Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот noo » 30 май 2019 16:35

Двама от класните чужденци вече са в отбора - Тиам и Холмар, като последният трябва да върне нивото си от преди контузията. За Рейш и Паулиньо съм раздвоен, а Мариани, поне според мен, няма място в отбора.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 май 2019 16:38

alexdb написа:
Той и още нещо каза, което ме притеснява повече - трябват 4-5 класни чужденци които да вдигнат класата. А класни и без пари трудно се връзва.

И парите не са гаранция. Да си опичат акъла мамалигите. Аз нямам против един-двама добри румънци. Дано наистина селекцията е в ръцете на Хубчев. Ще видим какво ще стане.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 май 2019 16:39

noo написа:Двама от класните чужденци вече са в отбора - Тиам и Холмар, като последният трябва да върне нивото си от преди контузията. За Рейш и Паулиньо съм раздвоен, а Мариани, поне според мен, няма място в отбора.

Тиам - класен? Всяко второ влизане му е за червен картон.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 30 май 2019 16:44

metodito написа:
noo написа:Двама от класните чужденци вече са в отбора - Тиам и Холмар, като последният трябва да върне нивото си от преди контузията. За Рейш и Паулиньо съм раздвоен, а Мариани, поне според мен, няма място в отбора.

Този пост е рисков във всеки отбор. Мисля, че Макелеле вече се отказа. А на Тиам повечето му картони са меко казано, твърде пресилени.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 май 2019 17:02

Като срещу Етър ли?

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 30 май 2019 17:08

metodito написа:

Е, факт е, че не малка част от влизанията му са малоумни и излишни, но няма как да му се отрече класата. Абсолютен господар е в центъра на терена и трудно се справят срещу него офанзивните футболисти на другите отбори. Единственото куцо нещо в неговата игра са му ударите, ама то не му и трябва... :) Иначе тия влизания могат да се изчистят, ама с много работа и разговори както с треньорите, така и с психолог, ако се налага.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 30 май 2019 17:13

Аз Паулиньо не го слягам "класен", пък за вас не знам. Класен е играч, който държи постоянство и е способен в трудни моменти да решава мачове. Той не е нито едното, нито другото. Мариани е същата бира!
Единственият ни играч, който можем да закичим с такава оценка е Холмар и...донякъде(?!?) Тиам.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 май 2019 17:14

specter написа:Иначе тия влизания могат да се изчистят, ама с много работа и разговори както с треньорите, така и с психолог, ако се налага.

Да, и аз се надявам на това, защото всеки мач си е треперене. А в Европа, ако го направи срещу по-класен съперник, чернодрешкото ще му вдигне червен картон без обяснения. Това срещу Етър, за мен си беше за директен червен.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 30 май 2019 17:24

Обертан имаше много по-нечисти влизания. Да не му дават червени картони го спасяваше името му.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 30 май 2019 17:30

metodito написа:
alexdb написа:
Той и още нещо каза, което ме притеснява повече - трябват 4-5 класни чужденци които да вдигнат класата. А класни и без пари трудно се връзва.

И парите не са гаранция. Да си опичат акъла мамалигите. Аз нямам против един-двама добри румънци. Дано наистина селекцията е в ръцете на Хубчев. Ще видим какво ще стане.

Абе парите не са гаранция, ама без тях хич. Под класен аз разбирам такъв който все пак се е доказал някъде.

Върни се в “Левски”