Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 29 май 2019 14:04

mikata написа:Бекали пред ТОПСПОРТ: С този отбор Левски няма шанс за титлата, ЦСКА е много силен

https://topsport.bg/levski/bekali-pred- ... silen.html

Открил е топлата вода , все си мисля , че и всеки фен на сините би казал същото нещо в момента . :lol:

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 29 май 2019 14:07

modor написа:Този лош Павел Колев...

Е, ти пък... Тези неща никой не ги брои за нещо. Покритите с триста зора глоби и задължения, които УЕФА искаха; първия наистина качествен лагер, който се очертава от доста време насам - Австрия и повече от адекватни отбори за контроли. Те ей така си идват - от самосебе си. ;)
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 май 2019 14:42

boabbb написа:Има интересни отбори ... Дебрецен, Мура, Милсами М :lol: :lol: :lol:

Тия преди няколко години не праснаха ли комисионера-гьонсурат от село Плоски? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 май 2019 14:56

Рано е да мислим за съперниците в Европа.
Опасявам се, че има твърде много работа за вършене в Клуба и отбора в частност и времето няма да стигне.
Това което трябва да е ясно, че няма да сме готови и окомплектовани на 100 % за 1-вият кръг в евротурнирите.
Но мачовете в този ранен етап може да се печелят и при това положение, не е нужна чак такава класа.
Миналата година също не бяхме готови, но ако Буш беше вкарал дузпата за 4:1, щяхме да сме си свършили работата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 май 2019 16:10

THE G.A.M.E написа:Рано е да мислим за съперниците в Европа.
Опасявам се, че има твърде много работа за вършене в Клуба и отбора в частност и времето няма да стигне.
Това което трябва да е ясно, че няма да сме готови и окомплектовани на 100 % за 1-вият кръг в евротурнирите.
Но мачовете в този ранен етап може да се печелят и при това положение, не е нужна чак такава класа.
Миналата година също не бяхме готови, но ако Буш беше вкарал дузпата за 4:1, щяхме да сме си свършили работата.

За 4:2. И да не забравяме малоумните голове, които вратарите ни пуснаха. Роси тоя мач го беше сложил в графата подготовка и не си е и представял, че можем да отпаднем. То кой ли е могъл освен някой оранжев мозък на който това е единствената му радост.
Тая година надявам се няма да е така.

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 29 май 2019 16:48

Изображение

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 29 май 2019 16:59

Я свалете "сините"( розовите ) очила. Голямо постижение в ЕКТ-то, тази година ще е, ако по някакъв начин се промъкнем до втори предварителен кръг. На практика ние няма да имаме домакинство. Нова ще е схемата ни за играта. Нови основни изпълнители ( ако ги има въобще). За един месец, колкото ще трае подготовката, как се оправя защита? Исландеца, на когото разчитаме много, аджеба, как ще се включи, след като не е играл толкова дълго и след тежка контузия? Дидо е кристален, всички го виждаме. Спряганият Кристиян Димитров, ако изобщо дойде, кога ще се сработи с останалите ( а и аз не съм много впечатлен от играта му. Специално го наблюдавах, след като започнаха да го спрягат по-сериозно за "Левски" )? Т.е., в защита тотална "дантел марка", най-малко ТРИ месеца. Да не говорим в конструктивен план. Там, единствения на който разчитаме е, мегазвездата Мариани. Дори да вземем играч с добри качества, то той трябва първо да се напасне към останалите или те към него, а това изисква време.
Реално, дори да привлечем "добри" попълнения, то отбор ще е възможно да имаме след септември, а до тогава - сбирщина. Така, че ако, по някаква случайност и късмет се доберем до втори кръг, ще трябва да сме доволни. Поне да изчистим мръсотията от миналата година, а пък и все някой лев отгоре ще влязат в продънения джоб на куба.
А, ако пък се случат чудеса? Дай Боже !!!
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 29 май 2019 17:04

Geonik написа:Я свалете "сините"( розовите ) очила. Голямо постижение в ЕКТ-то, тази година ще е, ако по някакъв начин се промъкнем до втори предварителен кръг. На практика ние няма да имаме домакинство. Нова ще е схемата ни за играта. Нови основни изпълнители ( ако ги има въобще). За един месец, колкото ще трае подготовката, как се оправя защита? Исландеца, на когото разчитаме много, аджеба, как ще се включи, след като не е играл толкова дълго и след тежка контузия? Дидо е кристален, всички го виждаме. Спряганият Кристиян Димитров, ако изобщо дойде, кога ще се сработи с останалите ( а и аз не съм много впечатлен от играта му. Специално го наблюдавах, след като започнаха да го спрягат по-сериозно за "Левски" )? Т.е., в защита тотална "дантел марка", най-малко ТРИ месеца. Да не говорим в конструктивен план. Там, единствения на който разчитаме е, мегазвездата Мариани. Дори да вземем играч с добри качества, то той трябва първо да се напасне към останалите или те към него, а това изисква време.
Реално, дори да привлечем "добри" попълнения, то отбор ще е възможно да имаме след септември, а до тогава - сбирщина. Така, че ако, по някаква случайност и късмет се доберем до втори кръг, ще трябва да сме доволни. Поне да изчистим мръсотията от миналата година, а пък и все някой лев отгоре ще влязат в продънения джоб на куба.
А, ако пък се случат чудеса? Дай Боже !!!

Според мен не ни трябват ЦЗ, ако запазим Холмар.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 29 май 2019 17:11

Никой не спори, че Холмар трябва да остане. Но ще му трябва да преодолее психически травмата, а и да придобие известен игрови опит след нея. Говоря за вемето юли-август, ако той успее да върне през този период играта си.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 29 май 2019 17:17

drvasko98 написа:
metodito написа:И на мен това ми направи впечатление: Дебрецен, Дунайска стреда, Ружомберок, Хонвед - супер криви съперници.

Тези съм убеден, че няма да могат да ни се паднат, има географско деление. На нас - македонци, албанци, босненци, словенци, румънци..

немного издържана логика - по силата на туй географско деление как ни се падна Вадуц?

Върни се в “Левски”