Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Michael_Buble » 30 май 2019 13:23

ikar написа:Четейки повечето мнения изразени тук всеки страничен фен започва леко да се обърква.....Когато се обсъжда трансферната политика на един клуб преди всичко трябва да се опре на целите на този клуб базирани на ясна и последователна стратегия.Имайки в предвид състоянието на отбора с днешна дата е прекалено оптимистично да се смята, че с една смяна на треньора с някаква козметична промяна на състава от 3-4футболисти е възможно да се реанимират шампионски амбиции, камо ли пробив в Европа.
Доста се коментира темата с налагането на млади футболисти от школата.Това е доста специфична материя с която повечето се спекулира безобразно.В школата на Реал работи един български треньор/Александър Дюлгеров/ който преди година бе интервюиран от наши журналисти и даде ясна представа за селектирането и работата в школата.
Обикновено при кастинг за събиране на група се селектират 22-23деца от забележете - 1800 - 2200.За справка преди две години на кастинг в Берое за група от 13деца се явяват 35 от които поне половината са били с наднормено тегло - това са думи на треньор от школата!
Водещите клубове налагат юноши на 16-17години, при нас до 22-23г ги преотстъпваме и все още се страхуваме да налагаме, в същото време при водещите те вече имат по 180-200мача на тази възраст.
Във водещите школи много се държи и върху характера на младите футболисти.Гледайки мача в Ст.Загора - онемях когато гледах цялостното поведение на "младият" ни вратар Кръстев.То бива ,бива, но такова безразличие към случващото се на терена, напълно импотентен от към спортна злоба. Не случайно един приятел се пошегува като каза че той е прекалено интелигентен за вратар....От такива мъртви души отбора няма нужда независимо че са рожба на клуба. Това до голяма степен говори и за потенциала на хората които работят в школата.
Връщайки се в началото пак ще кажа че е нужно да се определят строго приоритетите и целите на отбора, но да смятаме че с една смяна на треньора, 3-4нови попълнения прекалено високи цели за гонене си е абсолютна утопия.

Много адекватно мнение!!!
Всеки фен на Левски трябва да го прочете.
Това шизофренично и инфантилно залитане от крайност в крайност не помага на никого, а просто завърта омагьосания кръг още по-силно!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 30 май 2019 13:24

Дотук поразчистихме. Реално напусналите извън Яблонеца, Кабрал и не са били фактори и титуляри. Но въпросът е кой ще дойде на мястото на натирените?

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 30 май 2019 13:29

alexdb написа:Дотук поразчистихме. .........................

Не е малко все пак. :)
Сега да почваме да цапаме. :)
Ама и старите и новите цапачи, ще имат големи проблеми с "лимона" :)
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 май 2019 13:34

Може напусналите да не са титуляри, ама не става и без резерви. Няма силен отбор качествени резерви.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 30 май 2019 14:14

Според мен, Хубчев си каза в прав текст, че най-важното е да се сглоби отбор/колектив, а не да се робува на определени имена. Съответно може да се очакват и странни поне за масовите фенове имена сред новоидващите. Аз мисля, че трябва да се даде време на Хубчев, а не да се започва с типичния български песимизъм още от ден 1-ви. На мен поне ми направи добро впечатление като за сефте. Надявам се и да се оставят в отбора Михайлов и Костов.
P.S. "без повече хахо хихи", без Божинов ли значи? :P

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 30 май 2019 14:24

riftwar написа:P.S. "без повече хахо хихи", без Божинов ли значи? :P

и аз това се запитах след като чух репликата.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 30 май 2019 14:29

Много съм доволен от пресконференцията.Както се отбеляза вече - стегнато,дисциплинирано,без излишни изхвърляния.Имаше и задължителната доза "сипване върху клетите ни журналисти. ;)

Много е положително поне в моите очи,че се отървахме от цялата плява,която бяхме събрали.Единственият играч за когото донякъде ме е яд е Яблонски.Въпреки всичко защита Миланов,Холмар,Рейш,Горанов,заедно с Михайлов зад тях и Тиам пред тях ми стои изключително стабилно и авторитетно.Остава да намерим чужденците за които Хубчев спомена: Такива,които ще направят разликата!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 30 май 2019 14:44

niki4Him написа:
helic написа:мда - Луи Нганиони и Седрик Утонджи ще си ходят, Вашчук също. Търсим си вратар.

И ще има може би поне 5 нови класни чужденци и покрай тях юнушите...
Радвам се, че Холмар и Паулиньо и Тиам остават.

А Мариани и Рейш да им се сменят позициите

Целта е да имаме 5 класни чужденци, а не нови пет. Затова очаквам максимум двама нови чужденци в отбора.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 30 май 2019 14:46

SANSIRO7 написа:Вратар-1 и то ако Перуката подпише
Ляв-1
десен-1
централни -2, сега ни остана само Деян
крила-2
халф разиграващ-1+Найденов
Това си изглежда задължително при толкова разкарани.

Имаме Рейш, поне някой може да почне сезона :)

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 30 май 2019 14:53

csimoen2 написа:
SANSIRO7 написа:Вратар-1 и то ако Перуката подпише
Ляв-1
десен-1
централни -2, сега ни остана само Деян
крила-2
халф разиграващ-1+Найденов
Това си изглежда задължително при толкова разкарани.

Имаме Рейш, поне някой може да почне сезона :)

Ако ще продължава да е защитник ...

Върни се в “Левски”