mikata написа:Да не легне човек да дремне малко преди работа
Освен Боримиров са освободени още администраторът Райко Якимов, както и един от шофьорите в клуба.
А този Калоян кога?
На пенсия
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Освен Боримиров са освободени още администраторът Райко Якимов, както и един от шофьорите в клуба.
А този Калоян кога?
А този Калоян кога?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Боримиров добре, но историята с останалите, примерно Райко администратора, малко наподобява резилите с Джими Гуменката. От тези хора точно ли ще пестим бе, баси?!?
Geonik написа:TristaNNN написа:Боримиров добре, но историята с останалите, примерно Райко администратора, малко наподобява резилите с Джими Гуменката. От тези хора точно ли ще пестим бе, баси?!?
Не знам, но нищо чудно да се затварят кранчета за теч на инфо?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Nuke написа:Още не си е тръгнал, а вече взе да критикува:
"Боримиров: За 5 години Левски не инвестира и 1 стотинка в школата"
Га яде кифтетата, ни рива...
specter написа:............................
Ако му беше чак такъв проблем, щеше да излезне и да каже, че иска да напусне, защото не му се осигуряват необходимите условия. Явно всичко е било ОК. Смешна история са една не малка част от легендите ни след активната им футболна кариера, за съжаление.
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, Plamen_i00 и 14 госта