Черно море се раздели с още четирима футболисти http://chernomorepfc.bg/bg/%d1%87%d0%b5 ... %84%d1%83/
До тук изгонени и освободени:
1. Лицата които ни предадоха за шепа сребърници: георги Илиев, георги Китанов, пламен Димов, виктор Генев и петър Витанов.
2. Освободени днес: Радослав Василев, Юго Кононго, Мехди Фенуш и Жоаким Балми.
Чакаме развитие по темата.
Лято 2019 - подготовка, трансфери, спекулации..
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лято 2019 - подготовка, трансфери, спекулации..
Нормална селекция, за да освободите място за шампионския ви юношески отбор.
ТИМ са доказали, че няма никога да налеят пари, за да се борят за някакви успехи. Могат да продадат играчи, ама не биха дали пари за такива.
Следващата година ще сте новото Сепември, ще обигравате млади играчи за продан. Или за каквото реши Домусчиев.
ТИМ са доказали, че няма никога да налеят пари, за да се борят за някакви успехи. Могат да продадат играчи, ама не биха дали пари за такива.
Следващата година ще сте новото Сепември, ще обигравате млади играчи за продан. Или за каквото реши Домусчиев.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Нормална селекция, за да освободите място за шампионския ви юношески отбор.
Само не разбирам теб какво те бърка нашата селекция. Гледай си Жожето дето налива пари и спи спокойно. И новОТО Октомври да сме не знам какво толкова те засяга. Айде, отлитай в дивия!
ivo55 написа:Нормална селекция, за да освободите място за шампионския ви юношески отбор.
Хайде да се разкараш от темите ни и да си гледаш селското ловешко тимче!
- Ron Jeremy
- Контакти:
greenpeak написа: Черно море се раздели с още четирима футболисти http://chernomorepfc.bg/bg/%d1%87%d0%b5 ... %84%d1%83/
До тук изгонени и освободени:
1. Лицата които ни предадоха за шепа сребърници: георги Илиев, георги Китанов, пламен Димов, виктор Генев и петър Витанов.
2. Освободени днес: Радослав Василев, Юго Кононго, Мехди Фенуш и Жоаким Балми.
Чакаме развитие по темата.
Айде стига помия , всеки е невинен до доказване на противното , аз до тук нищо не съм видял черно на бяло ! Спирам да гледам мачове на отбора с тия собственици !
Паднал най лесно се рита , толкова от мен по темата!
ex Popeye
Хвана ли са ги вече. Няма мърдане.
Всеки от нас го яд, няма помия и злорадстване тука.
Аз лично повече няма да ги коментирам, чакам развитие по темата защото се очаква да има.
Всеки от нас го яд, няма помия и злорадстване тука.
Аз лично повече няма да ги коментирам, чакам развитие по темата защото се очаква да има.
-
- Контакти:
Никой ли няма информация от "кухнята",пишете ако знаете нещо,че ако чакаме ръководството да каже ще минат дни....
Аз вече не вярвам някой да каже нещо. С мълчанието си "нашето ръководство" се подиграва и с Илиан Илиев. Както го направи преди с Никола Спасов, Станислав Стоянов... Както търпя самозабравилия се Гонзо...
Съжалявам за Жоро Илиев. Ако е виновен с нещо да го кажат. Ако пък се гаврят с него... да подаряват Мартин на когото са го обещали и да се махат.
Съжалявам за Жоро Илиев. Ако е виновен с нещо да го кажат. Ако пък се гаврят с него... да подаряват Мартин на когото са го обещали и да се махат.
Черно море подписа с двама свои юноши http://chernomorepfc.bg/bg/%d1%87%d0%b5 ... %88%d0%b8/
Супер новина за Виктор Попов и Лъчезар Йорданов. Имаме и още момчета от школата които ще подпишат!
Супер новина за Виктор Попов и Лъчезар Йорданов. Имаме и още момчета от школата които ще подпишат!
Последна промяна от greenpeak на 28 май 2019 13:25, променено общо 1 път.
Крум Стоянов почти сигурно ще облече екипа на "Черно море" през новия сезон, научи Дарик радио: https://dariknews.bg/regioni/varna/mors ... al-2168519