Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот metodito » 30 май 2019 17:35

alexdb написа:
metodito написа:
alexdb написа:
Той и още нещо каза, което ме притеснява повече - трябват 4-5 класни чужденци които да вдигнат класата. А класни и без пари трудно се връзва.

И парите не са гаранция. Да си опичат акъла мамалигите. Аз нямам против един-двама добри румънци. Дано наистина селекцията е в ръцете на Хубчев. Ще видим какво ще стане.

Абе парите не са гаранция, ама без тях хич. Под класен аз разбирам такъв който все пак се е доказал някъде.

Дано наистина. А не някакви резерви или счупени.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 май 2019 18:46

Добре, хареса ми официалното представяне на треньора, а и пресконференцията като цяло. Спокойно, отбрано, без излишни смехотворни изказвания, здраво стъпили на земята и според реалностите в клуба и страната. Оптимист съм 8-) Само Левски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 май 2019 19:20

Каза, че му трябват 5-6 чужденци в състава, а не, че ще се взимат 5-6 чужденци. Хареса ми и на мен пресконференцията му. Говори добре, само не съм съгласен с 2 момента. Първото е изказването, че в момента няма чужденци в Левски, които да заслужават с поведението си, играта си и отношението към отбора да играят при нас и второто нещо е, че няма как фен на Левски да мрази треньора си. Ще има критики, ще има негативни коментари, но ние си обичаме отбора и ще застанем твърдо зад него. Това дали аз, Тристан, Синчеца или някой друг от нас феновете има различно мнение за Хубчев няма да ни спре да идем и да си подкрепяме отбора. При мен разбира се това доверие и подкрепа има определен дебит. Към момента пълна подкрепа за отбора и треньора.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 май 2019 19:40

bilyaletdinov написа:Първото е изказването, че в момента няма чужденци в Левски, които да заслужават с поведението си, играта си и отношението към отбора да играят при нас

Честно ли е казал това?

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 30 май 2019 20:29

След като обявиха поименно толкова напускащи под една или друга форма, значи до седмица очаквам поне 4-5 нови. Просто няма, как тепърва да водят преговори, а да зачеркнат един цял отбор.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 30 май 2019 20:34

riftwar написа:След като обявиха поименно толкова напускащи под една или друга форма, значи до седмица очаквам поне 4-5 нови. Просто няма, как тепърва да водят преговори, а да зачеркнат един цял отбор.

Това е типично за Левски София. Примери колкото щеш. Само помисли малко и ще се сетиш.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 май 2019 21:22

SANSIRO7 написа:
csimoen2 написа:
SANSIRO7 написа:Вратар-1 и то ако Перуката подпише
Ляв-1
десен-1
централни -2, сега ни остана само Деян
крила-2
халф разиграващ-1+Найденов
Това си изглежда задължително при толкова разкарани.

Имаме Рейш, поне някой може да почне сезона :)

Ако ще продължава да е защитник ...

Рейш е типичен централен защитник,но с Холмар силния крак им е левия,ето това е проблема.Хубси ще се застрахова с централен,това момче от Септември левия бек ще се вземе за резерва на Горанов.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 30 май 2019 21:24

Serafim написа:
bilyaletdinov написа:Първото е изказването, че в момента няма чужденци в Левски, които да заслужават с поведението си, играта си и отношението към отбора да играят при нас

Честно ли е казал това?

И е прав. Луи- непрекъснато недоволен. Сам трябваше да се пребори за мястото си. Рейш- неубедителен и бавен. Холмар- без коментар поради понятни причини. Тиам- ами дърво си е. Трябва ни човек като Ричи. Вашчук- прочу се с това, че нашамари Бодуров и Малинов. Нищо запомнящо се не показа. Мариани- не е човек за Левски. При няколко гола се държа странно когато другите се радваха. Когато страниш от отбора бие на очи. Изглежда това е забелязал Хубчев. Той каза, че следи освен футболните и човешките качества, поведение в личния живот, храна, отношение, поведение на обществени места. Паулиньо- в момента е повече от безполезен. Защо не играе както може само той си знае. Но от страни се забелязва. Старши треньорът по- разбира от футбол, щом така е казал сигурно има своите аргументи. Казахчето е до Коледа. Те го дадоха за да го върнем към играта, но той е прекалено нежен, много чуплив, постоянно контузен. Иначе видях че пипа топката със завидно майсторство, чете играта, застава правилно. Не знам защо отхвърля Седрик. Много интелигентен и научен защитник, висок и добре играещ с глава, безкомпромисен, твърд (не груб), и не на последно място с желание да играе в Левски. За мен е най- добрия ни ЦЗ в момента. Защо го гони- нямам обяснение. Ако е заради КАН е глупаво.Освен ако не са договорили действително много класен ЦЗ.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 май 2019 21:27

Имаме вратар,имаме десен бек,имаме 2-ка централни-Холмар ше е готов,имаме дефанзивен Тиам и донякъде имаме Костов така че и по моите сметки ни трябват 5-6 класни играчи.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 май 2019 21:28

zlatan написа:
SANSIRO7 написа:
csimoen2 написа:
SANSIRO7 написа:Вратар-1 и то ако Перуката подпише
Ляв-1
десен-1
централни -2, сега ни остана само Деян
крила-2
халф разиграващ-1+Найденов
Това си изглежда задължително при толкова разкарани.

Имаме Рейш, поне някой може да почне сезона :)

Ако ще продължава да е защитник ...

Рейш е типичен централен защитник,но с Холмар силния крак им е левия,ето това е проблема.Хубси ще се застрахова с централен,това момче от Септември левия бек ще се вземе за резерва на Горанов.

Кой е този от Септември за резерва на Горанов?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”