Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот zlatan » 30 май 2019 21:33

mikata написа:
zlatan написа:
SANSIRO7 написа:
csimoen2 написа:
SANSIRO7 написа:Вратар-1 и то ако Перуката подпише
Ляв-1
десен-1
централни -2, сега ни остана само Деян
крила-2
халф разиграващ-1+Найденов
Това си изглежда задължително при толкова разкарани.

Имаме Рейш, поне някой може да почне сезона :)

Ако ще продължава да е защитник ...

Рейш е типичен централен защитник,но с Холмар силния крак им е левия,ето това е проблема.Хубси ще се застрахова с централен,това момче от Септември левия бек ще се вземе за резерва на Горанов.

Кой е този от Септември за резерва на Горанов?

Мисля си Здравко Димитров се казваше.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 май 2019 21:38

zlatan написа:
mikata написа:
zlatan написа:]

Кой е този от Септември за резерва на Горанов?

Мисля си Здравко Димитров се казваше.

Тоя май е крило :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 май 2019 23:08

Крило е Здравко Димитров. И ако не се лъжа е със силен десен крак...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 май 2019 23:53

wilge написа:
Serafim написа:
bilyaletdinov написа:Първото е изказването, че в момента няма чужденци в Левски, които да заслужават с поведението си, играта си и отношението към отбора да играят при нас

Честно ли е казал това?

И е прав. Луи- непрекъснато недоволен. Сам трябваше да се пребори за мястото си. Рейш- неубедителен и бавен. Холмар- без коментар поради понятни причини. Тиам- ами дърво си е. Трябва ни човек като Ричи. Вашчук- прочу се с това, че нашамари Бодуров и Малинов. Нищо запомнящо се не показа. Мариани- не е човек за Левски. При няколко гола се държа странно когато другите се радваха. Когато страниш от отбора бие на очи. Изглежда това е забелязал Хубчев. Той каза, че следи освен футболните и човешките качества, поведение в личния живот, храна, отношение, поведение на обществени места. Паулиньо- в момента е повече от безполезен. Защо не играе както може само той си знае. Но от страни се забелязва. Старши треньорът по- разбира от футбол, щом така е казал сигурно има своите аргументи. Казахчето е до Коледа. Те го дадоха за да го върнем към играта, но той е прекалено нежен, много чуплив, постоянно контузен. Иначе видях че пипа топката със завидно майсторство, чете играта, застава правилно. Не знам защо отхвърля Седрик. Много интелигентен и научен защитник, висок и добре играещ с глава, безкомпромисен, твърд (не груб), и не на последно място с желание да играе в Левски. За мен е най- добрия ни ЦЗ в момента. Защо го гони- нямам обяснение. Ако е заради КАН е глупаво.Освен ако не са договорили действително много класен ЦЗ.

Не мисля, че Мариани не е за Левски. 9 гола и 11 асистенции, участвал е в 1/3 от головете на Левски общо-взето. Отдавна сме нямали играч с поглед над играта и да умее да задържа и да подава топката. Може би само Гомес в последните години. Мариани си е научен футболист, а това, че се сърдел по-скоро подсказва, че има нещо в съблекалнята, за което може би не знаем. А и мисля, че всичко започна от момента, когато Божинов взе топката, за да бие дузпата срещу Верея и прекия, когато Живко вкара. Тодоров каза, че това не било самоволно решение на капитана, но не съм много сигурен. По-скоро се опита дипломатично да излезе от ситуацията.
Хали Тиам си е идеален дефанзивен полузащитник. Не мисля, че има от какво да се оплакваме от него. Човека дойде и след две тренировки игра титуляр, докато примерно Райнов го чакаме половин сезон да се отърси и разчупи.
За другите съм съгласен, че по-скоро нямат място в отбора, включително и Паулиньо, който повече пречи, отколкото да помага.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 31 май 2019 03:24

metodito написа:И каква е била идеята с назачаването на Дерменджията? Шпалирче? Да внимава много Хубси на кого се опъва значи, че да не му се случи случка.

Дерменджиев не беше назначение на Колев,а на Божков.Вече Петър Хубчев си е изцяло одобрен и назначен от ПК.Той носи и цялата отговорност за него.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 31 май 2019 03:31

wilge написа:
riftwar написа:След като обявиха поименно толкова напускащи под една или друга форма, значи до седмица очаквам поне 4-5 нови. Просто няма, как тепърва да водят преговори, а да зачеркнат един цял отбор.

Това е типично за Левски София. Примери колкото щеш. Само помисли малко и ще се сетиш.

Махнахме 11 абсолютни хрантутници.Повечето от тия 11 даже не бяха в отбора през пролетта,а другите рядко попадаха в групата дори.Ако утре ни е първия мач за ЛЕ титулярния състав ни е готов и обигран - Михайлов,Миланов,Холмар,Рейш,Горанов,Тиам,Юруков,Мариани,Паулиньо,Стаси и Костов.Това ще позволи на новите да остават в началото на пейката и така климатизацията в отбора да протече по-плавно.

Това което ни липсва в момента е,че нямаме дълбочина в състава,а такава ще ни е изключително необходима в началото на сезона.Все пак до лагера в Австрия има цели 19 дена,така че имаме време да набавим 2-3 попълнения.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 май 2019 08:28

wilge написа: Не знам защо отхвърля Седрик. Много интелигентен и научен защитник, висок и добре играещ с глава, безкомпромисен, твърд (не груб), и не на последно място с желание да играе в Левски. За мен е най- добрия ни ЦЗ в момента. Защо го гони- нямам обяснение. Ако е заради КАН е глупаво.Освен ако не са договорили действително много класен ЦЗ.

Ето тук съм абсолютно съгласен. Играта му е много чиста. Ако го бяха оставили с една добра подготовка щеше да ни е най-класният защитник. Холмар е пътник - ще му вземат кинтите в първия възможен момент. Утонджи имаше място при нас.
110 години любов!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 31 май 2019 08:52

zlatan написа:
SANSIRO7 написа:
csimoen2 написа:
SANSIRO7 написа:Вратар-1 и то ако Перуката подпише
Ляв-1
десен-1
централни -2, сега ни остана само Деян
крила-2
халф разиграващ-1+Найденов
Това си изглежда задължително при толкова разкарани.

Имаме Рейш, поне някой може да почне сезона :)

Ако ще продължава да е защитник ...

Рейш е типичен централен защитник,но с Холмар силния крак им е левия,ето това е проблема.Хубси ще се застрахова с централен,това момче от Септември левия бек ще се вземе за резерва на Горанов.

Рейш го взехме за халф, ако не се бъркам. А на левия бек ни трябва титуляр, а не резерва.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 31 май 2019 08:58

Вратар,ляв бек,централен защитник,плеймейкър,крило и нападател трябват :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 31 май 2019 09:08

sinfen14 написа:
wilge написа:
riftwar написа:След като обявиха поименно толкова напускащи под една или друга форма, значи до седмица очаквам поне 4-5 нови. Просто няма, как тепърва да водят преговори, а да зачеркнат един цял отбор.

Това е типично за Левски София. Примери колкото щеш. Само помисли малко и ще се сетиш.

Махнахме 11 абсолютни хрантутници.Повечето от тия 11 даже не бяха в отбора през пролетта,а другите рядко попадаха в групата дори.Ако утре ни е първия мач за ЛЕ титулярния състав ни е готов и обигран - Михайлов,Миланов,Холмар,Рейш,Горанов,Тиам,Юруков,Мариани,Паулиньо,Стаси и Костов.Това ще позволи на новите да остават в началото на пейката и така климатизацията в отбора да протече по-плавно.

Това което ни липсва в момента е,че нямаме дълбочина в състава,а такава ще ни е изключително необходима в началото на сезона.Все пак до лагера в Австрия има цели 19 дена,така че имаме време да набавим 2-3 попълнения.
Всичко добре, но как точно виждаш Холмар да играе още утре? Той едва ли ще се появи в игра преди Септември, Октомври дори!?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”