Наздраве пичове.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jygAvIQb_ck[/youtube]
Едно поздравче
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SkArY_9 написа:Морски, аз всяка година съм във Варна, а и тази няма да пропусна, ще се видим лятото![]()
Наздраве пичове.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jygAvIQb_ck[/youtube]
Едно поздравче
Cesc Fabregas написа:Наздраве и от мен, преди малко се прибрах от Боровец, бях там за 4-5 дни, и си изкарах доста добре![]()
НАЗДРАВЕ!
MORSKI написа:Cesc Fabregas написа:Наздраве и от мен, преди малко се прибрах от Боровец, бях там за 4-5 дни, и си изкарах доста добре![]()
НАЗДРАВЕ!
Добре е,че не те е хванала лавина, честно казано по едно време се бях притеснил за теб, това планината е опасно нещоКато морето лятото.....Наздраве проятелю, радвам се, че си жив и здрав, сериозно
Cesc Fabregas написа:MORSKI написа:Cesc Fabregas написа:Наздраве и от мен, преди малко се прибрах от Боровец, бях там за 4-5 дни, и си изкарах доста добре![]()
НАЗДРАВЕ!
Добре е,че не те е хванала лавина, честно казано по едно време се бях притеснил за теб, това планината е опасно нещоКато морето лятото.....Наздраве проятелю, радвам се, че си жив и здрав, сериозно
Не е нужно да притесняваш друг път като ходя на планина, аз имам акъл в главата, знам за какво става дума, какви са опасностите, и при какви обстоятелства мога да карам извън обрабоитените писти!
А тези "ски-учители"(които бяха затрупани и тази, и миналата година, и двата случая с фатален край), няма изобщо да ги коментирам, това е пълна пародия, това са хора, които никога не са имали нищо общо с планината. По-лошото е, че не уважават и не преценяват рисковете...
Съвсем друг въпрос е, че трябват дори и елементарни познания, за да знаеш, че при тия температури, и разликата в типа сняг, опасността от лавини е[b] огромна!!![/b]![]()
![]()
![]()
НАЗДРАВЕ, Саше, и прав си, най-важното е да сме живи и здрави!
Converse написа:Преди малко се прибрах от Добринище, НАЗДРАВЕ !!!
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост