Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

hydetoshi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот hydetoshi » 30 май 2019 09:36

gihuelo написа:
Gotzev.88 написа:Много се радвам за Стамен, но гостуванията в Кърджали ще са тежки, особено зимно време (добре че си имаме шотландец и руснак :lol: ). Като изключим Чандъров, Септември ми беше малко по-симпатичен. Ще ги запомня с гола на Будинов в последната минута за 2:2 с/у Левски и как на Лудите им се наложи да играят волейбол в наказателното при 0:1, а съдията ни чул, ни видял :) Пък и школата им е добра. А Верея на никого няма да липсва, Царско село ще ги замести добре.

Прав си ,че ще е тежко.в Кърджали , но все пак в А група влезе още един отбор със собственик болен чорбар , който не знам дали се разбира с Джуджи ,но мрази Левски. Не че и Киро не е такъв:)
В годините назад Вълка беше поне два пъти много близо да ни стане собственик.

Притеснявам се когато чуя,че боклукчия иска или е искал да стане собственик на ЦСКА. Титаните трябва да са обеца на ухото.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 30 май 2019 13:34

hydetoshi написа:
gihuelo написа:
Gotzev.88 написа:Много се радвам за Стамен, но гостуванията в Кърджали ще са тежки, особено зимно време (добре че си имаме шотландец и руснак :lol: ). Като изключим Чандъров, Септември ми беше малко по-симпатичен. Ще ги запомня с гола на Будинов в последната минута за 2:2 с/у Левски и как на Лудите им се наложи да играят волейбол в наказателното при 0:1, а съдията ни чул, ни видял :) Пък и школата им е добра. А Верея на никого няма да липсва, Царско село ще ги замести добре.

Прав си ,че ще е тежко.в Кърджали , но все пак в А група влезе още един отбор със собственик болен чорбар , който не знам дали се разбира с Джуджи ,но мрази Левски. Не че и Киро не е такъв:)

Притеснявам се когато чуя,че боклукчия иска или е искал да стане собственик на ЦСКА. Титаните трябва да са обеца на ухото.

Този е доста по-различен боклук(чия) от гърнетата. ;)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Alexx » 30 май 2019 16:19

Alexx написа:Оценен ще е от у. ми янко.
Те за това феновете са съгласни да викат за Литекс София. Заради титлите и успехите. Ако не станете шампиони до 3 сезона ще сте супер жалки.

Я виж оказах се прав.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 30 май 2019 16:34

hydetoshi написа:
gihuelo написа:

Първо, да, имаме примера с болния ЦСКА-р Домусчиев. Второ- подробността ЕФБЕТ! Трето, Царско село без някаква сериозна публика и големи амбиции за върха е едно, голям за БГ стандартите град като Кърджали с фенове, очаквания на тези фенове за раздаване на терена срещу всички и т.н е друго. Не че искам да ни лягат на нас и да скачат на конкуренцията до кръв (ако го исках нямаше да съм от тоя отбор, а от едни други :) ). Арда ще вземат по малко точки от всички, но и от нас също, такова усещане имам. Ама знам ли вече, то това важи и за отборите от Пловдив и Варна, пък успяват да скачат на когото трябва и да се разкрачват на други въпреки феновете си.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 май 2019 18:17

Има ли новини от Тича?
Оправиха ли факса? :) :) :)

Ако има юристи, нека кажат дали има правни основания за завеждане на дело срещу спиртал, 24 часа, Блиц, Гонг и т. н....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 май 2019 18:19

Red_Neck написа:Има ли новини от Тича?
Оправиха ли факса? :) :) :)

Ако има юристи, нека кажат дали има правни основания за завеждане на дело срещу спиртал, 24 часа, Блиц, Гонг и т. н....

от чие име ще да е това дело ?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 май 2019 18:26

ЦСКА като юридическо лице.

В материалите липсваше култовият препинателен знак "?". Написаното си беше жива клевета, уронваща престижа на клуба.

Май е време акредитации за Армията да се дават след .... полиграф и с клауза "разходка в багажник" :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 май 2019 18:34

Red_Neck написа:ЦСКА като юридическо лице.

В материалите липсваше култовият препинателен знак "?". Написаното си беше жива клевета, уронваща престижа на клуба.

Май е време акредитации за Армията да се дават след .... полиграф и с клауза "разходка в багажник" :)

Нали все ревем за свобода на словото. Решили - написали са. Какво лошо има в това. А ако нашите са решили, че така им се уронва доброто име и авторитета - да водят дело.

От всички обаче Спирталите най-нагли. Оня ден гледам сложили на първа страница заглавие: ЦСКА1948 с втори летен трансфер! Хич даже да погледнах кой им е втория трансфер, ама ми се иска да отразяват трансферите и на другите участници в Б-групата. Ей го на: Кариана Ерден има повече публика, така че ерденци ще им налазят сайта с посещения

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 май 2019 18:45

gihuelo написа:https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2019/05/29/3913337_direktorut_na_netinfo_ima_bezprecedentna_namesa_v/?ref=home_main_news

мхм......
Впрочем: От всички журналя най-ми допадат Екипа на Томислав Русев и разбира се: Сашо Диков!

Върни се в “ЦСКА”