2019 NBA Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: 2019 NBA Playoffs

Мнениеот pomiqrat » 28 май 2019 18:40

Барселона - Реал. Не помня коя година беше. Може би миналата или началото на тази. Барселона победиха с точка. Не помня какво точно стана. Мисля, че първо не дадоха нарушение за Барса и след това Реал поведоха. В следващата атака пак стана нещо и Барселона победиха в последната секунда. Някой спомени кога беше и линк случайно.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2019 23:49

pomiqrat написа:Барселона - Реал. Не помня коя година беше. Може би миналата или началото на тази. Барселона победиха с точка. Не помня какво точно стана. Мисля, че първо не дадоха нарушение за Барса и след това Реал поведоха. В следващата атака пак стана нещо и Барселона победиха в последната секунда. Някой спомени кога беше и линк случайно.

A ?!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 29 май 2019 07:42

pomiqrat написа:Барселона - Реал. Не помня коя година беше. Може би миналата или началото на тази. Барселона победиха с точка. Не помня какво точно стана. Мисля, че първо не дадоха нарушение за Барса и след това Реал поведоха. В следващата атака пак стана нещо и Барселона победиха в последната секунда. Някой спомени кога беше и линк случайно.

Почти съм сигурен че беше финал за Купата
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Лейкърс 2019-20

Мнениеот obi4am_pirin » 29 май 2019 07:45

Drunken_Master написа:ЛеБрон Джеймс кандърдисва Джими Бъкетс и Кауай Ленърд да подпишат с езерняците от новият сезон. Антъни Дейвис пък бил и той сигурен... Всеки случай ЛеБрон Джеймс ще има "втора цигулка"...а защо не и "трета цигулка" !

При ЛД, КЛ и АД в един състав говорим за сигурни шампиони... И нека плюенето започне сега :mrgreen:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

pill
Контакти:

Khaleesi

Мнениеот pill » 29 май 2019 08:20

Сигурна е само войната в съблекалнята. Като я знам кралицата каква е капризна, Кауай какъв е темерут и АД каква е фенка на кралицата.. голяма помия ще изливат един върху друг. Дано Кауай не е толкова глупав все пак.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 май 2019 08:23

obi4am_pirin написа:

Да. Първо не свириха очевадно нарушение на Антъни Рандолф срещу Ханга, мисля, и след това Реал вкараха в ответната атака и поведоха 10-тина сек преди края. След това обаче съдиите зачетоха меко казано съмнителен кош на Барса след блокиран изстрел от Джеф Тейлър и то секунда и нещо преди сирената, с което и решиха мача.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 май 2019 08:24

boabbb написа:
obi4am_pirin написа:

Да. Първо не свириха очевадно нарушение на Антъни Рандолф срещу Ханга, мисля, и след това Реал вкараха в ответната атака и поведоха 10-тина сек преди края. След това обаче съдиите зачетоха меко казано съмнителен кош на Барса след блокиран изстрел от Джеф Тейлър и то секунда и нещо преди сирената, с което и решиха мача.

Всичко хубаво, ама каква връзка направихте с ЛеБрон, Кайри, Кауай Ленърд или Антъни Дейвис ?! :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 май 2019 10:23

Просто видях, че пича е превключил на предавка "Лига Ендеса" :lol: :lol: :lol: Колкото до отбор с тези тримата - няма как да кажеш, че със сигурност ще стане нещо :roll: Особено с класата, с която разполага ГСУ ... Кауай ще го призная за най-големия, ако ги обърнат във финала 8-)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 май 2019 10:34

Е, Лейкърс няма как да привлече Ленърд и Дейвис. В най-добрия случай, един от тях ще дойде.

Колкото до ГСУ, кой знае как ще са догодина, много вероятно без КД, сигурно и без Буги. Не че Стеф, Клей и Дреймънд са малка основа, ама няма да са това чудовище като сега.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 май 2019 10:43

rhaegar написа:Е, Лейкърс няма как да привлече Ленърд и Дейвис. В най-добрия случай, един от тях ще дойде.

Колкото до ГСУ, кой знае как ще са догодина, много вероятно без КД, сигурно и без Буги. Не че Стеф, Клей и Дреймънд са малка основа, ама няма да са това чудовище като сега.

Ленърд удари Леброн, Бош и Уейд преди няколко години, да не отнесат и тея дървото :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”