Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот noo » 30 май 2019 11:06

Школата на Септември е може би най-добрата в България. Ако регламента на Първа лига имаше стария формат, то с играчи до 20-21 години, щяха да играят и следващата година в групата.
Вчерашния мач едва ли може да единственото мерило за качествата на даден играч.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: ikar

Мнениеот Странджата » 30 май 2019 11:36

То не само страничен фен може да се обърка. Ние наистина не сме наясно какво ни се иска. Всъщност е ясно - искаме всичко наведнъж, заедно и веднага. И в това е проблемът. Омръзна ни да чакаме, не вярваме на нищо, ама си искаме нашето - Левски шампион и това е. Но как - на този въпрос нямаме отговор, защото нямаме начало, а ни се иска да видим желания край на усилията.
Лично аз съм готов още да чакам, ако се следва една линия, зад която са застанали и ръководство, и фенове. Мисля, че начало от школата и от промени в цялостната методика на работа с футболистите би било добро начало, макар че това не е изолирано от контекста на нашият футбол - т.е. не зависи изцяло от намеренията на клуба.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 30 май 2019 11:46

metodito написа:
alexdb написа:
Абе то тук понятието млади футболисти е доста разтегливо. Ние ги броим млади до 23-25 г. Иначе, който си има данните и заложбите си ги има и на 19-20. Като гледам младоци като Мбапе, Пулишич, Марко Асенсио, Сане в сравнение с нашите какво да коментираме? Виж Борусия Дортмунд - имат четири-пет хлапета на по 19-20 г. които си играят редовно и в тяхното първенство и в ШЛ, а някои от тях са несменяеми титуляри. Ние нашите ще ги чакаме до 25 да се понаучат и да свикнат.

Ти нищо не каза. Мбапе го слагат некъв талант де не се е раждал от немай се кога. Макар че ако гледаш един мач от Лига 1, такива чернички супер добри бол. За Сане какво да кажем? Във футбола днес има и много, хайп, човек. Уааау, невероятен, страхотен, невиждан. Дай 300 милиарда евро.Особено за черничките. Неймар е наистина много добър. Особено, как играе в бразилския национален. Ама... някакси, не знам... Къде го виждаш до Роналдо, Роналдиньо, Императора, Кака? А той е вече по-известен от него. Подгони някакъв рекорд на Пеле...

Примерът за този хайп е Божинката. Ей, Богу, ако ми обясниш как обиколи такива клубове, евала ти правя. Като му гледаш визитката си викаш: бахмааму, тоз най-добрия български футболист евър или един от най-добрите въобще - Сити, Юве, Парма, Фио, Милан го каниха на лагер, Партизан, "Левски"... Явно аз нещо не разбирам.

Божинката си е талант и качествен футболист. Ама каките, чашката и чалгата му изядоха кратунката. Йовов навремето беше същата история, а преди него Гибона. И не знам на колко години какво се ражда - виждаш Дортмунд. Не знам откъде ги намират, ама ги намират, а това не им пречи да са от най-силните отбори в Европа.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 30 май 2019 11:50

Michael_Buble написа:
alexdb написа:Абе то тук понятието млади футболисти е доста разтегливо. Ние ги броим млади до 23-25 г. Иначе, който си има данните и заложбите си ги има и на 19-20. Като гледам младоци като Мбапе, Пулишич, Марко Асенсио, Сане в сравнение с нашите какво да коментираме? Виж Борусия Дортмунд - имат четири-пет хлапета на по 19-20 г. които си играят редовно и в тяхното първенство и в ШЛ, а някои от тях са несменяеми титуляри. Ние нашите ще ги чакаме до 25 да се понаучат и да свикнат.

Еее, тук много ще споря, да знаеш!
Тези 4-5 хлапета на Дортмунд са избирани от поне 20 скаута, които са ги търсили като игла в купа сено. А купата със сено е МНОГО голяма- 80 милионна Германия, поне още 40-50 млн. от близките страни от Центр. и Изт. Европа. Като прибавим и някои от традиционните африкански футболни дестинации и хайде още 300-350 млн. и то купата със сено стана скромничко ПОЛОВИН МИЛИАРД! От тях 100-200 първокласни "жребчета" ги обират скаутите на Дортмунд, Арсенал, Аталанта и прочие. А пък от тези стотина има едни 10%, които са си направо диамантчета. Тях си ги поместил малко по-нагоре. Не е коректно да даваш такива примери на фона на нашите 7 млн. българи, от които 2 млн. пенсионери и 1 млн. цигани.
Стана ясно, нали?!

Е какво 7 млн. Че тук какви ли не се изредиха - от Мадагаскар до Кюрасао и обратно :). А и все пак ние ШЛ не сме си поставили за цел да взимаме, нито ЛЕ. Все пак за шампион на България се целим :lol: . Щом един Базел може да направи приличен отбор защо Левски да не може? Ама ние тук от 10 трансфера я един нацелим - я не.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 30 май 2019 11:54

Elliah написа:
alexdb написа:
Elliah написа:Седя и чета тука трансферните драми... Нападатели,тарани,разиграващи халфове, крила...
Голям зор да си сменим играчите в нападение. Защо? Имаме голмайстора на лигата и най добрата атака. Имате ли някакви смислени причини или просто се изказвате ей така...
Ама не причини от типа :
Ааа той Костов ей са ще спре да вкарва и ще видите вие!
или
Мариани Вън! Щот е нисък и не може да центрира!
Тия ги слушам цяла година и единия стана голмайстор на лигата, а другия за мен е един от най-добрите плеймейкъри в лигата. Нападението ни е супер ефективно при все, че сменихме 4 тренера за една година. Статистиката ни го доказва черно на бяло. Айде малко по-сериозно...

За мен проблемите са на бековете и в защита. Там ни трябват 2-3 по сериозни попълнения и това е. Останалото е в ръцете на треньора.

Най-добрата атака викаш? Ми я махни 11 гола срещу Верея и петте в измисления мач с морето и ще видиш къде ти отива тая най-добра атака ;) . Ако извадиш и головете от дузпи (9 от 11) и сме си точно там където ни е мястото - една идея пред Берое и другите малко по-силни от слабите. Във важните мачове срещу преките конкуренти тая атака колко гола има в 8 мача? 2 :lol:

На преките ни конкуренти да им махам ли головете срещу слабаците или те са си ОК? Те си правят головата статистика срещу Реал и Барса сигурно. Да извадим освен дузпите, също автоголовете и случаите в които не се е намесил вратаря - щот не е честно спрямо конкурентите!:)

Защитата ни е пуснала 2 ПЪТИ повече голове от преките ни конкуренти, ама да сменим нападението... Що пък не. :)

Споко бе. Тук три четвърти от форума реве, че Хубчев ще наложи дефанзивен стил и ще го караме с 10 защитника.
Нищо не вадя на конкурентите. 20 от головете на тази толкова добра атака са в 4 мача. А на конкурентите са разпределени в 34. Предполагам си забелязал и разликата в точките ;) .

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 30 май 2019 12:19

Хубчев и журналисте се захапаха вече.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 30 май 2019 12:22

SANSIRO7 написа:Хубчев и журналисте се захапаха вече.

пресконференция за представяне на новия треньор на Левски. Те вече десет минути го питат за националния отбор.
Аз бих предпочел да чуя вижданията му за отбора, отколкото дрън-дрън за националния отбор.

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 30 май 2019 12:24

Аз си мисля, че може да се оправят нещата именно с Хубчев, със сигурност от към дисциплина.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 30 май 2019 12:29

мда - Луи Нганиони и Седрик Утонджи ще си ходят, Вашчук също. Търсим си вратар.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 май 2019 12:30

Хубчев е пичага.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”