано всяка секунда от твоя живот да бъде КОШМАР....!!!!!!!!!!!!!!
Всичко ,до което си се докоснал се превърнало в пълна разруха!Дори деца не можеш да направиш като хората!Мислено съм те убивал хиляди пъти по най-жесток начин,но сега не искам да умираш!Искам след време да те срещна просещ на главната и да си изтрия обувките в тебе ГНИДО МРЪСНА!
- tosheto1912
- Контакти:
митенце желая ти искренно да живееш до 100 години децата да си ги гледаш да са живи и здрави(те не са виновни че ти си изрод никой не си избира роднините).Но да си в инвалидна количка и никой да не те поглежда тризнаците да станат крайни БОТЕВИСТИ и да те намразят истински заради тия години подигравка с любимия на хиляди хора велик БОТЕВ!Когато те подминават да те плюят и да проклинат съдбата че точно ти си им баща и накрая да пукнеш сам самичак в адски мъки . Има още много какво да ти желая но не искам повече да се занимавам с теб нещаснико мръсен!
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."
- love_hurts
Прекалено крайни ми се виждате
Каквото и да е направил на футболен клуб да се кълне за смърт и за децата му и т.н е тъпо и просташко. Това е според мене знам, че ще почнете да ме опровергавате, но това си е мое мнение.

batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
- botev_1912
- Контакти:
love_hurts написа:Прекалено крайни ми се виждатеКаквото и да е направил на футболен клуб да се кълне за смърт и за децата му и т.н е тъпо и просташко. Това е според мене знам, че ще почнете да ме опровергавате, но това си е мое мнение.
Ей го бе - показа се бряговчето!!!
За чий ми е да те опровергавам като не ме интересуваш?
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Чичо митко има силно енергийно поле и е доказал ,че клетви не го ловят