В "Империал" стартира акцията за спасение на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: В "Империал" стартира акцията за спасение на Ботев

Мнениеот Тракиец 1912 » 31 яну 2010 17:31

1912 написа:престанете с тва \"парите на ирена кръстева\" тя прави всички покупки за човекa-Цветан Василев!
и кво като барека изел функциите на водещ вчера???кой е бил недоволен,нека се цитира,някои от легендите ли или някои от тарторите?\"иззел\"...всикаш насила ги е взел от някои...

Въпрос на етика... За теб лично чие мнение е по-важно... на "великия" ни фен-журналист Бареков, който хал хабер си няма как се гради футболен клуб или на легендите ни от славните 80 години на миналия век ? Бареков ли ще ни гради бъдещето и отбора ?!

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Мнениеот 1912 » 31 яну 2010 17:34

кашчеи ти на всяка маня миродя...от кой отбор си ти,кво знаеш толква за бареков дето аз незнам,плюете без да знаете защо вече...по навик сигурно

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 яну 2010 17:39

Тракиец 1912 написа:
1912 написа:престанете с тва \"парите на ирена кръстева\" тя прави всички покупки за човекa-Цветан Василев!
и кво като барека изел функциите на водещ вчера???кой е бил недоволен,нека се цитира,някои от легендите ли или някои от тарторите?\"иззел\"...всикаш насила ги е взел от някои...

Въпрос на етика... За теб лично чие мнение е по-важно... на "великия" ни фен-журналист Бареков, който хал хабер си няма как се гради футболен клуб или на легендите ни от славните 80 години на миналия век ? Бареков ли ще ни гради бъдещето и отбора ?!

Вярваш ли, че легендите ви (които по навик си псувахте при пропуск) знаят как се гради клуб?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 яну 2010 17:47

1912 написа:кашчеи ти на всяка маня миродя...от кой отбор си ти,кво знаеш толква за бареков дето аз незнам,плюете без да знаете защо вече...по навик сигурно

В момента говориш като фен на Барека, щото той е фен на "Ботев".Друг е въпросът, че това е един грандоман, който се имаше за повече от всички, които е посрещал в студиото на БТВ.
Приказвал съм с човек, който работи в тази телевизия и трябва да ти кажа, че Бареков е с най-нисък рейтинг сред колегите си, които му осигуряваха комфорта на екрана(служебно задължени за това).

ПП-На всяка манджа мерудия кажи на друг човек, пич!Виж първо в колко теми за вашият клуб съм участвал и тогава приказвай.. като Бареков :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 31 яну 2010 17:49

Убеден съм, че знаят. Не смятам, че сме се отнасяли някога с пренебрежение към хората, които са ни хвърляли в еуфория в миналото. Да, вероятно някои от тях са били поставяни под въпросителна, НО много след като са се оттеглили. И какво ще ми кажеш, нима италианските тифози на Милан не освиркаха Малдини, нима тифозите на Рома не освикаха Тоти, затова, че не е искал да си намали заплатата ? Така че, не смятам, че това трябва да бъде коментирано, още повече от човек, който определено не е наш фен.

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 31 яну 2010 17:51

Кажи ми Кашчей, кой друг освен легендите ни и хора които цял живот са били във футбола ще знае как се гради по-добре отбор? Може би трябва да те викнем теб, да обясниш на хора поставяли на колене Барселона и Байерн как се прави колектив и отбор... ;) Убеден съм, че знаеш по-добре.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 яну 2010 17:57

Успех Ботевисти ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 яну 2010 18:00

Тракиец 1912 написа:Убеден съм, че знаят. Не смятам, че сме се отнасяли някога с пренебрежение към хората, които са ни хвърляли в еуфория в миналото. Да, вероятно някои от тях са били поставяни под въпросителна, НО много след като са се оттеглили. И какво ще ми кажеш, нима италианските тифози на Милан не освиркаха Малдини, нима тифозите на Рома не освикаха Тоти, затова, че не е искал да си намали заплатата ? Така че, не смятам, че това трябва да бъде коментирано, още повече от човек, който определено не е наш фен.

Значи сте верни фенове, и си уважавате легендите, когато ви отърва.Няма значение, че те, а не вие са направили Ботев пд институция в България?!Един отбор е нищо без фенове, но и феновете са нищо без отбора си и неговата история-с кого ще се гордеят тогава?!?
Въпросът ми беше:това, че се били големи играчи(а аз съм гледал наживо повечето от тях, за разлика от много от пишещите тук "фенове") означава ли, че са запознати с организацията и управлението на един ФК?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 31 яну 2010 18:07

Кашчей написа:
Тракиец 1912 написа:Убеден съм, че знаят. Не смятам, че сме се отнасяли някога с пренебрежение към хората, които са ни хвърляли в еуфория в миналото. Да, вероятно някои от тях са били поставяни под въпросителна, НО много след като са се оттеглили. И какво ще ми кажеш, нима италианските тифози на Милан не освиркаха Малдини, нима тифозите на Рома не освикаха Тоти, затова, че не е искал да си намали заплатата ? Така че, не смятам, че това трябва да бъде коментирано, още повече от човек, който определено не е наш фен.

Значи сте верни фенове, и си уважавате легендите, когато ви отърва.Няма значение, че те, а не вие са направили Ботев пд институция в България?!Един отбор е нищо без фенове, но и феновете са нищо без отбора си и неговата история-с кого ще се гордеят тогава?!?
Въпросът ми беше:това, че се били големи играчи(а аз съм гледал наживо повечето от тях, за разлика от много от пишещите тук "фенове") означава ли, че са запознати с организацията и управлението на един ФК?!?

Ботев притежава и любовта на поколенията пловдивчани и легендите с необходимия авторитет. Така че, нямаш право нито легендите, нито феновете да ни коментираш. Още повече нито ти, нито аз сме на нивото дори на подметките им във футбола! Нямаш право да коментираш и феновете! Защото това не ти е един човек!! Това са хиляди и всеки е различен и изразява обичта си по различен начин !!! Нямаш право, пич!

Те са най-запознати от всички, които могат да ни помогнат в този момент! Щом си бил на повечето от мачовете, вероятно знаеш, що за организация е представлявал Ботев в миналото! Следователно те си имат перфектна представа, какво е нужно на един футболист за да си гледа работата! Много добре знаят, какво трябва да направят! И аз ако бях на мястото на Бареков щях да си затворя немлъкващата всезнаеща уста и щях да изслушам какво ще кажат хора, които определено са по-навътре от мен с тази работа!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 яну 2010 18:18

Тракиец 1912 написа:Кажи ми Кашчей, кой друг освен легендите ни и хора които цял живот са били във футбола ще знае как се гради по-добре отбор? Може би трябва да те викнем теб, да обясниш на хора поставяли на колене Барселона и Байерн как се прави колектив и отбор... ;) Убеден съм, че знаеш по-добре.

С други думи, Стоичков трябва да е най-добрият мениджър в България, защото е поставял на колене много по-известни и повече отбори, отколкото Пашата, Чико, Тумби, Карушков, Зехтински и звездната ви ветеранска дружина, взети заедно.Не си ли чувал, че от добър футболист много трудно става и добър треньор, да не говорим за организатор в тази доста сложна структура?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Ботев”