Бараж за ЛЕ: Левски - Етър (Вторник)/1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Michael_Buble
- Контакти:
Re: Бараж за ЛЕ: Левски - Етър (Вторник)
Разбрахме, че Левски ще играе в Европа заради "мекия глезен" на Живко Миланов!
Божинов трябва да го държат в съблекалнята само да разведрява обстановката!
atanasovt048 написа:Поздравления за Етър! Ако играеха така и срещу други отбори, щях да ги уважавам още повече.
Какво пък играе Етър ? Срещу отборите от топ 6 имат само една измъчена победа над Ботев.....Доколкото помня на Левски срещу Етър беше една от най-лесните победи като гост извън София.Опитват се да владеят топката но са неспособни да направят опасно положения пред противниковата врата. Разчитат на центрирания и статични положения или грешки на противника.Да не говорим ,че правят много грешни подавания днес Левски имаше доста шансове след такива грешки но не се възползва.Един малко по-класен отбор щеше да ги бие със сериозен резултат.Добре ,че не се класираха колкото и да са трагични Левски имат малко повече шансове в първият кръг в ЛЕ макар ,че и там има някой доста неприятни съперници за българските отбори.
TORO1906 написа:Язък , за оранжевото нашествие в този подфорум и единствената им останала надежда за радост се изпари![]()
Божинов да го подаряваме на оранжевите идеално ще им пасне с малоумните си симулации и ракомахавия
О,не не напротив!Убеден съм,че повечето фенове в Б-я освен тези на Етър са искали да продължите!Всички сме много радостни
-
sokoleto46
- Контакти:
Доста нелепо е да се казва "анонимниците от Етър". Я ги поразгледайте малко : Дани Младенов и Сърмов-бивши играчи от Левски и много други отбори у нас и в чужбина,Иван Стоянов и Василев-бивши звезди на Оранжадите,вратарят много опитен и в момента е
национал и т.н.
Хубаво е ,че се класирахме,но май ще си останем единствено с първоначалната сума.Започваме да следим трансферите и подготовката с новия треньор.
национал и т.н.
Хубаво е ,че се класирахме,но май ще си останем единствено с първоначалната сума.Започваме да следим трансферите и подготовката с новия треньор.
miro_rz написа:шивача написа:дано има продължение, че съм на мачле до 9ч, пък ми се гледа шоу. Прочее Етър са слаби на дузпи
НЕ .... заложих за Левски 50 паунда на 1,66 !
ДА има за бира и цигари !
Честито и наздраве
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
brigades написа:TORO1906 написа:Язък , за оранжевото нашествие в този подфорум и единствената им останала надежда за радост се изпари![]()
Божинов да го подаряваме на оранжевите идеално ще им пасне с малоумните си симулации и ракомахавия
О,не не напротив!Убеден съм,че повечето фенове в Б-я освен тези на Етър са искали да продължите!Всички сме много радостни
Браво , радвам се за теб
Ебаси скучния мач.
Футбол на ходом не се играе. Това нашето е жалка пародия на този спорт. Айде байгън, добре, че свърши тоз шампионат...
Футбол на ходом не се играе. Това нашето е жалка пародия на този спорт. Айде байгън, добре, че свърши тоз шампионат...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Единственото хубаво от тоя мач е, че най-накрая свърши тая мъка...
Време е за заслужена почивка за феновете, за останалите - не. Потресаващо слаб мач и добре, че все пак го взехме на някаква магия. Тотално безидеен и скучен футбол. Лятото има мноооого работа за вършене, ама като дойде време ще го мислим...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Michael_Buble написа:Разбрахме, че Левски ще играе в Европа заради "мекия глезен" на Живко Миланов!Божинов трябва да го държат в съблекалнята само да разведрява обстановката!
Аз ти казах, че Етър няма да имат нищо общо с предишните мачове и ще играят отзад...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Честита,заслужена, победа на всички левскари.
Много важен за бъдещето на отбора мач. Може би затова и маше, такова напрежение в футболистите ни. Важното е, че се справиха. Браво на младите футболисти, бяха на ниво.
Р. Р. Предварително се извинявам на плювачите, партон, разбирачите затова, че ми е харесала играта на отбора. И най.-вече на младите ни фудболисти.
Много важен за бъдещето на отбора мач. Може би затова и маше, такова напрежение в футболистите ни. Важното е, че се справиха. Браво на младите футболисти, бяха на ниво.
Р. Р. Предварително се извинявам на плювачите, партон, разбирачите затова, че ми е харесала играта на отбора. И най.-вече на младите ни фудболисти.