Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 29 май 2019 21:52

delqnski47 написа:
Dust написа:Това ще е до момента, в който някой съдия сгреши в тяхна полза срещу твоя отбор.

По скоро,ако се продадат на един определен човек...
Чете ли днес новините? :roll:

Факсът на Тича да не е сработил.... най-после?
:) :) :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 29 май 2019 21:53

delqnski47 написа:Ташакът настрана,но аз се радвам за Армадата :arrow:
Поне имат некви фенове ебати.
Липсват ми Пирин,Нафтата... :/

Гледах мача и бях за Арда.

Верея и Септември са аут от Първа лига, дано отпаднат и Витоша. Трите отбора нямат никаква публика! Царско село също няма, но все пак, Първа лига ще е малко по-посетена следващият сезон.

Много ми е грозно да гледам мач: Верея - Славия. То, хората в блока в който живея са повече от зрителите на мача. Та, поради таи причина стискам палци за отбори с публика. Това, разбира се е условно. Дунав и Етър първата година имаха фенове, но накрая: Едните 500 човека, другите 1000, но..........са по-добре от Витоша и Септември де

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 29 май 2019 21:57

Ама у нас останало ли е място, от което може да се чете спокойно?
Отдавна не чета и слушам наши медии и си изграждам мнение на база слу0ващи се реални неща.

Днес Румен Гайтански - Вълка, силен човек на Ахмет Доган официално е в ППЛ... всеки да си прави изводи за себе си.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 май 2019 22:11

Old_death написа:
Страхът ражда компромис, а компромисът е краят на свободната журналистика.
Като изпълнителен директор и съдружник в Нетинфо остро критикувам и се разграничавам от случващото се в новинарския отдел на компанията. През последните месеци виждам засилена намеса в редакторската политика на сайтовете Гонг, Вести и Дарикнюз. Два от тези три сайта са създадени от мен и моя екип преди повече от 10 години и досега са се радвали на свобода в новините и мненията, които са изразявали. От няколко месеца се появи натиск за публикуване на новини, които са с доста съмнителни факти и достоверност. Ето една такава:

https://cska.gong.bg/bg-football/parva- ... ane-544038

Когато даден редактор откаже да публикува подобен материал, над него започва да се оказва натиск наред с обвинения, че е пропуснал важна новина, която други медии са публикували (повечето пъти се цитират медии с подозрителна репутация). При повторно възпротивяване от страна на редактора, следва скорошното му напускане по "взаимно съгласие".

Подобна е ситуацията и с Ники Александров, който е главен редактор на Гонг. Обвиненията към Ники са, че е фен на ЦСКА и че не полага усилия да има балансирана редакторска политика в Гонг. Единственият "грях" на Ники е, че е фен на ЦСКА.

Гонг не е сайт на ЦСКА, нито на Левски, нито на Лудогорец или който и да е друг отбор. Гонг е сайт на феновете на спорта или поне беше.

Категорично отказвам да приема подобен подход на омаловажаване на труда на който и да е от членовете на екипа на Гонг, Дарикнюз, Вести, Една, 7Талънтс, Паритени, Вбокс7. Атаката към член на моя екип е атака лично към мен.

Колеги, имало е случаи, в които не съм се гордял от постъпките си или съм правил тъпи грешки, но този не е един от тях.
Имало е случаи, в които не съм отстоявал достатъчно категорично позицията на Нетинфо пред чуждата воля, но този не е един от тях.
Имало е случаи, в които съм отстъпвал от нашата гледна точка, за да вървим напред само и само да има разбирателство.

Но този не е един от тях.

Защото за свободата на избор, за различната гледна точка, за собствените ти убеждения и за правото на мнение човек не трябва да прави компромис.

Докато съм изпълнителен директор на Нетинфо, няма да разпиша "взаимното съгласие" на Ники Александров. И така към днешна дата Ники продължава да бъде главен редактор на Гонг.бг.

Длъжен съм да напиша тази позиция, защото с времето видях, че доста колеги си тръгват или биват напуснати, но никой не казва и дума. Аз вярвам, че нищо не ни се дава даром, особено нещо толкова важно като свободата на словото. А историята е показала, че за свободата не можем да се борим само с думи, трябва и действия.

Това е от Христо Христов и отразява начина на работа в българските "медии" . Копирам го, защото пряко касае ЦСКА .

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/05/29/3913337_direktorut_na_netinfo_ima_bezprecedentna_namesa_v/

Миляна Велева не беше ли г-жа "малобройни протести в някои градове"?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 29 май 2019 23:38

Много се радвам за Стамен, но гостуванията в Кърджали ще са тежки, особено зимно време (добре че си имаме шотландец и руснак :lol: ). Като изключим Чандъров, Септември ми беше малко по-симпатичен. Ще ги запомня с гола на Будинов в последната минута за 2:2 с/у Левски и как на Лудите им се наложи да играят волейбол в наказателното при 0:1, а съдията ни чул, ни видял :) Пък и школата им е добра. А Верея на никого няма да липсва, Царско село ще ги замести добре.
Последна промяна от Gotzev.88 на 29 май 2019 23:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 29 май 2019 23:40

Домуса се доказва все повече като много комплексиран и същевременно много опасен човечец, който подтикван от комплексите си е готов на крайности и зверско отношение спярмо хора, които си позволяват да не са безропотно съгласни с него. Класически деспот и тиранин.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 май 2019 01:39

„Сега всичко е наред и се чувствам добре. Имах болежки, защото в началото тренировките нямат нищо общо с българския футбол. Тук доста често се лигавим на занимания, а там няма лигавене. Влиза се от упражнение в упражнение. Няма бавене, лигавене. Много професионално ниво”.

После непитай защо нашите футбалери са силно лимитирани
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 май 2019 05:35

Gotzev.88 написа:Много се радвам за Стамен, но гостуванията в Кърджали ще са тежки, особено зимно време (добре че си имаме шотландец и руснак :lol: ). Като изключим Чандъров, Септември ми беше малко по-симпатичен. Ще ги запомня с гола на Будинов в последната минута за 2:2 с/у Левски и как на Лудите им се наложи да играят волейбол в наказателното при 0:1, а съдията ни чул, ни видял :) Пък и школата им е добра. А Верея на никого няма да липсва, Царско село ще ги замести добре.

Прав си ,че ще е тежко.в Кърджали , но все пак в А група влезе още един отбор със собственик болен чорбар , който не знам дали се разбира с Джуджи ,но мрази Левски. Не че и Киро не е такъв:)
В годините назад Вълка беше поне два пъти много близо да ни стане собственик.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 30 май 2019 09:22

k_oleto написа:Аз няма да се нацупя, ако вземем Николай Киров за треньор.

Нещата май на там отиват.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 30 май 2019 09:33

Gotzev.88 написа:Много се радвам за Стамен, но гостуванията в Кърджали ще са тежки, особено зимно време (добре че си имаме шотландец и руснак :lol: ).

Признавам си,че втора лига не я следя.За Арда само знаех,че имат амбиции за Първа лига. Вчера за пръв път гледах техен мач. Бях изненадан от наличния "материал" в техния отбор. Мисля,че с тези футболисти,ако останат и следващия сезон,Арда ще може да се бори за първата шестица.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “ЦСКА”